Da ne otvaram novi topic...
Malo sam odmakao, sto se igre tice, ali cini mi se da sam se zaglavio.
Otvorena su mi nekoliko questa, ali ni jedan nema svetla na kraju tunela 😀
Dakle ovako:
1) Hollywood : Ona drolja, Velvet me je poslala u Hotel Lucky Star, da od portira tj pisca uzmeme kopiju scenaria i da saznam ko mu otkriva tajne o Vampirima i tog njegovog pomocnika da ubijem. Dao mi je kopiju ali necje da mi otkrije ime njegovog pomagacha. Jedino sto mogu u dialogu je da mu ponudim 50$ , ali me on odbije... ???
2) Holywood: Posao sam da nadjem nekog Gary-a kako bi saznao ko je ukrao sarkofag. Medjutim tip u onom Jewllery shopu, me tera po neku kasetu, ja odem nadjem dostavljacha. On se ukenja, ali je kasetu dao nekome. Promrlja neko ime i prezime... odem kod tipa u shop, on se kao nesto seti. U pitanju je ime neke mrtve glumice... Za nju niko nije chuo... i opet ????
3) Hollywood: Princ, mi je poslao email da odem pred onaj restoran, i da ubedim onog kritichara hrane, da ocrni restoran... S' njim nesto pricham, ali... to se nigde ne spominje. On samo ***** kako je on ultra poznat... dakle ??????
4) Santa Monica: Jedini Quest koji mi je ostao je ono kada sam video svirepo ubistvo na doku, ali od tada vise nista se nije spomenulo... tako da tu tek ne znam sta mi je ciniti.... 🙂
Razresite mi malo misterije kako bi mogao da nastavim dalje... pozdrav !