Šta je novo?

Novi Samsung 27 inch LCD

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Posto sam hteo da uzmem Samsung P2770H i dobio informaciju da se isti vise ne pravi i da ga nece ni biti na nasem trzistu, ponudjen mi je novi model, tj revizija istog modela, jer osim 1ms ja ne primecujem nikakve razlike.
Vrhunski, velik monitor za nekih 320e.

Samsung_SyncMaster_P2770FH_LCD_Display_with_1ms_response_time.jpg

Evo sta sam nasao o tom modelu:

NEW SAMSUNG P2770FH MONITOR BOASTS INDUSTRY-LEADING 1MS RESPONSE TIME

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001431 - 320$

Ja sam rezervisao vec jedan za sebe.
Molim ove sto imaju/vole/zele IPS modele da iskuliraju sa hejtom, jer nismo svi spremni da dajemo 1000e+ za monitor. Svaka cast onom ko zaradjuje na njemu pa mu treba.

Čekaj, jesi li ga naručio iz inostranstva, ili je stigao kod nas? Ako je stigao, može na pm gde

Ne, ne ovde ce ga biti za 7-10 dana za manju cenu od P2770H modela.
Ako neko vidi jos neke razlike sem 1ms molim vas nek napise ovde.

@Exodusbgd
Evo saljem ti PM.

Ako ti nije tezko posalji i meni na PM.
Hvala!

Aj da ne saljem sad svima redom PM, a necu ni da ispadne da ikog reklamiram.
Bice ovih monitora u firmi A*om, samo mora da se ceka, jer se rade atesti za iste, valjda su na carini onda. Kod nas to ide kilavo ko da uvoze atomske bombe.

Ako nekog zanima bice ovih monitora kod nas za nekih 7 dana, konacno!

Inace ovaj model sem po 1ms naspravm 2ms na starom modelu se razlikuje i po to sto je moguce rotirati ceo monitor levo, desno nezavisno od postolja. Sto je meni jako bitno, ne mora da se guli sto.

Poslednja izmena:
I mene zanima, javi kad bude konacno.

Cekaj nisam skontao ? Ocete da vam javim gde ce biti monitora ? 🙂
Ja sam preorderovao, receno je da ce cena biti oko 300e, znaci manje od prethodnog modela.

Rece da ce biti 10.4, u A*omu.

Cisto da vas upozorim da po ovom liku, monitor ima prenaglasenu zelenu (sto je valjda resivo smanjivanjem vrednosti za istu iz OSD-a)...

[YOUTUBE]cbVCzs67IEQ[/YOUTUBE]

Znam gledao sam ovaj review. *** ne mogu se cuda ocekivati od monitora od 300e.
Ja imam na MBP toliko hvaljeni IPS ekran pa me uopste ne odusevljava to, kad gledas 2h oslepis tacno.

Nazad
Vrh Dno