Šta je novo?

Novi UFO (XCom), ali pravi

mislim da nece biti pod vodom vec da ce biti kao UFO, shteta jer sam se i sam ponadao da ce biti pod vodom nekako je originalnije, originalni xcom imash da skinesh gde hocesh ali ne moze se igrati ni sa chim iznad p2 (koliko se ja secam meni je radio ok na 300mhz :) )

a recite mi jel probao neko da ga startuje pod amiga emulatorom(verziju za amigu naravno:)) ?

aghh evo skidam i ovaj project xenocide :)

Haha ladno na sajtu xenocide-a pise da igra ne radi sa najnovijim nvidia drajverima i da ih za to bas zabole :)

he he, skidam sutra xenocide pa cu da napishem kakav je :)

a ovaj ufo:extraterrestrials izgleda jako lepo na screenshotovima, bedak je shto nema demo da se skine...

Poslednja izmena:
pa ovaj xenocide je kugla koja se rotira sa malom ufopediom :)

haha dobro je shto ga nisam skinuo :)

Ma ko im j*be kaewae sa tim remixima ima da kupim negde ufo i da ga djuskam non stop.

X-com je ocajan, nije iz 1. lica :d

Salu na stranu, bas ima mnogo najavljenih remiksa/klonova. Pitanje je samo sta ce od toga valjati...

Ti si neki komedijas :D:D:D?

Pa nece valjati bar pola od polovine koja ce se zavrsiti :(

Što se brzine tiče, imaš program CPU Killer koji ubija procesor tako da se starije igre mogu igrati. E sad, mana je što se onda procesor uglavnom zagreva mnogo više nego inače.
A drugi deo UFO-a je postojao i kao win verzija, mislim da je imam negde, pa bi valjda trebalo normalno da radi.

od ova dva demoa koja sam probao (ufo i xenocide), ufo je daleko ozbiljniji :) xenocide je jedna 3D lopta sa texturom+bump i nekoliko svetala u boji ;)

Ima na podzemnim kučićima da se skine X-com koji radi pod XP-om, a ima i TFTD.

Vrh Dno