Šta je novo?

Novi Virus - Upozorenje!!!

@Kiza_The_Killer: :) :) :) :)

Sad tek vidim lepotu (ne)gledanja tv-a...Cisto ispiranje mozga...Jer provaljujete onda sta se desava sa nasim matorcima kad su izbori?Svi se izgleda :cigar: :cigar: :cigar:

Samo me zanima otkud znaju kako "radi" virus?
Niko nije prijavio broj "zrtava" :crash:
i nema reportera sa lica mesta(harda) :trust:

Sto mi rece drugarica sad: "rts - vase je pravo da znate sve" :D

Corey je napisao(la):
Najbolji deo:
Ako
dobijete mail sa imenom „invitation" ne otvarajte ga nego odmah
isključite pc.

Kako sam umro :))

Stvarno VRH vrhova... :wall: Vrlo strucno i profesionalno...vas savetuje cistacica Telekoma koja je odgovorila na najnoviju vest-upozorenje iz direktorove kancelarije dok je cistila kancelariju,jer je isti otisao pre kraja radnog vremena :d :D :d :D :wall:

hahahaha...

E covece...suva istina...

mogu samo jedno da dodam...

SRBIJA!!!!!!

nije bilo nista u trecem dnevniku :(
znaci shvatili su kakvu su glupost odvalili, ali im je bilo ispod casti da se "apologize" sto su objavili neistinu :(

Suicide_samurai je napisao(la):
nije bilo nista u trecem dnevniku :(
znaci shvatili su kakvu su glupost odvalili, ali im je bilo ispod casti da se "apologize" sto su objavili neistinu :(

Da zovemo dezurnog urednika :d

GEOM je napisao(la):
Da zovemo dezurnog urednika :d
Trebalo bi da se pozove i da mu se kaže da ovakve gluposti ne puštaju na televiziji. Meni se keva uspaničila, pita hoćeš li ti to namerno da ti crkne komp :D

@Pharos:
Ima istine...Iscimali su pola Srbije bez veze...Zamislite sta bi se desilo da je bila neka jos krupnija stvar :zgran:

Ово није ни за први април.

Да их тужимо па да потроше паре од претплате?

Pa sad lepo sutra svi mozete da trazite matorcima kintu za hard (200e) jer vam je crko zero sektor su se oni igrali ili nesto cackali oko kompa!

Ja sam juce otvrio e mail navodno od druga i komp je poceo da radi neke testove i od tad mi je slika crno bela ????

Meni samo jedna stvar nije jasna:
U toj televiziji kakva god da je valjda postoji neko ko se razume u takve stvari, nazovimo ga strucnjak koji bi mogao da kaze da je to moze da bude besmislica ili tamo rade likovi koji samo znaju da upale comp, digne se OS i oni udju u program za montazu, zvuk ili grafiku i rade sto im je posao... :d

Suicide_samurai je napisao(la):
jeli sasa022 pa koja je fora da me vrtis u krug - odem na ES i na kraju starne link na ovu stranu :d

a povodom virusa - kako su samo neprofesionalni ovi sa RTS-a, pa nisu ni proverili vest pre nego sto su je pustili u dnevnik :)

vec ocekujem izvinjenje u 3cem dnevniku :d

Pa prvo da branim malo Dnevnik 2 :D, jer sam ga na zalost gledao u tom trenutku ali poruka je bila u stilu kako CNN javlja ....... prema tome nisu ni imali razloga da proveravaju CNNu se mora verovati :-devil-:

Ne znam za hard disk ali meni od sinoc curi nos i jako me boli grlo jel to ima veze sa ovim visuom. :d

Joj i mene nesto boli grlo!!! Kao da je neko zapalio olimpijsku baklju!! :mad: :D

Ja se upravo grejem na toj istoj baklji :)

Nazalost propustio sam sinoc tu vest, tako da su mi upravo crkla sva tri diska :) :)

ps: Jedino sto su jutros zaboravili da kazu je nacin upotrebe virusa: kliknuti na invitation, otvoriti HDD dok je komp upaljen, odsecnim potezom cekica od 100g udariti po ivici magnetne ploce i zatim isti staviti na plinski sporet :d

:shock: :lupko:

[TROLL]
Ja ću za svaki slučaj da izvadim svoje diskove i da ih sakrijem negde. Ko zna kako se taj virus širi. Šta da radim ako mi izgori MBR? Jel može posle u servisu da se ugradi novi MBR umesto onoga koji je izgoreo? ,)
[/TROLL]

Ja sam nekako propustio ceo taj hype oko "virusa". Moguće da sam i primio neki mail ali sam ga obrisao sa ostalim spamom. Ne mogu da verujem da je bilo u dnevniku.

