Šta je novo?

NOVO! GF-6600 sa DDR2 memorijom!

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
To mu dodje nesto kao 6600 ½GT ? :)

Inace ja bih licno voleo da izadje neka kartica kojoj NIJE moguce ubrzati core/memoriju.
Nek bude na 95 posto brzine, ko hoce da se maltretira za tih 5 posto neka.
I neka odma radi kako treba.
Sta sve nece da se radi zarad marketinga :)

Poslednja izmena:
kakva je ovo zelja |>>
evo ja imam leadtek 6600gt koji nece ni mrvicu da se ubrza...

E sad ga nateraj da ga pazari od tebe! :d

Ako je PCI-E i radi na 500/1000 nije problem :)

Pa bilo je i vreme da pocnu sa stavljanjem ddr2 cipova jer su cenom pali ispod ddrkeca

zar nema neki msi6600 diamond ili platinum ili nesto slicno sa ddr3 ram-om ?
cini mi se da se tako nesto prodavalo na benchu skoro...

a na sta vam lici ovo?

Ja sam ovde u BL nasao sljedecu karticu

- Palit Daytona Geforce 6600 256MB DDR2 128bita PCIE za nekih 110e....
znam da palit i nema neku reputaciju ali po izgledu kartice cini mi se da lici na ostale 6600 kartice...
interesuje me sta mislite o 110e koliko traze za nju.. povoljno ili ne?

Boris

Jel mozes da mi posaljes jedno pet komada :D mislim da je super cene buduci da 6600 sa DDR1 memorijom kosta isto toliko a sporija je jedno 500 3Dmarkovih poena.
u srbiji nisam video da iko nudi 6600 sa DDR2 memorijom...

The_Grunf je napisao(la):
Ja sam ovde u BL nasao sljedecu karticu

- Palit Daytona Geforce 6600 256MB DDR2 128bita PCIE za nekih 110e....
znam da palit i nema neku reputaciju ali po izgledu kartice cini mi se da lici na ostale 6600 kartice...
interesuje me sta mislite o 110e koliko traze za nju.. povoljno ili ne?

Boris
To je veoma povoljno!

Pregledao sam sve moguce cenovnike ali nista slicno za te pare. Valjda treba rasprodati stare zalihe. U svakom slucaju vreme je za korekciju cena, odavno stoje na istom nivou a novi modeli se pojavljuju svakodnevno.

korekciju cena su trebali odavno da naprave ali ko nam je kriv kad su oni NAPUNILI skladista pre hrista i nikako da rasprodaju te stare zalihe... :\

Pa niko neće da kupuje po tim cenama, ljudi se snalaze, dovlače iz Hrvatske Leadtek GF6200 za <90€ i sl...
Posle počne priča na forumu kako Uvoznici i veliki "dileri" loše posluju...
Normalno da loše posluju kada ne dovlače ono što je dobro nego ono što tamo neki dip. ing. misli (ej, on misli!) da je dobro... :d

Za primer evo MD&Profy: Kako stigne količina DFI ploča rasproda se za 1week... Cene su korektne (kol`ko - tol`ko)... To se zove poslovanje... ;)

@ Superstarr

Ja se bre mucim sa trenutnom grafikom ko zna koliko vremena, cekajuci pravi momenat za kupovinu, koji izgleda mi nikada nece doci, i posle se zale "pa nemamo kupce za kvalitetan hardver", pa nemaju za zastareo i skup sigurno da nemaju, hteo sam grafiku da kupim jos pre 2 meseca i evo i dalje cekam...

kovacm je napisao(la):
da li je neko video da neko nudi 6600 sa DDR2 memorijom ovde u zemlji Srbiji?
Club-3D je najavio 6600 (NV43) DDR2 model pod 'coming soon', tj. još ga ne isporučuje. Isto i za ATI X1300 sa DDR2.

Gigabyte ima na sajtu opisan DDR2 model ali trenutno raspoloživ s Tajvana (u evropskom predstavništvu nemaju). Takodje sa DDR2: X1300Pro, X800XL, X800GTO, X600Pro, X550, X300SE, 6500... uglavnom raspoloživo krajem novembra.

Hvala ZorMi, strpicemo se do kraja novembra, to je jos par nedelja i onda da vidimo sta cemo i kako cemo :)

... što ne znači da drugi proizvođači neće stići ranije, ja pratim samo ova dva. Ali uočava se sistematski prelazak sa DDR na DDR2 za razne modele donje i niže srednje klase.

Što se cena tiče, recimo GA 6600GT/500MHz sa 256MB DDR2/800MHz (2.5ns) po tajvanskom cenovniku košta $5 više od 6600GT/500MHz sa 128MB GDDR3/1120MHz (1.6ns) što mi baš ne deluje privlačno, dvaput je dvaput ali Fata je ipak Fata. Doduše, nova karta ima SilentPipe II hladjenje i dosta brze DDR2. Ali Club-3D će nuditi 6600/300MHz (lako na 500?) sa DDR2/600MHz verovatno znatno povoljnije. Svejedno, biće zbunjivanja kupaca...

Zormi radis u imtelu (pade mi na pamet kad si rekao da pratis gigabyte i club 3d)?

Dap...

Kupio sam pre desetak dana x700 pro sa ddr3 memorijom za 112e i pomenuo sam to u nekoliko postova ali ne vidim da se iko interesuje. Da li je to skupo ili su ovde svi protiv ati-ja ne znam ali mi se cini da 8 pipeline + ddr3 na 900 nema za manje novca.

Jel to nova karta i jesi ti u Srbiji, posto ne vidim gde ima po toj ceni ?!

Da stvarno, sem Studentove nedavne ponude nisam naisao na tako povoljno ati x700pro.
Ako si je kupio za 112 ti si prosao fenomenalno

Kupio sam je u hgspot-u a koliko vidim jos uvek je u cenovniku, nadam se da nisam uzeo poslednju. Msi varijanta sa 128 rama. I pci-e.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno