Šta je novo?

Novi YahooMail

Sad kad imam prilike da uporedjujem yahoo i gmail mogu da kazem da gmail ima bolji odziv na komande kao i dl koji je sigurniji na gmail-u.

Nije da je yahoo los za dl, ali desi mi se povremeno da pukne dl, recimo 1 u 10.

Ako se makar malo priblizi gmail nivou bice super.

Mislim da Yahoo! nema šta da traži ako se ne opameti i ne vrati besplatan pop3 pristup. 🙂

BTW... na italijanskom Yahoo-u ne vidim nikakve promene u webmailu?

techtris je napisao(la):
Mislim da Yahoo! nema šta da traži ako se ne opameti i ne vrati besplatan pop3 pristup. 🙂

BTW... na italijanskom Yahoo-u ne vidim nikakve promene u webmailu?
Kave promene ti trazis? :d Pa Italijanski Yahoo oduvek ima besplatan pop3.

Koliko je meni poznato Kanadski Yahoo dozvoljava besplatan POP3 pristup. Znaci www.yahoo.ca

Znam da italijanski, francuski i britanski Yahoo! imaju pop3 ali čini mi se da radi samo za korisnike koji su ranije otvorili free naloge. Imam na sva tri naloge, i skidam normalno mail preko TheBat! bez third party software-a za proxy.

Oni koji sad otvaraju besplatan Yahoo! nalog nemaju pop3 (čini mi se, mada sam ovo lično proverio samo za britansku verziju Yahoo!-a).... moguće je da grešim... probajte.

Ono što sam rekao odnosi se na yahoo.com. Mislim da su oni krenuli da ukidaju pop3 i svim lokalizovanim verzijama Yahoo-a kad su uveli plaćene naloge, a onda stali kad je GMail krenuo da raste. Ukoliko žele da se takmiče sa GMailom moraju da vrate pop3 u standardnu free ponudu. To je bar moje mišljenje. Nadam se da sam sad pojasnio prethodni post. 🙂

Poslednja izmena:
Radi josh uvek na Italijanskom yahoo-u sad sam probao.

YahooPops, tj. FreePops nije program koji je razvio Yahoo!, a bez njega ne možeš da koristiš pop3 sa yahoo.com mail adrese.

Yahoo Pops i ne koristi pop,on isto radi kao iz browsera(html),jedino sto to obavlja u pozadini.Zato i nije brz kao klasican pop pristup(ne ide preko pop porta: port 110)

Poslednja izmena:
Yahoo ima POP3 koji je besplatan u, verujem svim verzijama OSIM .com ...

Cak sada da bi se registrovao na Yahoo moras da uneses svoj broj kreditne kartice...

...long live GMAIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zezaš?!?!? Prosto ne mogu da poverujem...
Pa oni će skroz da puknu ako tako nastave.... 🙂

Ja imam oko 5 godina co.uk nalog i od kad ga imam radim skidanje preko pop3... Za .com se mora koristiti neki alat...

Nazad
Vrh Dno