Šta je novo?

Novi Turok

chava

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
319
Poslednja izmena:
nije mi jasan taj filing napucavanja dinosaurusa, a plagijatorstvo u odnosu na FC je bezobrazno ocigledno!

LOL, Turok postoji vec 15ak godina, chak je i na PCu bio jedan krajem 90ih :)

Kamo srece da u farcry-u umesto nezanimljivih izmishljenih chudovishta, napucavash dinosauruse, prezivljavash itd. Takva igra ne postoji na PCu (ne rachunam glupost od King konga), a mogli bi da naprave tako neshto za promenu.

Poslednja izmena:
Zar nije bilo dva Turok-a za PC ?
Sta je to pozajmljeno od far cry, dzungla ? :)

Extra fotke. Samo bi voleo da vidim to u praksi (gameplay trejler).

Eh voleo bih i ja! :D Bice polako...

Ma sve je to sjajno - ali ako se ovo cudo bude moralo igrati na joy-padu - ser*em im se u gameplay :)..

Da li neko zna sta se desava sa PS3 i podrskom za misa i tastaturu u igrama ? Pogotovu u FPS igrama.. Bez toga po meni fps - kao quakeru zakletom - nema ali NIKAKVOG smisla.. Jednom ja i drugar - obojca smo cepali UT u lanu milon puta - probasmo UT na PS2 sa joy-padovima! Ma mislim - ko s'decom spava, popisan se budi.. Pa ljudi to je bas trip ali za MALU decu.. Ma UZAS!!! Potpuno NE-UPOTREBLJIVO za stare internet ratnike :). Kakav je X360 po tom pitanju ? Videh http://xbox.gamespy.com/articles/565/565000p1.html ovaj SmartJoy FRAG za X-box 1 pa kontam - jer probao to neko ? Jel to radi kao PC ? Mislim FPS na joypadu - pa moras stvarno zesce da se degradiras i mentalno i motoricki da bi se istripovo kako ti je dobro :)..

A posle genijalno resene kamere i fantasticne kontrole uz pomoc misa i tastature u PC verziji legende MDK2 - bogami moras da se degradiras i za arkade :).. Kao je tu lepo reseno upravljanje.. Milina.. Psychonauts recimo isto tako.. 50x je lakse uz pomoc misa i tastature.. Mis je tu presudna stvar - nema bolje sprave za kontrolu kamere u igrama.. Joypad analog ili digital tu jednostavno nema sta da trazi pored misa..

Poslednja izmena od urednika:
pnjaf je napisao(la):
Zar nije bilo dva Turok-a za PC ?...
Bilo... igra u principu i nije loša ali je endžin bio tako očajan a field of view je bio nešto tipa 50-60 stepeni da je sve bilo potpuno neigrivo...

Haludza je napisao(la):
Ma sve je to sjajno - ali ako se ovo cudo bude moralo igrati na joy-padu - ser*em im se u gameplay :)..

Da li neko zna sta se desava sa PS3 i podrskom za misa i tastaturu u igrama ? Pogotovu u FPS igrama.. Bez toga po meni fps - kao quakeru zakletom - nema ali NIKAKVOG smisla.. Jednom ja i drugar - obojca smo cepali UT u lanu milon puta - probasmo UT na PS2 sa joy-padovima! Ma mislim - ko s'decom spava, popisan se budi.. Pa ljudi to je bas trip ali za MALU decu.. Ma UZAS!!! Potpuno NE-UPOTREBLJIVO za stare internet ratnike :). Kakav je X360 po tom pitanju ? Videh http://xbox.gamespy.com/articles/565/565000p1.html ovaj SmartJoy FRAG za X-box 1 pa kontam - jer probao to neko ? Jel to radi kao PC ? Mislim FPS na joypadu - pa moras stvarno zesce da se degradiras i mentalno i motoricki da bi se istripovo kako ti je dobro :)..

Pa niko nije ni rekao da ce ozbiljno igrati fps na joypadu. Ochekuje se podrshka, josh zvanichno nije objavljeno na kom nivou ce biti.

FRAG kontroler radi savrsheno, kao da igra podrzava misha i tastaturu. Probao sam ga na Xboxu, a ima i za PS2. Ako nishta, takav neki hardver ce biti alternativa za PS3.

Nedjo je napisao(la):
nije mi jasan taj filing napucavanja dinosaurusa
Meni to baš deluje interesantno. Obećava se drugačiji AI u zavisnosti od vrste dinosaurusa, a može se napraviti vrlo hororistična atmosfera, nalik na Alien, samo na otvorenom prostoru. Meni dovoljno :)

pnjaf je napisao(la):
Zar nije bilo dva Turok-a za PC ?
Sta je to pozajmljeno od far cry, dzungla ? :)

Nije bilo 2. Bilo je 3:

Turok: Dinosaur Hunter
Turok 2: Seeds of Evil
Turok: Evolution

Poslednja izmena:
Nedjo je napisao(la):
nije mi jasan taj filing napucavanja dinosaurusa, a plagijatorstvo u odnosu na FC je bezobrazno ocigledno!

