Poslednja izmena:
po specificijama su obicni rk3066 dual core + mali combo, toga vec ima kod nas u izvedbi goclever-a po pristupacnoj ceni od 17k za 8" ili 25k za 10" uz koji se dobija tastatura koja je bluetooth i koju posle mozes koristiti za bilo koji uredjaj...
tako da ovo em nije spektakularno, em zaista ne vredi ni dinara doplate u odnosu na goclever, a kamo li 5 i vise hiljada koliko su obicno skuplji...
primera radi prestigio rk3066 desetka je skuplja od goclever pandana 3000 din i jos ima losiji ekran (lol). a kad se uracuna da uz goclever ide tastatura koja kosta 5k, ispada skuplji 8k, aj da oduzemo hiljadu za futrolu koja dolazi uz prestigio, eto skuplji je 7k... zbog cega? zbog losijeg ekrana i "podrske", kao izbacice update sa 4.0 na 4.1? (goclever vec stize sa 4.1)
citirao si me i napisao stvar koja nema apsolutno nikakve veze sa ovim sto sam ja pisao. ako se malo udubis u tekst videces da ja nigde nisam napisao da ovi novonajavljeni tabovi imaju los ekran, niti sam komentarisao bilo sta na tu temu. nego sam vrsio direktno poredjenje desetki koje su trenutno dostupne na trzistu. procitaj tekst jos jednom, sa razumevanjem i uvideces to.
hocu da kazem da nikakvo odusevljenje spefikacijama ovih prestigio osmica nema smisla, posto to vec neko vreme postoji na trzistu, i provereno je vec da je rk3066 dobar soc
i nema sta meni da se svidi ili ne svidi neki brend, ja komentarisem objektivno... prestigio gura nos gde mu nije mesto, u cenovni rang asusa koji tu brise pod sa njim, a gubi bitku u cenovnom rangu kineza gde i pripada posto konkurencija nudi isto ili vise za manje para...
Ti toliko volis da pljujes po Prestigiu da to vec nije normalno, skoro u svakoj temi pljujes po njemu.On i Goclaver ne mogu da se porede.Prestigio je brend koji je na nasem trzistu 10 godina sto je pokazatelj kakav je brend.Da nevalja odavno ga ne bi bilo, ne bi opstao toliko.Videcemo koliko ce Goclaver da se zadrzi kod nas ( vreme ce pokazati ) mozda i on opstane, necu da kazem da ne valja ili valja.Molim te da pustis nas koji volimo i verujemo u Prestigio.Ima tema za Goclaver ili sta god da koristis.
Svi se tableti rade u Kini ali Prestigio sigurno nespada u jeftine Kineze jer se dokazao kvalitetom do sada sa svim svojim uredjajima koje proizvodi.
Jos jednom ako mozes nemoj vise ometati Prestigio teme svojim komentarima.....
Истина је да ed некад претерује у брањењу онога што има или намерава да купиTi toliko volis da pljujes po Prestigiu da to vec nije normalno, skoro u svakoj temi pljujes po njemu.On i Goclaver ne mogu da se porede.Prestigio je brend koji je na nasem trzistu 10 godina sto je pokazatelj kakav je brend.Da nevalja odavno ga ne bi bilo, ne bi opstao toliko.Videcemo koliko ce Goclaver da se zadrzi kod nas ( vreme ce pokazati ) mozda i on opstane, necu da kazem da ne valja ili valja.Molim te da pustis nas koji volimo i verujemo u Prestigio.Ima tema za Goclaver ili sta god da koristis.
