Šta je novo?

Novi xwave dvd playeri

@BaDMaD

Jel mozes sa par reci vise da kazes nesto o modelu 9500. Pre svega me zanima kako se ponasa sa XviD-om..

Posle tri meseca vrlo malo koriscenja verovatno je otisao laser. ne moze da procita ni originale a kamoli rezane. na servisu je.

Kod mene se desilo isto.Zamenili su laser i servo motore.Nisam stigao da ga detaljno istestiram, ali čini mi se da sada korektno radi.

Ista stvar kod mene, nakon 5 meseci 9300 jednostavno prestao da čita. Reklamirao sam ga i nakon tri nedelje vratio se servisiran sa istovetnom pričom o zameni.

Poslednja izmena:
dileja

procitah sve komentare i
jos sam u dileji -
pa koji da kupim?
9300, 400, 500..?

prvenstveno je vazna funkcionalnost,
znaci da cita sve
i da to dobro radi
tek posle dolaze daljinac, dizajn i sl.

moze li neko da podvuce crtu
posle svih ovih komentara?

(ili neki sasvim peti model???)

:wall:

novi modeli

eto sad i neki model 5000, pa 6000...

dok nam neko odgovori,
DVD ce preuzeti sadasnji status
VHS plejera:Klanjanje

Prvo da kazem da imam Xwave 9400 model koji nema sta nije pustio!

Da sada kupujem neki model DVD uredjaja, sigurno bih uzeo DVD Xwave 5000 model. Jer pored toga sto pusta sve i svasta kao i 9400 ima mogucnost citanja sa kartica kao i sa eksternog USB uredjaja koji se prikaci na njega. Znaci verovatno moze da zakacis eksterni hard i lepo pustas filmove sa njega i uzivas!

Prvo da kazem da imam Xwave 9400 model koji nema sta nije pustio!

Da sada kupujem neki model DVD uredjaja, sigurno bih uzeo DVD Xwave 5000 model........

Koja glavna raylika izmedju Xwave 5000 i 6000?

Ovo sto rece Bocy sve je tacno,mada meni USB,citac kartica i HD podrska ne trebaju,tako da sam se odlucio za 6000. Takodje ceprkajuci po netu zakljucio sam da ovi playeri do 50e ne pokazuju bas "veliki" kvalitet,a prica sa firmwere je posebna,tako da cu da uzmem ovaj od 35e pa ako nesto ode do vraga nece mi biti zao. Sto neko rece koliko para toliko muzike.
Jedna preporuka za tebe antich ako se odlucis za 6000,pitaj koji je zadnji firmwere ugradjen,jer je 01.01.2008 izasao neki koji resava probleme sa titlovima,sta znam ako sam ubacujes firmwere valjda gubis garanciju.

Pojavio se novi FIRMWARE za 9400.

Šta donosi novi firmware za 9400?
Kako vratiti stari firmware, ako nisam zadovoljan novim?

taj 6000 izgleda i nije nesto, verovatno u skladu sa cenom, osim sto se na oko vidi da je razlika u odnosu na 5000, usb i citac kartica, izgleda da ima jos nekih nedostataka kod modela 6000 u odnosu na skuplji 5000, detaljnije o tome ima na tom forumu, http://dvd-region-codes.com/blog/dvd_player_forum/index.php ali sa obzirom na tako nisku cenu to je i za ocekivati.

Kupio sam Xwave 5000, prvih par dana sam bio razocaran, bilo koji disk da ubacim, on je cesao iznutra i cula se neverovatna buka. Zvao sam servis, rekli su mi da posaljem DVD Post Expresom ili City Expresom , posle vikenda, o njihovom trosku i za divno cudo, buka je prestala u ta dva dana vikenda, tako da ga nisam ni slao i sad radi super! Ali postoji jedan mali problem, ne mogu da podesim boju titlovima, kad pokusam da promenim u bilo koju boju sem bele, titl posivi. Zna li neko da li novi firmware popravlja ovaj problem sa titlovima i da li gubim garanciju ako ga ubacim?

Kupio sam Xwave 5000, prvih par dana sam bio razocaran, bilo koji disk da ubacim, on je cesao iznutra i cula se neverovatna buka. Zvao sam servis, rekli su mi da posaljem DVD Post Expresom ili City Expresom , posle vikenda, o njihovom trosku i...

Ako nije problem, moze li se znati gde si kupio plejer (i posto), jer tako predusretljivih firmi nema bas puno; pitam to jer nisam iz BGD-a pa bih i ja koristio usluge nekog od Expresa...
Kako si zadovoljan ostalim funkcijama: citanje problematicnih diskova, upotrebljivost daljinskog, izbor/manipulacija titlovima..?

Usput, moze li neko da preporuci neki plejer koji ima i FM (radio) tjuner/risiver, a koji fercera kako treba? :type:

Ako nije problem, moze li se znati gde si kupio plejer (i posto), jer tako predusretljivih firmi nema bas puno; pitam to jer nisam iz BGD-a pa bih i ja koristio usluge nekog od Expresa...
Kako si zadovoljan ostalim funkcijama: citanje problematicnih diskova, upotrebljivost daljinskog, izbor/manipulacija titlovima..?

Usput, moze li neko da preporuci neki plejer koji ima i FM (radio) tjuner/risiver, a koji fercera kako treba? :type:

Odgovor sam dao na PM, zbog izlaganja imena firmi!

Posalji i nama :p

Nazad
Vrh Dno