Ljudi puno hvala na pomoci, ali ne ide.
Problem je sledeci: crn ekran sa box-om Hz (kao kada je monitor upaljen, a kabel izvucen iz kartice), posle 10s krece muzika iz igre, bez slike. Kada izletim u desktop (CTRL+ESC), pa se odmah vratim u igricu dobijem sliku za uvodne animacije (White Wolf, NVIDIA Logo sa onom lepoticom...), sve bude optimisticki dok se opet ne pojavi crn ekran sa box-om Hz, ali muzika i dalje ide (predpostavljam da je tada ucitan MENI). Dalje nista ne pomaze.
Napominjem da sam koristio razne verzije drivera za graficku (66.93, 71.89, 76.45). Probao sam i sa OC karticom 580/1180, kao i default 500/1000. Za monitor je takodje instaliran driver. Probao sam u desktopu da podesim razne rezolucije i frek. Pravio sam i
profil u 'Perfomance & Quality Settings' za igru, gde sam probao sa raznim opcijama za AA, AF... Ali nista ne pomaze.
Cuo sam da je igrica super, ali mi se vise ne igra, koliko bih resio taj problem, posto me strasno iritira. Inace me bas bije maler u zadnje vreme sa igricama (CSI:Miami mi zakucava na 4 nivou kod akvarijuma, The Longest Journey 2 ne radi na winxp...).