Svi se tableti rade u Kini ali Prestigio sigurno nespada u jeftine Kineze jer se dokazao kvalitetom do sada sa svim svojim uredjajima koje proizvodi.
ja tvoje komentare zaista vise ne mogu da uzimam za ozbiljno posto se vidi da radis za njih, ili firmu koja ih distribuira i da si placen da pristrasno komentarises u korist prestigia i da ih branis po forumima.Ti toliko volis da pljujes po Prestigiu da to vec nije normalno, skoro u svakoj temi pljujes po njemu.On i Goclaver ne mogu da se porede.Prestigio je brend koji je na nasem trzistu 10 godina sto je pokazatelj kakav je brend.Da nevalja odavno ga ne bi bilo, ne bi opstao toliko.Videcemo koliko ce Goclaver da se zadrzi kod nas ( vreme ce pokazati ) mozda i on opstane, necu da kazem da ne valja ili valja.Molim te da pustis nas koji volimo i verujemo u Prestigio.Ima tema za Goclaver ili sta god da koristis.
nista ja lose nisam napisao za uredjaj koji jos nije izasao kod nas, samo sam naglasio da je to rk3066 soc i da nije nikakav vau! sto se performansi tice i kako je to kod nas vec vidjeno...Placen stvarno si smesan, ja da sam placen pljuvao pi po drugima i pisao samo o prestigiu.U malo tema o Prestigu ces naci mene kakao njih hvalim i pljujem po drugima kao sto ti radis.kako mozes da komentarises tablete koji se jos nisu ni pojavili ( odmah dajes negativne komentare).
sluzio me... aha sto me sluzio... nije hteo da puni, morao je da se resetuje svakih par dana jer blokira... ma ubilo se.... naravno, to je kupljeno samo radi citanja knjiga i tu ulogu je zadovoljo tad...Ja sam imao Prestigio tablet kad se pojavio u Srbiji i tada je to bio OK uredjaj ( prodao sam ga kome drugom nego es hunter, nada, se da je stvarno dobro sluzio ipak je tad taj tablet bio dosta dobar).
Moje misljenje je da oni i ne zele/ne mogu da se guraju sa velikim imenima, ali i mislim da netrebaju da se guraju sa najeftinijim kinezima jer su daleko od toga.nista ja lose nisam napisao za uredjaj koji jos nije izasao kod nas, samo sam naglasio da je to rk3066 soc i da nije nikakav vau! sto se performansi tice i kako je to kod nas vec vidjeno...
sluzio me... aha sto me sluzio... nije hteo da puni, morao je da se resetuje svakih par dana jer blokira... ma ubilo se.... naravno, to je kupljeno samo radi citanja knjiga i tu ulogu je zadovoljo tad...
Bas mi je drago da je sluzio svrsi zato si ga i kupio
generalno ono sto ti moras da shvatis je to da ja nemam nista protiv prestigia. bez obzira na to sto sam imao lose iskustvo sa prestigiom, ja bih opet kupio njihov tab. ako bi napravili najbolji i najjeftiniji tab u klasi. sad to definitivno nisu. jesu mozda tu u klasi kineza najbolji ali nisu najjeftiniji. i ne bih kupio prestigio mislio da sam kupio ne znam koji brend, jer to i nije.
Истина је да ed некад претерује у брањењу онога што има или намерава да купиали истина је и да GoClever нуди исто што и Prestigio, али за мање пара.
Што се тиче "бренда" и ****ни Blueberry и даље постоји, али њихове "производе" бих само непријатељу саветовао за куповину.
Има гомила људи на форуму који су имали проблема са својим Prestigio таблетима, не кажем да неће бити и више жалби на GoClever када и ако се он омасовија сам се силно намучио са Prestigio 7070c, али бих можда опет узео њихов таблет јер је то у ствари био преименовани Archos 70 тако да више зазирем од Archosa него од Prestigiа :d али је то још један пример да све зависи од тога од којег произвођача наруче уређаје које продају.
Поента је да су све то у питању маркирани "кинези" те да је сулудо на њих давати веће паре због некаквог "бренда", није то Apple, Samsung, Sony, Lenovo, Asus, Toshiba... па да иза тог "бренда" стоји не знам какав квалитет који може, али не мора бити вредан давања више новца. За мене је код Prestigia главна предност добијање футроле која савршено паше уређају![]()
ja tvoje komentare zaista vise ne mogu da uzimam za ozbiljno posto se vidi da radis za njih, ili firmu koja ih distribuira i da si placen da pristrasno komentarises u korist prestigia i da ih branis po forumima.
ja znam sta sam video, probao i u to verujem. znam ja vrlo dobro sta je prestigio i posle x vracenih prestigio tableta mogu komotno da kazem da su sve samo ne bolji od ostalih kineza i nisu nikakav "brend" ma koliko ti pokusavao da ih tako predstavis ovde.
