Šta je novo?

Kućna multimedija Novi TV do 60 000rsd

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Lukareli

Poznat
Učlanjen(a)
06.12.2020
Poena
31
Pozdrav ljudi,

Naime potrebna mi je pomoć kod odabira televizora ovo je već drugi model Hisensa u 2god koji ne može da se popravi i vraćaju mi novac. Prvom su pikseli izumreli njih 9,a sada je imao zvuka a nema slike,pa to nisu mogli da poprave u pitanju je 50A7500F. Jel može neka preporuka može biti 50' 55' i 58' do nekih 60 000dinara? Ne mora biti Hisense,jer stvarno ne znam šta se dešava sa njihovim televizorima i naravno bitna mi je garancija.

Neka preporuka bi bila Samsung UE55TU7092 za oko 60k ili UE55AU7172 za 4k više. Jedino što Samsung ima 2god saobrazni rok, ali u radnji na G možeš dokupiti produženu garanciju za još 2 godine.
Ako ti je bitno da u startu ima dužu garanciju, onda Philips 50PUS7506, LG 50UP7670 ili 50UP76703 za oko 54k. Oni nude kao i Hisense uz registraciju 5 god garancije.
Samsung ima VA panel pa je malo bolji za tamne prostorije dok Philips i LG u ovim modelima ima IPS pa su mu bolji uglovi gledanja i prikaz boja u svetloj prostoriji.

Bitno da napomenem da na Philips 50PUS7506 ne možeš da instaliraš EON ili IRIS aplikaciju ako ti je to bitno.

Neka preporuka bi bila Samsung UE55TU7092 za oko 60k ili UE55AU7172 za 4k više. Jedino što Samsung ima 2god saobrazni rok, ali u radnji na G možeš dokupiti produženu garanciju za još 2 godine.
Ako ti je bitno da u startu ima dužu garanciju, onda Philips 50PUS7506, LG 50UP7670 ili 50UP76703 za oko 54k. Oni nude kao i Hisense uz registraciju 5 god garancije.
Samsung ima VA panel pa je malo bolji za tamne prostorije dok Philips i LG u ovim modelima ima IPS pa su mu bolji uglovi gledanja i prikaz boja u svetloj prostoriji.

Bitno da napomenem da na Philips 50PUS7506 ne možeš da instaliraš EON ili IRIS aplikaciju ako ti je to bitno.

Sta mislis o ovim modelima isto

HISENSE 58A6BG

HISENSE 55A7GQ?​

FOX sa WebOS su odlicni, ja sam za 47k pazario 55WOS njihov, jedino sto je problem bio sto sam prvi reklamirao posle mesec dana jer je imao neke debilne artefakte, kao da lemovi nisu dobri, ali naredni je ok radio skroz. Softver top, slika top (mada jeste malo mracnija soba gde sam ja). Za te pare nema bolje, ja mislim. LGev WebOS koriste inace, po licenci.

Nemam ga,verovatno ga ovde ima nekolicina pa ce ti verovatno oni više reći.
Vrv za hdr 4k dobra opcija za taj novac.
Za ove naše kanale vrv se lošije snalazi..
Naravno sačekaj još koji kom.

Imam Hisense U7QF, uzeo za kevu. Solidna slika kada se kalibriše malo, jer default slika je malo sa prenapucanim bojama za moj ukus bar. Smart ne vredi ničemu, trom i bezveze. Najbolje uzeti Android Box neki i rešen problem. Što se tiče domaćih kanala, ok je. HDR filmovi solidni skroz za TV tog cenovnog ranga.

Imam Hisense U7QF, uzeo za kevu. Solidna slika kada se kalibriše malo, jer default slika je malo sa prenapucanim bojama za moj ukus bar. Smart ne vredi ničemu, trom i bezveze. Najbolje uzeti Android Box neki i rešen problem. Što se tiče domaćih kanala, ok je. HDR filmovi solidni skroz za TV tog cenovnog ranga.
Jel imaš neku preporuku drugu? Može i drugi model Hisensa nije problem?

Od drugih Hisense-a ne bih znao da dam predlog. Koliko se sećam, U7QF je bio odlično ocenjen. Ovi ostali kao da nisu upgrade posle njega bili.
Zavisi šta je tebi bitno da imaš na TV-u. Smart, slika ili je nebitno bilo šta od toga. Onaj koji uzima za domaće kanale TV, ja uvek preporučujem što jeftiniji TV sa većom dijagonalom.
Eno ortak uzeo neki LG 75 inča, gleda samo domaće kanale i jutub pušta. Njemu idealno 😀

Baci pogled da nije na neku akciju ovaj Sharp, djeluje jako dobar TV. Kod nas u CG mu je 4 godine standardna garancija.

Od drugih Hisense-a ne bih znao da dam predlog. Koliko se sećam, U7QF je bio odlično ocenjen. Ovi ostali kao da nisu upgrade posle njega bili.
Zavisi šta je tebi bitno da imaš na TV-u. Smart, slika ili je nebitno bilo šta od toga. Onaj koji uzima za domaće kanale TV, ja uvek preporučujem što jeftiniji TV sa većom dijagonalom.
Eno ortak uzeo neki LG 75 inča, gleda samo domaće kanale i jutub pušta. Njemu idealno 😀
Iskreno,pre svega utakmice,netflix i youtube uglavnom. Uglavnom za to koristim

U principu to bi trebalo da šljaka na Hisense, puštao sam Netflix i radilo je. Jutub mislim da je isto radio, ai recimo Plex me je zezao dosta.

Nazad
Vrh Dno