:wall:

Poslednja izmena:
Evo i jednog update-a, na pitanje RTS-u telefonom, kako mozete da objavljujete neproverene i netacne informacije, ljubazna sluzbenica je odgovorila, to je potpuno tacna vest, nasi inzinjeri su probali virus i ustanovili da je potpuno tacno sve sto pise. :d

buky je napisao(la):
I ja vidoh na rts-u.
Sto se tice virusa dosta je da ti obrise MBR i mozes da se slikas. Ako nista izgubio si sve podatke.

1. MBR se lako popravlja
2. Podaci ostaju kada je MBR izbrisan

Ajde sada ozbiljno, moja prijateljica je sinoc dobila famozni mail sa tim "virusom" i jedina steta je da ne moze vise da otvori ni jednu poruku iz outlook-a!!!! Ozbiljno..

Zaplaseni, panican korisnik moze da bude mnogo destruktivniji od bilo kog virusa...

A moze se i ukljuciti zastita u BIOS-u za pisanje na MBR HDD-a. Nema frke, hehe.

Ovaj "virus" je primer social engineering-a. ,)

Poslednja izmena:
meni ovo lici na poslednje pomracenje kad je bilo, pa su se nalupali na TV-u da ne smemo da gledamo u nebo jer cemo oslepeti :d A ceo svet gleda pomracenje kao spektakl :D

Slayer je napisao(la):
meni ovo lici na poslednje pomracenje kad je bilo, pa su se nalupali na TV-u da ne smemo da gledamo u nebo jer cemo oslepeti :d A ceo svet gleda pomracenje kao spektakl :D

offtopic-china:
Pa i mozes da oslijepis ako dovoljno dugo gledas, sunce pored vidljivog emituje i druge vrste zracenja. U normalnim uslovima ne mozes ni da gledas u sunce zbog zaslepljujuce svijetlosti pa tako niko i nije ostetio vid, ali kad je pomracenje zaslepljenja nema dok je ostalo zracenje koje moze da ti osteti vid prisutno... :d

A sto se tice virusa......blah....

Zao mi je sto se neki sprdaju na neciju dobru nameru, mislio sam da su ovi forumi napravljeni da se na neki nacin nadjemo jedni drugima,a ne da se ismevamo.
Iako sam ja pokrenuo ovu temu, ne smatram sebe kao paranoika, kao sto je jedan od Vas naveo, vec dobronamernog coveka koji bi svima hteo da skrene paznju ne neku vest bila ona tacna ili ne, kako bi ste sprecili neki eventualni problem na Vasim racunarima.

Dukica je napisao(la):
Zao mi je sto se neki sprdaju na neciju dobru nameru, mislio sam da su ovi forumi napravljeni da se na neki nacin nadjemo jedni drugima,a ne da se ismevamo.

Niko se ovde ne šali (da ne upotrebim težu reč na z.... ,) ) na tvoj račun. Koliko ja vidim urednici Dnevnika bi trebalo da se osete prozvanim, a ne ti. Nije svako dužan da zna da li virusi mogu ili ne mogu fizički da oštete HDD (ili neko drugo parče hardvera). Zašto recimo ne bi smo mogli da očekujemo viruse koji podižu napon na procesoru na max. vrednost koju daje ploča?

NHF? :wave:

Nije problem to sto je imao dobru nameru, ali znas kako kazu da je put u pakao poplocan dobrim namerama... Sledeci put, pre nego sto krene da siri dezinformacije i paniku, mogao bi prvo da proveri da li ta vest ima barem trunku istine u sebi. Malo googlanja ne bi skodilo.

Edit: pretece me Zeleni Zub, a taman sam zeleo da dodam da nam je dovoljan jedan Dnevnik....

Poslednja izmena:
baklju, koja izgori tvrdi disk na pc. Ovaj virus dolazi će od osoba
koje imate u adresaru, zato morate ovaj mail poslati što više, jer
bolje je dobiti ovaj mail 25 puta, nego dobit virus i otvoriti ga. Ako

Hmmm ovo mi liči na onu klasičnu spamersku foru "Pošalji ovu poruku na bar n! adresa"

Nazad
Vrh Dno