- Učlanjen(a)
- 09.11.2007
- Poena
- 320
.The gx450 doesnt support newer power functions of these boards..i would atleast look at asking a technichans shop or friend with high end psu to test it out.the cm gx450's insides arent up to par with newer circuits..
Postovani, imate li informaciju kada i gde ce kod nas biti dostupan Alcor?
Unapred hvala!![]()
@ Cooler Master
Da vas pitam, da li ima neke nade da će do leta izaći naslednik COOLER MASTER STORM STRYKER kućišta ? Već je preko godinu i po dana na tržištu i nema ni reči o nasledniku...
Još uvek nemam odgovor na pitanje...
Nema potrebe za revizijom. Po meni je to jedno od najbolje odradjenih kucista. Jedino sto bi trebalo ubaciti je podrska za 360mm radijator gore i sa prednje strane i cover za napajanje i misije gnezdo od kablovaStorm serija kucista se ne gasi i za sada nemamo u planu revizija Stryker-a.
Nema potrebe za revizijom. Po meni je to jedno od najbolje odradjenih kucista. Jedino sto bi trebalo ubaciti je podrska za 360mm radijator gore i sa prednje strane i cover za napajanje i misije gnezdo od kablova![]()
Pa kako nema potrebe, uvek ima poterbe, jer konkurencija ne spava nego radi. Ne znam zašto Cooler Master ima ovakvu neobičnu politiku, da se tako izrazim.
Pitanje za Cooler Master : da li nas očekuju uopšte neka nova kućišta srednje i više klase na Computexu ?
Storm Stryker je takva zverka da ne znam šta bih više tu dodao. Samo da poživi i traje.
@ cooler master
Ima li beše Storm Stryker podršku za Thunderbolt 2 konektore napred ? Ili eventualno ima dodatnog panela koji dodaje tu podršku ? Hvala na odgovoru.
Pozdrav
Nazalost ni jedno nase kuciste jos uvek nema tu podrsku, ali se radi na tome da se to ispravi.
Sto se tice naslednika za Stryker, nije planiran za ovu godinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari