The game engine is based on a heavily modified version of ID's Quake2 Engine
'UFO: Alien Invasion' is heavily inspired by the 'X-COM' series by Mythos and Microprose
A po čemu je pravi?OptiPlex je napisao(la):Novi UFO (XCom), ali pravi
I? Pa to i ovi kažu...G!!! je napisao(la):verovatno je mislio da ce biti 'pravi' u odnosu na ufo aftermath koji je samo ideju prichu i delimichno izvodjenje preuzeo od originala (mada moram da napomenem da ljudi koji pravili igru nikad nisu ni pretendovali da naprave rimejk)
Inače malo je čudno što ne znaju tačan naziv 'najbolje igre ikad napravljene' :d'UFO: Alien Invasion' is heavily inspired by the 'X-COM' series by Mythos and Microprose. The first game of the series, 'UFO DEFENSE', became a classic and, in our honest opinion, is one of the best games ever made.
'UFO: Alien Invasion' is neither a sequel nor a remake of 'UFO DEFENSE' - we simply had the urge to create a similar strategy game, which will hopefully be as entertaining as the original was for the players (and for the developers, of course).
Skaki je napisao(la):Inace jdd jel ti je ime Artur?
OptiPlex je napisao(la):...
Nije Artur, nego Stanislav :d
Kao što reče PJ :beat:Skaki je napisao(la):Inace jdd jel ti je ime Artur? I na koji naziv igre mislis?
Ajde bre ne spamuj više... znaš da se ne prikazuje broj postova :dOptiPlex je napisao(la):Stanislavova :beat: pozitivna osobina je sto uvek prizna kad pogresi(drugim recima non-stop nesto priznaje :d)
Sam sam ga pravio a materijal je sa zvaničnog sajta http://www.interplay.com/fallout2/G!!! je napisao(la):pa verovatno ga je sam napravio... a otkud mu materijal? pa sha znam.. verovatno sa nekog od fan sajtova.. tipa nma-fallout.com![]()
Skaki je napisao(la):PJ jel Artur onaj decko sa Trla baba lan posle beer festa? Ili nije...
Sve sam ih pobrkao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari