Šta je novo?

Novi problem sa Vampirima!!!

dobro mozda je i meni samo izgledala kratka jer sam se uziveo

Ljudi pomagajte,
instalirao sam Vampire-The Masquerade Bloodlines koju sam patch-ovo na ver 1.2.
Kada pokrenem igru ekran se zacrni i samo mi po njemu leti Hz.
U cemu je stvar?

a pre tog patcha? a jesi probao driver-e da promenis?

Probao sam i pre patcha i isto je bilo,
Takodje sam koristio i dve verzije drivera (trenutno je 76.45).
Jedan drug je imao isti problem koji je resio tako sto je podesio rezoluciju u 800x600, i
60Hz i to je zakljucao. Probao sam i to ali nije radilo, s'tim sto ne znam sta je to ''zakljucavanje'' rezolucije.

uhhh... imam ATi-ja pa se njemu u driverima lagano zakljuca refres rate da ti bude proizvoljan za rezoluciju koju namestis! a za nVidia-u ne mogu ti tacno reci do detalja pogledaj u driver properties (desni klik na desktop>properties>settings>advanced>nVidia-in tab), probaj i neki od programa za "zakljucavanje", moze i RivaTuner :)
samo igra je dugacka za igranje pod 60Hz, ocoravices :D! Mozda da ti neko drugi namesti :)

Podesavao sam ja refresh rate, ali ne znam sta znaci to 'zakljucavanje'. Mislim, nisam novajlija, imam solidno poznavanje materije, ali 'zakljucavanje' prvi put cujem.

Momcilo je napisao(la):
Podesavao sam ja refresh rate, ali ne znam sta znaci to 'zakljucavanje'. Mislim, nisam novajlija, imam solidno poznavanje materije, ali 'zakljucavanje' prvi put cujem.

Probaj da instalirash driver za monitor... Tj, ako ti u display settings stoji "Tvoj 6600GT on Default monitor" znaci da nisu instalirani. Ako je to slucaj, CD od monitora u ruke i instaliraj... Meni je pomoglo sa identicnim problemom...

Ljudi puno hvala na pomoci, ali ne ide.
Problem je sledeci: crn ekran sa box-om Hz (kao kada je monitor upaljen, a kabel izvucen iz kartice), posle 10s krece muzika iz igre, bez slike. Kada izletim u desktop (CTRL+ESC), pa se odmah vratim u igricu dobijem sliku za uvodne animacije (White Wolf, NVIDIA Logo sa onom lepoticom...), sve bude optimisticki dok se opet ne pojavi crn ekran sa box-om Hz, ali muzika i dalje ide (predpostavljam da je tada ucitan MENI). Dalje nista ne pomaze.
Napominjem da sam koristio razne verzije drivera za graficku (66.93, 71.89, 76.45). Probao sam i sa OC karticom 580/1180, kao i default 500/1000. Za monitor je takodje instaliran driver. Probao sam u desktopu da podesim razne rezolucije i frek. Pravio sam i
profil u 'Perfomance & Quality Settings' za igru, gde sam probao sa raznim opcijama za AA, AF... Ali nista ne pomaze.

Cuo sam da je igrica super, ali mi se vise ne igra, koliko bih resio taj problem, posto me strasno iritira. Inace me bas bije maler u zadnje vreme sa igricama (CSI:Miami mi zakucava na 4 nivou kod akvarijuma, The Longest Journey 2 ne radi na winxp...).

Nazad
Vrh Dno