Posle tri meseca vrlo malo koriscenja verovatno je otisao laser. ne moze da procita ni originale a kamoli rezane. na servisu je.
Kod mene se desilo isto.Zamenili su laser i servo motore.Nisam stigao da ga detaljno istestiram, ali čini mi se da sada korektno radi.
Prvo da kazem da imam Xwave 9400 model koji nema sta nije pustio!
Da sada kupujem neki model DVD uredjaja, sigurno bih uzeo DVD Xwave 5000 model........
Šta donosi novi firmware za 9400?
Kako vratiti stari firmware, ako nisam zadovoljan novim?
Kupio sam Xwave 5000, prvih par dana sam bio razocaran, bilo koji disk da ubacim, on je cesao iznutra i cula se neverovatna buka. Zvao sam servis, rekli su mi da posaljem DVD Post Expresom ili City Expresom , posle vikenda, o njihovom trosku i...
Ako nije problem, moze li se znati gde si kupio plejer (i posto), jer tako predusretljivih firmi nema bas puno; pitam to jer nisam iz BGD-a pa bih i ja koristio usluge nekog od Expresa...
Kako si zadovoljan ostalim funkcijama: citanje problematicnih diskova, upotrebljivost daljinskog, izbor/manipulacija titlovima..?
Usput, moze li neko da preporuci neki plejer koji ima i FM (radio) tjuner/risiver, a koji fercera kako treba? :type:
Posalji i nama![]()
Pogledaj ovde, za vise informacija:Ima li neki od navedenih modela hdmi izlaz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari