Šta je novo?

Novi problem sa Vampirima!!!

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Pregledao sam sve postove o Bloodlines i nisam nasao resenje za moj problem! Ukratko u hramu u kome treba da ubijem Ming Xiao naidjem na neka vrata zakljucana rezom koja ne mogu da otvorim (znam da treba da se gurne reza, ali NECE!)

Imao sam isti problem. Resenje je da snimis poziciju neposredno pre toga (ne quick, vec "rucno"), a zatim da je ucitas. Nakon toga ces moci da pomeris rezu.
Inace presao sam kompletnu igru sa 1.2 patch-om i imao sam sve karakteristicne probleme koje su imali i ljudi koji su igrali bez njega. Stvarno mi nije jasno kako nisu uspeli da te neke osnovne bagove poprave u patchu od 15MB.

Ja imam samo neoficijelni i do sada nisam imao NITI JEDAN JEDINI BAG, cak mi ni igra nije pukla u cuvenom Leopold Society quest-u.

IT'S ALIVE!!! Hvala! :banana:

Papss je napisao(la):
Ja imam samo neoficijelni i do sada nisam imao NITI JEDAN JEDINI BAG, cak mi ni igra nije pukla u cuvenom Leopold Society quest-u.

Znaci, neverovarno, kako sam ovo rekao tako mi je igra malopre pukla 3 puta u roku od sat vremena i to na sledeci nacin:

Cuje se ono klasicno KLIK iz kucista kao kada se komp resetuje, ekran skroz poplavi, zvuk se zablokira, konstantno tandrce i komp zablokira. Samo reset pomaze. Onda se Win podigne i pise ono odvratno: "Win has recovered from a serious error" .

Desava li se to nekome?

Inace, upravo sam stigao do Chinatown-a, kada bi trebalo da se obracunam sa Ming Xiao... od oruzja nemam skoro nista, samo onu bednu sacmaru i onaj neki 17c pistolj, on nije los ali mi se cini da je to ipak malo. Nema veze, iovako sam celu igru batinao rukama... 🙂

Papss je napisao(la):
Inace, upravo sam stigao do Chinatown-a, kada bi trebalo da se obracunam sa Ming Xiao... od oruzja nemam skoro nista, samo onu bednu sacmaru i onaj neki 17c pistolj, on nije los ali mi se cini da je to ipak malo. Nema veze, iovako sam celu igru batinao rukama... 🙂

Pa kd si vec Bruce Lee, sto se brines za oruzje? 😉

🙂 Pa zato sto sam mislio da ce biti nesto mnogo tesko, medjutim prevario sam se, usput sam dobio katanu, opusteno premlatio desetine glupih Kineza i mislim da je to najlosiji deo igre - moras da ubijes bukvalno stotinu neprijatelja da bi stigao do jednog ultra teskog - do koga doduse jos nisam stigao ali pretpostavljam da je tezak.

Papss je napisao(la):
🙂 Pa zato sto sam mislio da ce biti nesto mnogo tesko, medjutim prevario sam se, usput sam dobio katanu, opusteno premlatio desetine glupih Kineza i mislim da je to najlosiji deo igre - moras da ubijes bukvalno stotinu neprijatelja da bi stigao do jednog ultra teskog - do koga doduse jos nisam stigao ali pretpostavljam da je tezak.

Ala ces da se razocaras 🙂

:::SPOILER:::Mnogo je lak u svakom slucaju, al' ako hoces da ga se brze resis (meni je bar smor da u 2 FPS mlatim levi taster misa nekih 2-3 min, koliko cenim da je potrebno da ga umlatis) pici ga bacacem plamena, a posle toga dovrsi pecnicama (ciljaj u zube po mogucstvu).

Poslednja izmena:
Zavrsio. Ono, cimao sam se malo, nije da nisam.
Koji bacac plamena, bukvalno nista nisam imao od oruzja, sve sam prodao da bih kupio blood pack-ove. Ali zavrsio sam igru. Mislim da je to jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, prica je ako ne najbolja onda jedna od tri najbolje - zajedno sa recimo Mafijom i Kotorom...

SPOILER

Ubio sam princa nekim makazama, on je otpuzao do sarkofaga, otvorio ga, a u njemu je bio dinamit C4 sa porukom onog Jack-a sa samog pocetka igre (koji te vodi u tutorialu) tipa "Love, Jack" i BOOM! 🙂

Sledeca scena, Jack sedi na nekom proplanku iznad grada, sve to posmatra a pored njega sedi..... "ono" sto je bilo u sarkofagu, izgleda kao neki faraon, tako nesto... on ga je i oslovio nekako ali sam zaboravio kako...

I skroz sam zaboravio da sam mogao da ja sam otvorim sarkofag, to nisam probao a deinstalirao igru. Tako bi mozda bio neki drugi kraj. Ovde sam trazio post u kome su bili neki linkovi gde moze da se procita u vezi svih 5 mogucih zavrsetaka, ali nisam mogao da nadjem.

Je l' znas ti da mi kazes kakvi su ostali?

Ljudi ja sam pre neki dan naleteo na te Vampire kod ortaka, i reko' daj da ja to probam... Zarazio sam se igrom! Jedino sto mislim da mi stvarno steti po zdravlje, meni je pritisak 1000 sa 100000 dok je igram... I nekada kazem sebi u sred igre, "ajde dosta je za danas..." a igram je samo 20 minuta recimo...

E sada ja sam na samom pocetku... Igram sa nekom ribom, klan Thoreador. Trenutno sam u onom bolesnom hotelu, "Ocean House". Trebama da pokupim neki personal thing, i odnesem ga Therese-i u njen disco-club 😀 Medjutim u**o sam se od straha... Vazda mi protrcavaju neke bele zene, pojavljuje se neki sa sesirom i nestaje, padaju mi lusteri na glavu, pucaju vaze... Ne znam sta tu trebam da nadjem, i gde... Krenem da se penjem uz stepenice, propadnem u podrum tj. u praonicu vesha, i odatle mi nema izlaza... Ne mogu ni jednu bravu da obijem jer su sve na level 8!!! Imam 6poena da rasporedim... kako izaci odattle??? PodrzaV!

Trebalo bi da naletis na neke stare novine u kojima pise da je policija nasla nesto (da ne otkrivam) u jednoj od ves masina. Necu da ti kvarim dalju igru sa dodatnim detaljima.

Poslednja izmena:
Igrica nije losa ali 512 rama za nju je premalo, kad izadjem iz igre treba mu dosta vremena da se win vrati u normalu, tako da ja restartujem komp kad treba da izadjem iz igre, jer brze ucita windows nego sto izadje iz igre, to je jedina zamerka igri i zato je nisam ni presao, jos uvek sam na pocetku...

vec sam pisao o praznjenju kesha u toku igre, izlazenju i bla bla...pogledajte generalni thread o vampirima.

@majstor zivota: ti si na 2% igre trenutno 😉

gx-x je napisao(la):
vec sam pisao o praznjenju kesha u toku igre, izlazenju i bla bla...pogledajte generalni thread o vampirima.

@majstor zivota: ti si na 2% igre trenutno 😉
Ti si pisao o tome ali ja pojma nemam gde to da namestim win swap,min cashe i max cashe,jel to mislis na virtual memory paging files?

gx-x je napisao(la):
@majstor zivota: ti si na 2% igre trenutno

Marko evo da ti se pohvalim... 😀 Trenutno sam se ukrcao na neki veliki brod. Poslao me princ, da ispitam neki Sarkofag... Smuvao sam pandura na ulazu i tu sam odradio save. Sutra cu da nastavim... Na koliko sam posto sada? To je prva misija u Downtown. Otvorio sam jos jednu, gde trebam da ispitam neku epidemiju u Los Angelesu, sa onog celavog sa naocarima (Regent), ja ga zovem Morpheus 😀

Najusranija misija mi je bio u onom Ocean Hotel-u , usro sam se tamo. Nadam se da ovaj brod nije tako jeziv.... Da li je ovaj brod *******? Na koliko sam "%" sada?

Majstor^Zivota je napisao(la):
... Da li je ovaj brod *******? Na koliko sam "%" sada?
nije, ako si vec uspeo da smuvas strazara :d
brzo napredujes!!! :type:

@Somolic: Da to je to ! desni klik na my comp./properties/advanced(setings/advanced/virtual memory/change/...)

@Majstor: Ma samo igraj (ukoliko nemas posla ili nesto pametnije da radis 😉 )Nisi daleko odmakao, imas jos da se zabavljas ohohooj ! 🙂

Da ne otvaram novi topic...
Malo sam odmakao, sto se igre tice, ali cini mi se da sam se zaglavio.
Otvorena su mi nekoliko questa, ali ni jedan nema svetla na kraju tunela 😀
Dakle ovako:

1) Hollywood : Ona drolja, Velvet me je poslala u Hotel Lucky Star, da od portira tj pisca uzmeme kopiju scenaria i da saznam ko mu otkriva tajne o Vampirima i tog njegovog pomocnika da ubijem. Dao mi je kopiju ali necje da mi otkrije ime njegovog pomagacha. Jedino sto mogu u dialogu je da mu ponudim 50$ , ali me on odbije... ???

2) Holywood: Posao sam da nadjem nekog Gary-a kako bi saznao ko je ukrao sarkofag. Medjutim tip u onom Jewllery shopu, me tera po neku kasetu, ja odem nadjem dostavljacha. On se ukenja, ali je kasetu dao nekome. Promrlja neko ime i prezime... odem kod tipa u shop, on se kao nesto seti. U pitanju je ime neke mrtve glumice... Za nju niko nije chuo... i opet ????

3) Hollywood: Princ, mi je poslao email da odem pred onaj restoran, i da ubedim onog kritichara hrane, da ocrni restoran... S' njim nesto pricham, ali... to se nigde ne spominje. On samo ***** kako je on ultra poznat... dakle ??????

4) Santa Monica: Jedini Quest koji mi je ostao je ono kada sam video svirepo ubistvo na doku, ali od tada vise nista se nije spomenulo... tako da tu tek ne znam sta mi je ciniti.... 🙂

Razresite mi malo misterije kako bi mogao da nastavim dalje... pozdrav !

E Zivota, Zivota...🙂
1&3 bi trebalo da ti se resenja sama pojave u razgovoru, inace, to su cini mi se opcioni questovi tako da su to mozda neresivi ako ti lik nema razvijenu ni jednu osobinu uticaja na druge (ja sam imao visok persuade pa sam ih lako resio)
2 Kaseta je u velikoj grobnici na groblju
4 Kroz igru ces nalaziti tragove... finale je u santa monici

bancho je napisao(la):
E Zivota, Zivota...🙂
1&3 bi trebalo da ti se resenja sama pojave u razgovoru, inace, to su cini mi se opcioni questovi tako da su to mozda neresivi ako ti lik nema razvijenu ni jednu osobinu uticaja na druge (ja sam imao visok persuade pa sam ih lako resio)
2 Kaseta je u velikoj grobnici na groblju
4 Kroz igru ces nalaziti tragove... finale je u santa monici

Toga sam se i plasio... Imao sam 9poena da rasporedim, a ja sam ih nabudzio u odbranu i hacking... i sada nemam ni jedan 🙁 A snimio sam... Da bi dobio nove, poene moram nesto da predjem... jedino da ucitam ko zna koliko unazad pa otpocetka. Da li da ukljucim onaj "auto level" za budzenje karaktera.

Postoji li neko resenje, da se ne vracam unazad?

Ma sto posto moze da se resi i bez persuade...

Konkretno u vezi tog lika koji bi trebalo da ocrni restoran imas razlicite ponudjene odgovore, mozda nisi probao sve, jer kada izaberes jedan onda ti je quest FAILED a ako izaberes ovaj drugi onda si uspeo. Koliko se secam, u dijalogu sa njim nisam imao opcije ofarbane u plavo, sto predstavlja persuade opciju, vec su svi odgovori bili normalni.

Za 1. nisam siguran ali tu je Bancho mozda u pravu...

Sto se glumice tice, kao sto si vec procitao ona se nalazi (odnosno kaseta) na groblju, u "gradjevini" gde stoje urne. Mislim da ce ti se kaseta "pojaviti" tek kada odes u Internet cafe i na jednom od kompjutera pronadjes informacije o njoj.

Za 4. nisam siguran, zaboravio sam ali mislim da ce ti se to samo "otvoriti" posle nekog vremena, odnosno kada dodje vreme...

Evo resio sam. Hvala na vasem info-u 🙂
Ucitao sam nekoliko pozicija unazada, nabudzio malo karakter, i u dijalogu sa obojicom, dakle i sa piscem i sa kriticarem hrane sam imao opcije ofarbane u plavo i zeleno tako da sam to odradio sada iz prve... Dakle Bancho i Papss hvala ! 😉 E a kasetu sam takodje uzeo iz te ogromne grobnice. Medjutim sada imam jos 2 pitanja 😉 ako vas ne mrzi.

1) Kada udjem u kucju na groblju neki lik sto puca zombije nocju i neda im da izadju van groblja me pitao da li hocu da ga odmenim na 10minuta. Da li dobijam nesto extra ako mu pomognem, ili ne gubim nista ako ga iskuliram? Iskreno mrzi me da 10minuta jurim zombije po groblju. Video sam da mi pokloni neku novu pusku...

2) Imam 800$ da li je mocan onaj Colt Anaconda od 427$, sto valja lik iz supermarketa?

pozdrav i hvala 🙂

Colt Anaconda je mnooooooogo mocan!

Ja te zombije nisam ni ubijao a zavrsio sam igru. Probao sam ali mi je delovalo neprelazno pa se nesto preterano nisam ni trudio. Uopste mi nije bilo jasno kako da cuvam dvoja vrata na potpuno suprotnim stranama groblja. Za odradjivanje tog quest-a dobijas standardno - poene.

taj quest na groblju su svi imali problema da ga rese iz prve!
ja ga nisam resio, a posle sam skontao da sa klasom Nosferatu i ne moze da se resi!

gx-x je resio iz druge, cini mi se, ali ni on nije rekao sa kojom klasom!
moje misljenje je da ti treba ona klasa koja ima speed za feat!!!
ako ga ne resis gubish jedan masqarade!

Ja igram sa klanom Thoreador. Oni imaju staj speed, kao feat. Nisam probao sa tim... hm zanimljivo 😉

Moze li mi neko reci sta da radim sa Lily's bail bond,gde da idem.I jos jedna stvar Pisha(ona sto jede ljudsko meso) is downtouna mi je nalozila da nadjem dve items,jednu sam nasao u muzeju a gde da nadjem Giovanni Mension za drugu items?Ako neko zna...

Nazad
Vrh Dno