Šta je novo?

Novi telekom ruter HG520 C

Sine Nebojsa

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2008
Poena
319
moj komsija je danas dobio adsl,i tu je naizgled i novi ruter hg 520 C,ima wierles dugme sa strane odmah pored dugmeta za on/off rutera,nema spoljasnju antenu za wifi,verovatno je unutra postavljena,da ne lupam sad,bitno wierles radi,takodje pasword telekom/telekom radi i moze se pristupiti uredjaju,a evo i slika

Ovo je ubedljivo najruzniji i skroz nepraktichan Hijavata modem :)
...josh ako je stabilan u radu kao i prethodnik HG520S :)
Od Telekonja se bolje ni ne moze ochekivati.

Poslednja izmena:
Koliko je otprilike jak wierless na ovakvom ruteru?

ja sam danas dobio isti i evo sad kucam ovo sa laptopa u dnevnoj sobi (posto mi je komp na spratu)
ruter izgleda bolje nego sezamov, antena je unutra i to mi se isto svidja. e sad domet: udaljen sam od njega 2.5m a deli nas zid i vec fali jedna crtica. tako da ...

Dobio sam isti. Da li mogu ikako da ga konfigurisem bez lan kabla?

I ja sam dobio isti. Isto kao i HG520s. Nikakve razlike, osim drugacijeg kucista

Meni konekcija varira od very good do excelent, od hodnika do sobe, nekih 3m, brzina i ping su identicni kao sa kablom.

namogu nikako da uspostavim bezicnu vezu. dali mi moze neko poslati podesavanja samog rutera jer mislim da sam tu nesto cackao. moye i podesavanja i za laptop. imam 7cu

jesi probao da držiš ono "dugme" iznad on/off tastera 3-4 sekunde dok se ne upali lampica na ruteru?
mora malo da se drži, neće kad se samo stisne

da li si probao: admin / ztonpk

I moj glas za najruzniji ruter koji sam video do sada :d

telekom/telekom

to vam je user i pass za ovaj ruter, meni su to rekli u telekomu kad sam potpisivao. naravno proverio sam i to je U/P.

telekom/telekom

to vam je user i pass za ovaj ruter, meni su to rekli u telekomu kad sam potpisivao. naravno proverio sam i to je U/P.

da ali sa tim nemas mogucnosti da bilo sta podesavas. zato sam i naveo onu drugu kombinaciju (admin/ztonpk), koja bi trebalo da bude "administratorski nalog", koji je i ranije ovde pominjan na forumu.

Poslednja izmena:
pa osim šifre za wireless ne vidim šta bi još i trebalo da se podešava. moj moto je: ako radi - ne čačkaj :D

milion stvari, u zavisnosti od potrebe, naravno.
navescu samo par:
-mapiranje lan portova
-port forwarding
....
....
ma kompletno konfigurisanje uredjaja, po potrebi naravno

DDNS ne radi na ovom ruteru, na žalost. Privremeno rešenje je sa dyndns aplikacijom.
Stari MT882 je imao iz CLI interfejsa komande za podešavanje DDNS i to je radilo kao Singerica. Ovaj tupavi ruter ima u Web interfejsu ali mu ne radi update ip adrese, a zašto to niko ne zna.

Posto nisam imao kontakta sa ovim ruterom, a Boze zdravlje cu ga imati uskoro, moze li se prebaciti u bridge mod, stvarno bi mi bilo glupo da koristim njega umesto ovog koga imam sada, jer ocigledno ruter nije nesto.

I ja sam dobio ovaj ruter i sada me zanima da li mogu da pojacam nekako wireless signal?Imam TP-LINK TL-WR340G Wireless ruter pa da li mogu nekako da spojim ta 2?
Pozzz

da li nekome rade torenti normalno ???

meni radi ali 1.7.7. jedina verzija utorrenta koja radi bez ikakvih problema. kad god sam neki novi instalirao zezao je nekako.

Sta znam, meni se samoabdejtovao
skinuo za jedno posle podne 2,5 giga.

Vrh Dno