Šta je novo?

Novi Voodoo 3/4/5 Drajveri!!!!!!!!!!!!!!!

Passenger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
...napokon, novi 3dhq drajveri 1.09 beta6 za Win2000/XP, za stabilan rad neophodno je instalirati DirectX 8.1b, a za WinXP i SP1.

Odakle poticu ti drajveri, koji je maticni sajt?
Ima li drajvera za WinXP?

Stvarno ne znam zasto , ali mi se sa ovim driverima desava isto sto i sa Mihinim . Dakle : BSOD , hard se ugasi , i potom hard restart !

XP + SP1 ; DX 8.1b instalirani

StevaMan je napisao(la):
Stvarno ne znam zasto , ali mi se sa ovim driverima desava isto sto i sa Mihinim . Dakle : BSOD , hard se ugasi , i potom hard restart !

XP + SP1 ; DX 8.1b instalirani

Po cenu da me nag*ish moram da kazem :)) Skini XP i stavi W2k ... Taj XP ne valja ni za hardver za koji postoje drajveri, a kamoli za ovaj za koji imaju budzeni drajveri :) Uostalom Mihi na w2k ne da rade ovi beta5 drajveri (vroooooooooooooom), a beta6 koliko znam imaju i bumpmaping sredjen, pa moze da se igra DOOM III.

Ajd pa javi sta se desava.

miha\zero je napisao(la):
Po cenu da me nag*ish moram da kazem :)) Skini XP i stavi W2k ... Taj XP ne valja ni za hardver za koji postoje drajveri, a kamoli za ovaj za koji imaju budzeni drajveri :) Uostalom Mihi na w2k ne da rade ovi beta5 drajveri (vroooooooooooooom), a beta6 koliko znam imaju i bumpmaping sredjen, pa moze da se igra DOOM III.

Ajd pa javi sta se desava.
Izvini Miho !!!
Nisam mogao ceo dan da odgovorim , zato sto su iz Sezama zaboravili da mi produze pretplatu ctp;
Inace , poslusacu te za Win2k + SP3 !!! Jedino sto cu to moci da uradim sutra u ovo vreme ...

Pozdrav ,
Svetislav .

StevaMan je napisao(la):
Izvini Miho !!!
Nisam mogao ceo dan da odgovorim , zato sto su iz Sezama zaboravili da mi produze pretplatu ctp;
Inace , poslusacu te za Win2k + SP3 !!! Jedino sto cu to moci da uradim sutra u ovo vreme ...

Pozdrav ,
Svetislav .

Ajde kad to uradis reci da castim jedno (D)

miha\zero je napisao(la):
Ajde kad to uradis reci da castim jedno (D)
E , pa evo ovako ...
QIII ( Point Release 1.30 ) , four.dm-66 demo :
Fastest : 131.8
Fast : 119.1
Custom : 112.9
Highetst : 82.4

Ako znas neke druge bench alate ajd' reci i objasni .
Imam i UT2003 , pa moze i to da se proba type;

Pozdrav !

P.S. Moze jedan ( dupli ) gorki mmmmm PELINKOVACCCC (D)

cheers

StevaMan je napisao(la):
E , pa evo ovako ...
QIII ( Point Release 1.30 ) , four.dm-66 demo :
Fastest : 131.8
Fast : 119.1
Custom : 112.9
Highetst : 82.4

Ako znas neke druge bench alate ajd' reci i objasni .
Imam i UT2003 , pa moze i to da se proba type;

Pozdrav !

P.S. Moze jedan ( dupli ) gorki mmmmm PELINKOVACCCC (D)

cheers

Ja imam Q3A v1.16n i one standardne demo-e i V1.31 ali nemam ovaj four.dm-66. Ali cu videti vec koliko veceras da ga nabavim pa da bacim rezultate.

P.S.
Za pelinkovac nema problema :)

Nazad
Vrh Dno