Šta je novo?

Novi provajder

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Potreban savet. Na dial-up-u sam. Hocu da odem sa verata na nekog drugog provajdera, potrebne preporuke. Uslov podjednako bitan kao i kvalitet veze jeste da je uplatno mesto tu negde oko opstine Novi Beograd, necu da se cimam do grada :beat:
Hvala unapred!

Hm... Sezam? Kupis greb greb Sezam karticu i otvoris nalog na njihovom sajtu.

Beotel (i gomilu drugih) imas da uplatis u onoj kopirnici u prvom bloku iza stanice 17,18,88... u smeru ka blokovima.

@dandy
Zaboravih da kazem da me Sezam i njegove kartice takodje ne zanimaju za dial up :)
Ajde nabavljaj taj dvdrw :)

@ostali
Hvala. Posebno me odusevljava info za tu kopirnicu posto mi je na 2 minuta od kuce, da ne kazem da kad prdnem tamo se oseti :d

filipenko je napisao(la):
Hvala. Posebno me odusevljava info za tu kopirnicu posto mi je na 2 minuta od kuce, da ne kazem da kad prdnem tamo se oseti :d
Samo da dopunim: u pitanju je koprinica u zgradi, u ulazu najblizem stanici, "Damjanovic i sinovi", a bogami i cerke :eyebrows: . Jedina im je mana sto rade do 16h :(

Poslednja izmena:
Pa pazi...imas Beotel, SCnet, Yubc net, EUnet...to bi ti bilo nesto sto valja svakako izbegavaj PTT (ja sam na ptt ali jos oodavno pa ***) i Verat jer su podlozni svemu i svacemu (setimo se skorasnjeg upada hakera i onesposobljavanje celog Verat servera).... :crash:

Ja preporučujem Neobee - od skoro sam uplatio Flat kod njih i rade odlično (osim manjih problema oko GMaila, ali je popravljeno). Takođe sam njih odabrao jer dobiješ lekalni ključ za KAV Personal za mesec dana kada uplatiš Flat (i tako svaki mesec). I dobar im je onaj Neobee speedy - vidno ubrzava učitavanje stranica.
ZoNi je napisao(la):
GetOrder - bitno kod dial-upa!
To ima i kod Neobee-a, samo što se zove FTP on Demand.

P.S. Za neobee možeš, kao što je joker rekao, da uplatiš vreme (i Flat) i otvoriš nalog preko SMS-a.

Filipenko, samo YUBC, kompresija je čudo, a to Sezam nema :mad:

ZoNi je napisao(la):
a YUBC ima?? Sta si hteo da kazes ovom recenicom?

MPPC kompresija se uključuje/isključuje na ruterima. Povećava opterećenje istih, i naravno povećava transfer. Zato se svi prvajderi prave ludi i štede svoje resurse.

Najbolje se vidi u properties od konekcije, ili na grafiku DU metra tokom surfovanja, posle malo surfovanja, ne može da se oseti pri DL, osim ako se ne skidaju txt datoteke :)

Preporucujem ti YUBC, uplatis flat (750din) i ne brines, ja sam prezadovoljan kako radi

Evo malopre sam i ja resio da batalim Verat kom sam bio veran dugi niz godina, jos od kada su bili totalni anonimusi. Videcu za yubc, skoro je slicna cena kao i Verat a videcemo da li se isdn vuce kao i sada...

Sezam me ne zanima otkad mi je progutao 10 uplacenih sati. A ionako sam imao probleme kao sad na veratu tipa da se povezujem u prazno, da ne radi tokom odredjenih delova dana i slicno.

zasto mislite da je verat "za izbegavanje", ja ga koristim dve god i ok-je, bar tako mislim.
koje su mu lose strane.

DJ NEXUS je napisao(la):
Verat jer su podlozni svemu i svacemu (setimo se skorasnjeg upada hakera i onesposobljavanje celog Verat servera).... :crash:

Hahahahahaha... :D
koji hakeri, koji Verat server? o cemu ti pricas? :D

recimo beotel
imaju vise nacina uplate sati(kartice ,sms,uplatnih mesta koliko ti dusa zeli,preko uplatnice u bankama i postama ) a za nedaj boze imaju i telefon za dopunu vremena-

2 faca: pa verat je u samom pocetku bio bas ok, nije imao puno korisnika i bio relativno nepoznat, brzina je bila odlicna, danas je jedan od vodecih provajdera sa sopstvenim linkom ka shvabiji a ja i dalje imam iste glupe probleme kad se logujem, imam isdn a brzina mi je u retkim slucajevima 7kb/s (sad trenutno je oko 5, 8kb/s ni u teoriji), cesto mi je protok 0kb/s (verovatno se zaguse serveri), tehnicka podrska koja sem sto je izuzetno ljubazna ne sluzi uglavnom nicemu... Mislim da je ok preci kod nekog drugog da vidim da li je bolji ili ne

Preporuka za SCNet. Već duže vreme sam kod njih i nemam nikakvu bitnu zamerku. Ako te zanima zakupljivanje određenog broja sati 3-4 puta godišnje organizuju promotivni period u kojem dobijas 20% više sati od uplaćenog iznosa što je, bar meni, dovoljno. U većini slučajeva ih dobijem od prve a imaju i prodajno mesto u delu grada koji si naveo (mislim da je adresa Omladinskih brigada 18a najbliže opštini).

filipenko pod hitno se odlucuj za provajdera... ceka te bre gomila unanswered poste :d

A BitsYu? Jedini sa dopunom preko sms-a a da podrzava i 063 mrezu. I pici fenomenalno.

YUBC. Nije bas savrsen, a takvog kod nas neces ni naci. Bolji je od Ptt, Sezam, Beotel i posebno Verat-a.
Ptt sam davno koristio i cim sam mogao da ga promenim to sam i ucinio. Probao sam Sezam i Beotel flat i nisam bio zadovoljan. Evo sada "isprobavam" drugarov flat na YUBC i poprilicno sam zadovoljan. Jedino ne znam kakvi su oni pljackasi iz EuNet-a koji su mi ustvari bili prvi provajder jos daleke 1997.

Vrh Dno