i nikako ne razumes da ja ne pljujem po prestigiu, ja za razliku od tebe objekitvno komentarisem i iznosim utiske ovde da ljudi vide sta je i kako je, pisem koji je uredjaj bolji i zbog cega, uporedjujem uredjaje, cene i mogucnosti. ti samo pises: prestigio je dobar, najbolji, zadovoljice vas, samo kupite, to je brend, imajte poverenja, dugo su na trzistu... nisi nikad objektivno izasao da izneses neku manu prestigio uredjaja (svaki uredjaj ima mane, nemoj reci da nema), kad se neko pozali na nesto ti kazes: a pa to nije nista.... ja sam dobio prestigio koji kad uzmem u ruku krene da mu brljavi ekran ti si rekao: ma nemoj da pipas pozadi, sta treba da uzmem da postanem dzedaj pa da koristim silu da tab lebdi ispred mene. deder me povezi sa jodom da me nauci osnove koriscenja sile, pa da kupim prestigio. i u prodavnici gde sam ga kupio su konstatovali da je tab fabricki pokvaren, i na moje insistiranje su proverili sve do jedan koji su imali na raspolaganju i SVI su bili pokvareni. to je "brend"?
onog momenta kad uzmes dva taba u ruke, jedan prestigio, jedan neki drugi i objektivno ih uporedis i izneses neke podatke onda ce te ljudi shvatiti kao ozbiljnog clana koji pokusava nekom da pomogne, zaista niko nece ozbiljno shvatiti nekog ko je placen da ih reklamira.
edit: adame, vrlo dobro znas da sam objektivan i da svakom uredjaju koji posedujem nadjem manu i da bas zbog tih mana posle trubim na forumu da ljudi znaju... SVAKI uredjaj ima manu, i ja cu da je nadjem! ne postoji perfektan uredjaj. tek kad nesto kupim ja osujem paljbu po tome. a ove sto ne kupim njih kritikujem jos vise jer su jos gori od onog sto sam kupio, cim nisam kupio njih. cista racunica.
generalno sam protiv punjenja glave ljudima da je prestigio neki brend, da uliva sigurnost, da ovo, da ono... jer znam i vise puta sam se uverio sta je prestigio, a to je da definitivno nije nikakav brend vredan paznje, on cuci tu gde i ostali kinezi i tu mu je mesto. nikakav asus ili samsung se nece bojati jednog reimenovanog archosa, jednog reimenovanog kineza. taj ko kupi prestigio i misli da je kupio asusa se zestoko zezno. i nemojte da pomislite da sam neki brendoman, da samo imam skupe uredjaje zvucnih imena, naprotiv. samo ne mogu da dozvolim da mi neko po forumu siri dezinformacije i ubedjuje ljude u kvalitet nekog tamo kineza i kako on treba da kosta kao jedan asus jer je brend ravan sa njim.
ti nikako ne razumes da je taj isti kvalitet goclever recimo i to za manje para... a ne bih se slozio da su im cene daleko nize od nekog ozbiljnijeg brenda u poslednje vreme, ovaj prestigio od 10" se cenovno prilicno jezivo priblizio jednom quad core asusu.
brate ja imam tablet, mani me se.
tf300 10.1"Misliš približio se cenovno tabletu od 7"?
imas i slike po forumu sto sam kacio, oces i video snimak da snimam na yt da postavim na kom ce da se vidi tab i na kom cu da kazem da si smarac i da si dosadan?Imaš, imaš, u redu je.![]()
tf300 10.1"
imas i slike po forumu sto sam kacio, oces i video snimak da snimam na yt da postavim na kom ce da se vidi tab i na kom cu da kazem da si smarac i da si dosadan?
Ne mogu da razumem ni ove sto su zaljubljeni u jabuku, ali Prestigio je sad savim novi nivo....Molim te da pustis nas koji volimo i verujemo u Prestigio.
All we are saying ..... ima ovde admina da zakljuca ovu glupu temu koja je prepasla u hejt rat ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari