Šta je novo?

Novi sad provajder...

eXeCut0r

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2008
Poena
304
Dakle prvo sam bio na x3m wirelles internetu gde je sve radilo ok 2 godine da bi u zadnjih 6 meseci imao stalno nekih problema te sam odlucio da promenim provajdera i presao an kablovski kds (posto nemam mogucnost za sbb) evo imam internet 2 nedelje i odlucio sam da ga promenim zbog kvaliteta rada... pa ako moze neko da mi preporuci nekog provajdera bitno mi je da internet ne nestaje na 2-3 sata svaki dan i da radi stabilno znaci ping da je dvocifren brzina mi i nije nesto bitna spreman sam da izdvojim oko 1500 din mesecno za flat sad 1/1.5 mb mi je nebitno e sad kolko sma cuo najbolja varijanta mi je da uzmem telekomov adsl? ili? hvala na savetima

kds radi ocajno podrska ne dize slusalicu uopste svaki dna nestane bar na 2 sata a zadnja 2 dana radi zuas prvo sma mislio da je do mene i ond asma promenio mreznu karticu reinstaliroa windows i nakon toga doneo od druga laptop i kad sma video da je isto i otisao i rekao im dobio sma jednostavan odgovor "nas internet tako radi" odnosno ne radi ping je ok dok ne udje u seriju timeouta ali mi non stop izbacuje errore kad ocu da otvorim stranicu znaci svaku adresu treba da pisem u address bar 5 puta da bi uspeo da otvorim... pola slika ni na jednoj stranici nece da ucita...
sto je cudno sa torenta skidam i do 150kb/s dok iz browsera bilo kog probao sma vise ne prelazi 30 :/ ista situacija na laptopu :/

Hvala na brzim odgovorima a znas sta je cudno sto je prva 3 dana radio lose i onda kad su videli da ih smaram non stop verovatno su nekako namestili da radi kako treba i nedelju dana mi radilo perfektano i evo sad opet :/ jos sam danas bio tamo da menjam modem jer sma kontao da nije mozda da modema posto je podrska rekla da savrseno radi...
jedino sto me brine kod telekoma je potpisivanje ugovora? :/ mislim meni je ok da potpisem dozivotni ugovor ako ce oni meni garantovati dozivotni internet koji je ok 😀

Niko Ti ništa ne garantuje. I ono što piše u ugovorima da garantuju, tumače kako im odgovara!

Ja sam na Sezamu oko 4 god. Nisam imao vecih problema. Tehnicka podrska im je super. Ove devojke sto rade u Novom Sadu su stvarno super, kod njih sve moze dobio sam dodatni spliter besplatno iako se placa, smanjili su mi brzinu bez naknade... Ruter sam menjao nekoliko puta, vidim imaju nove pa reko da zamenim, nikad ne pitaju zasto samo kazu donesi zamenicemo.
I sto je po meni najbitnije ne moras da potpisujes ugovor na godinu dana.

hvala na savetima i prenesenim iskustvima evo danas mi se stabilizovalo mora da su gledali hiostory da hocu da menjam pa namestili 😀

Moja preporuka je verat. Cene pristupacnije nego kod drugih i ugovor na 4 meseca pa ako ti ne odgovara za 4 meseca uzmes MIK i predjes kod drugog. A sto se telekoma tice vrati se nazad pa procitaj teme o problemima sa telekomom (imam i njihov net pa mogu da uporedim) ima ih poprilicno.

uzeo sam telekom za 2 dana su se javili da je sve sredjeno tj zao sma u subotu u ponedeljak su mi rkeli da dodjem po modem i zadovoljan sma ping je konstantan net mi je "crkao" jednom na 2 minuta i radi ok jedino sto ping poraste korscenjem cak i ventrila ali sta da se radi :/

Nazad
Vrh Dno