Šta je novo?

Novi winamp (2.80)

Ma kakvi isto ti je to... nego cuo sam da Winamp3 nece biti besplatan, valjda je neka dezinformacija.

Meni je 2.79 ispravio probleme koje sam imao u kombinaciji Live!+WinAmp 2.77 pod win2k(SP2)+intel platforma.Tako da ako tebi WinAmp 2.8 nema sta da ispravlja ili poboljsava mozda nekom ima!!! boom

Ja nisam cuo to za Winamp3,ali sam hteo da pitam gde ima da se skine beta? Ima na nekom w r z-u ali ne znam gde,ajde ako ima neko neki koristan link.

Hvala unapred.

Pa imaš na www.winamp.com. Ja ga koristim već više od mesec dana i prilično je OK. Dosta je promenjen, tako da ne rade skinovi koji su radili za verzije 2.xx, ali imas na www.deviantart.com skinove za winamp3.

Hehe pa zar se nisi setio da pogledas na winamp.com za 3 betu?!

Meni je ta beta bagovita pogotovo kada stavim neke skinove, ali ispravice se to...

Pa da, ne rade svi skinovi baš lepo, ali to nema veze. U principu program šljaka dobro.

Winamp3 je stvarno pun bug-ova. Koristio sam ga par nedelja, ali sam na kraju odustao. Bice to sve ok kad ga zavrse, ali dotle mi ne pada na pamet da se zezam s njim.

Sto se tice verzije 2.80, evo sta su novo dodali/ispravili:
[code:1]
fixed drag and drop from open file dialog related bugs
made CDDB support better handle not-found CDs/lack of CDDB installed
update to CDDB ui (bugfix)
new splash screen
minibrowser security fix
included PP's hacks for slightly better unicode filename support
in_wave support for floating point .WAV files fixed
better win9x compatibility for DirectSound
waveOut made skip less
some in_mod per-file fixes
OGG Vorbis support for Standard and Full installs
[/code:1]

Meni se svidja crossfading out plugin koji se pojavio u poslednjim verzijama. Jako su ga dobro odradili.
Inace i ja sam cuo da ce Winamp 3 placati tj. poboljsana verzija istog, cak sam video nece clanove NullSoft -a kako pricaju o tome na forumima.

winamp 2.XX i win2k sp2 problem...cisto da ne otvaram novi t

Winamp sam od sebe menja putanje fajlova, npr ako je fajl u c:/program files/kazaa ili c:/documents and settings.... winamp menja putanju u d:/.... Windows je instaliran na toj D: particiji...
Ima`l resenja. Ovaj mmjukebox neverovatno usporava komp

pozdrav

Re: winamp 2.XX i win2k sp2 problem...cisto da ne otvaram no

BodyRemover je napisao(la):
Winamp sam od sebe menja putanje fajlova, npr ako je fajl u c:/program files/kazaa ili c:/documents and settings.... winamp menja putanju u d:/.... Windows je instaliran na toj D: particiji...
Ima`l resenja. Ovaj mmjukebox neverovatno usporava komp

pozdrav
Nemoguće! Da nisi ti win zeznuo?
Ja imam 2.79 i w2k sp2 . w2k mi je na D: a mp3 dir na F:/mp3/ i sve šljaka ok.

Tek mi je ova verzija winampa omogućila da kad uključim crossfading out plugin dobijem
zvuk na svih 5 zvučnika (5.1) u w2k. (u win Me ovo je radilo i pre)

radar je napisao(la):
Pa imaš na www.winamp.com. Ja ga koristim već više od mesec dana i prilično je OK. Dosta je promenjen, tako da ne rade skinovi koji su radili za verzije 2.xx, ali imas na www.deviantart.com skinove za winamp3.

Skinuh 3.0 verziju i do j..a je u vizuelnom pogledu medjutim ne mogu da pokrenem sa CD-a muziku,procita ga i kada selektujem neku pesmu i pritisnem play dugme ispise "Can`t play data tracks",selektovao sam u file types sve sto je moglo da se selektuje.Pomagajte ako znate sta je u pitanju mnogo mi se dopala ova verzija sa linearnim povecanjem i umanjivanjem.

Dr.SunRaiser je napisao(la):
Skinuh 3.0 verziju i do j..a je u vizuelnom pogledu medjutim ne mogu da pokrenem sa CD-a muziku,procita ga i kada selektujem neku pesmu i pritisnem play dugme ispise "Can`t play data tracks",selektovao sam u file types sve sto je moglo da se selektuje.Pomagajte ako znate sta je u pitanju mnogo mi se dopala ova verzija sa linearnim povecanjem i umanjivanjem.

Winamp 3 jos uvek nema podrsku za audio CD zato i ne mozes da pustis nista. Za sad u beta verziji, samo mp3 i wav.

Vrh Dno