A šta bi ti? Možda Quake 4 plagijat?
Pa ja jedva čekam da izbace nešto slično FC-u, nelinearno i otvoreno!

eh...

Da da stari Turok... dinosaurusa nikad dosta...:whip:

primal prey isto dinosaurusi izasao negde 2001
jedino mi se turok 2 svideo posto sam imao N64
ides i rokas dinosauruse koja nebuloza

Poslednja izmena:
Nedjo je napisao(la):
turok 1 je bio prva spektakularna igra u kojoj je grafika iznad gameplaya... pa far cry dodje onda kao plagijat t1....

secam se jako dobro drug je tada kupio extra skup voodoo1... joj koji su ono efekti bili... svako oruzje je bilo drugacije... shock wave... trail raketa (i po 6 odjednom iz istog oruzja)... particle efekti... itd... koga briga kakva je igra ono se igralo samo toliko da se vidi sta voodoo moze... isto kao i fc... glupa igra da gluplja ne moze biti (jos ona 1.0 verzija je slobodno mogla da bude i 0.2)... bagovi na sve strane... al sto lepo izgledaju prva 3 nivoa i jos jedno 2 tamo malo kasnije...

Mare je napisao(la):
turok 1 je bio prva spektakularna igra u kojoj je grafika iznad gameplaya... pa far cry dodje onda kao plagijat t1....

secam se jako dobro drug je tada kupio extra skup voodoo1... joj koji su ono efekti bili... svako oruzje je bilo drugacije... shock wave... trail raketa (i po 6 odjednom iz istog oruzja)... particle efekti... itd... koga briga kakva je igra ono se igralo samo toliko da se vidi sta voodoo moze... isto kao i fc... glupa igra da gluplja ne moze biti (jos ona 1.0 verzija je slobodno mogla da bude i 0.2)... bagovi na sve strane... al sto lepo izgledaju prva 3 nivoa i jos jedno 2 tamo malo kasnije...
Joj...

shin-bojan je napisao(la):
Nije bilo 2. Bilo je 3:

Turok: Dinosaur Hunter
Turok 2: Seeds of Evil
Turok: Evolution

Jao, pa ja imam Seeds of Evil i to kad sam ko klinac kod ujaka sklapo kompove secam se da sam je izvadio iz kutije neke asus TNT karte i evo mi je jos tu...:D
btw. Turok je ok igra...
:wave:

bojsa je napisao(la):
Jao, pa ja imam Seeds of Evil i to kad sam ko klinac kod ujaka sklapo kompove secam se da sam je izvadio iz kutije neke asus TNT karte i evo mi je jos tu...:D
btw. Turok je ok igra...
:wave:
I ja imam original koji je stigao uz ASUS Rivu TNT:D

E bas taj, nekog sam bio zakinuo za tu igru, za NFS:HS bundle, Extreeme G2(valjda se tako zvala) i jos nekoliko igara sigurno...samo sad ne mogu da se setim svega :D

Pojavile su se dve nove slicice...

Prilozi

• trex_qjpreviewth.jpg
    trex_qjpreviewth.jpg
    32 KB · Pregleda: 79
  • scorpions_qjpreviewth.jpg
    scorpions_qjpreviewth.jpg
    28 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
Evo novijih, i mnogo cistijih slicica :

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    110.4 KB · Pregleda: 76
  • b.jpg
    b.jpg
    375 KB · Pregleda: 64
  • b (1).jpg
    b (1).jpg
    115.6 KB · Pregleda: 68
  • b (2).jpg
    b (2).jpg
    131.2 KB · Pregleda: 73
Kako može da ne bude atmosferično? :) Malo dinobota, malo ljudskih protivnika, raznolikost itd - deluje fenomenalno već u najavi.

filipenko je napisao(la):
Kako može da ne bude atmosferično? :) Malo dinobota, malo ljudskih protivnika, raznolikost itd - deluje fenomenalno već u najavi.

:)

Pa moze, ako gameplay npr. bude vise naginjao Serious Sam ideologiji ....

Znaci, najmanje sto zelim jeste da glajdujem levo desno sa topchinom u ruci, uspesno eskiviram dva/tri TRex-a u isto vreme i precizno ih u pokretu nabadam u tintaru ...

A zashto bi gameplay u UE3 imao veze sa serious samom ? :)

Ma mislio sam na turoka, odgovaram u 5 threadova odjednom. Ajde da obe igre prave isti ljudi, ali ovako nemaju nikakve veze.

Prvi Turok sam preshao i imao je odlichan gameplay za to vreme, nije imao veze sa hack&slash arkadom kao shto je SS.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno