Šta je novo?

Novi Turok

driver je napisao(la):
Ma mislio sam na turoka, odgovaram u 5 threadova odjednom. Ajde da obe igre prave isti ljudi, ali ovako nemaju nikakve veze.

Prvi Turok sam preshao i imao je odlichan gameplay za to vreme, nije imao veze sa hack&slash arkadom kao shto je SS.

Ok onda :) ... Ja sam probao prethodne delove i nista mi se tu nije dopalo ... Zato kazem za ovaj, imaju potencijal, temu koja nije prezvakana 1000 puta kao WW2, i jos kad bi imali njuha da naprave nesto posebno ... bio pi pun pogodak

Ma WWII jeste prezvakan 1000x, ali ima samo jedna igra koja je poshtena - prvi MOH. Wolfenstein je imao ogromne potencijale, dok se nisu pojavili vanzemaljci :)

Ja bih voleo da vidim WWII na tu shemu, sa takvim osecajem kao da stvarno uchestvujesh u ratu, josh pogotovo ako je sve pravljeno po pravoj istoriji. Ono napucaj sve shto vidish ima u svakoj igri i dosadno do jaja.

meni ne rade screenshotovi sa ona dva linka...samo me baci na tu neku spong.com reklamnu stranu :)

Turok je bio mamojeb! Obozavao sam tu igru. Btw, vise se secam napucavanja onih urodjenika nego dinosaurusa, ali ajde.

Onda je dosao Turok 2, s r a nj e nemerljivih razmera. Kao sto je neko vec rekao, FOV je dokusurio i ono malo sanse da igra bude zanimljiva. Uzas. Samo su se deca i konzolashi koliko toliko primili.

E sad, ovde mi smeta sto je prica otisla u klasicnu amersku predrkanu "mi marinci svima jebemo keve" izvedbu. Ne mora da znaci da ce biti lose, naprotiv, mozda ce biti odlicna igra.
Kakogod, good old Turok je cini mi se riknuo posle prvog dela. Ovo je nesto potpuno drugacije, a meni je zao zbog toga. Bas bi prijalo odigrati keca jos jednom ali u novom engineu...eh nostalgijo :D

edit: prvi turok je mogao da se igra samo u glide rezimu, dakle 3dfx karta i nista drugo. 98 ili 99 godina, tako nesto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno