Šta je novo?

... novi TV ..

• Začetnik teme Začetnik teme ghost
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ghost

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
745
...sa ogranicenim budzetom do 50.000. Posto je kupovina na 12 rata, u obzir dolaze samo Beogradske radnje.
Ukratko izbor se sveo na LG 43LH541V ili PHILIPS 43PFS5301. O LG-u imam sve informacije ( i testove i video sam ga par puta uzivo), dok o Philipsu osim zvanicnih podataka ( full HD, smart,local dimming, direct Led VA ) i kratkog vidjenja u radnji, nisam nasao nista na netu. Ne znam kakva im je pixel policy, da li podrzavaju DTS, dolby ..
Naravno dobro bi dosla preporuka o nekom trecem ili cetvrtom TV-u... ali jednostavno cena je limit :d
Ukratko svaka preporuka je dobro dosla ..

Neko je davao 5 godina garancije na lg ovih dana, pa vidi to.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Neko je davao 5 godina garancije na lg ovih dana, pa vidi to.

Na zalost, LG je davao produzenu garanciju samo do 15 januara, dok PHILIPS ima 4 godine garancije. Zaista cudi me da nema komentara za PHILIPS televizore ...

Kolega u ponedeljak uzeo tv sa 5 godina garancije, LG. Tako da sumnjam da su ti dobro rekli za to.

Daju na pet godina ali mislim da su u pitanju samo veće dijagonale, ako nisu nešto menjali

43" uzeo čovek. Ne može veći da mu stane u orman.

..sve je ok , samo mi nije jasno gde se nalazi doticna radnja/firma. Sve i jedna za koje ja znam (ukljucujuci i predstavnistvo LG) , znaju samo za 2 godine garancije , i nijedna akcija sa povecanom garancijom nije u toku.
Elem o Philps-u se i dalje nista ne zna .. niko ga nije kupovao u zadnje vreme ??

Nazad
Vrh Dno