Šta je novo?

Novi Sad ADSL Provajderi

Kod kojeg provajdera ste na ADSL-u i da li ste zadovoljni?

• Ukupno glasača
    43

delacroix

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
320
[prvi put postavljam poll sorry ako ne ispadne dobro] :d

Glasajte kod kojeg ste provajdera trenutno i da li ste zadovoljni kvalitetom veze ili ne (i napishite zashto).

Neka glasaju samo oni koji koriste ADSL duzhe od dve-tri nedelje (za manje od toliko se vrlo teshko mozhe steci precizan utisak o kvalitetu veze).

Za Neobee imate temu: www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=85326
pa postavi link za glasanje tamo.
Da li da se sa vama sa neodbi ja solidarisem pa da glasam za nezadovoljan?
Zaboravio si Beotel koji je jos pre dva meseca poceo da se reklamira za NS, cinimi se da je i YUBC poceo.

A sto se tice glasanja sedi dovoljan- ti je noramlan adsl.

Bio kod naebee-a, usluga krajnje losa, na sezamu sam dva dana bez texta sam u odnosu na pomenut naebee kod kojeg sam bio 4 nedelje.
Nezadovoljen sam njihovom uslugom zato sto ni surf nije normalno radio, a kamoli DL ili ne daj Boze da malo pustis radio, kratko receno naebee je uzas od providera, na zalost! Sto se slepaca tice sve je receno u temi za koju je GEOM postavio link.
A za sezampro, ako ovako nastavi vredi svaku paricu :trust: .

Poslednja izmena:
Jel dc++ radi moze da radi maximalnom brzinom na sezamu???

Naravno ;)

Evo ti i screen, samo DC++ mi u ovom momentu radi... inace 265/64 sezam ADSL link

yotavg je napisao(la):
A za sezampro, ako ovako nastavi vredi svaku paricu .

Prilozi

• Monitor.jpg
    Monitor.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Neobee se malo popravio.
Tačnije, ograničili su brzinu za p2p.
Zato sad surf i dl putem http i ftp radi dosta bolje. Ali dc++ je mnoooogo sporiji nego do pre 10-ak dana. :(

P.S. Koji ti je ovo program?

Poslednja izmena:
lepo vam je gx-x rekao kako ce neobee da izgleda, a eto nismo dugo ni cekali...

Što niste dodali panline.net u poll? Mislim da su vrlo zanimljiva konkurencija, bar što se usluge tiče. Cenovno su skuplji od Neobee-a i sezama, u rangu sa Eunet-om.

Sezam ADSL 256/64, http dl mi je uvek 28-30, dok eMule ne prelazi 20...to je normalno nadam se?
Btw, koristim ga više od mesec dana.

danijel00 je napisao(la):
lepo vam je gx-x rekao kako ce neobee da izgleda, a eto nismo dugo ni cekali...

A kako to neobee izgleda? Ja skidam i dalje, kao i prethodne 2 nedelje, torrente maksimalnom brzinom (tj. ne bas teoretski maksimalnom ali ja sam sa prosecnih 27kb/s zadovoljan).

Ja sam kod beotela 256/64 i nisam bas nesto preterano zadovoljan. Nema ni govora o 32 k/s ..max je oko 27 ..desavalo se da prsne na par sati .. upload mali (ali to je svuda tako) ping "solidan" .. skupo :) Al eto stisnucu se pa cu da poduzim flat (iako sam hteo da odustanem) :>

Alexandar je napisao(la):
Što niste dodali panline.net u poll? Mislim da su vrlo zanimljiva konkurencija, bar što se usluge tiče. Cenovno su skuplji od Neobee-a i sezama, u rangu sa Eunet-om.

Skuplji su home servisi dok je business ponuda povoljnija.

home servisi

business servisi

shina1 je napisao(la):
Ja sam kod beotela 256/64 i nisam bas nesto preterano zadovoljan. Nema ni govora o 32 k/s ..max je oko 27 ..desavalo se da prsne na par sati .. upload mali (ali to je svuda tako) ping "solidan" .. skupo :) Al eto stisnucu se pa cu da poduzim flat (iako sam hteo da odustanem) :>

Ne postoji ADSL kod kojeg ima govora o 32KB/s, tako da... bez brige.

@SnakeEyes
Jel' sme par nas da dodje kod tebe da pogleda kako to radi NeoBEE? ;)

Evo donosimo sa sobom i pivo/colu/fantu, sta god... :)

Prošla su dva meseca od poslednjeg odgovora u ovoj temi (ADSL u NS-u)...

Kako sada stoje stvari? Da li su neki promenili mišljenje? Molim par kraćih komentara...

p.s. Treba da se odlučim za provajdera. Za sada je Sezam favorit...

13 ljudi je zadovoljno sa Sezamom, 0 ne zadovoljno a sa Neobeejem 11 ne zadovoljno. Bice raskidanje ugovora...

14. zadovoljnih Sezamovaca...

Mogli ste i Verat da ubacite u poll, posto su imali najagresivnije cene od pocetka. Ja sam kod njih od aprila prosle godine, delim 512k sa petoricom komsija i sasvim sam zadovoljan. Do pre neke 2 nedelje je ping do googla bio oko 82-85ms a onda sam izgubio vezu na par sati. Ne znam sta je Telekom radio ali posle toga ne ide preko 55ms.Poz

Nazad
Vrh Dno