Šta je novo?

Novi postpaid paket pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme cifra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cifra

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2005
Poena
319
koristim vec godinu dana vipov paket Postpaid 150 u kome ima 150min i 150sms ka bilo kojoj mrezi za 590din sa pdv

znaci svejednoje koju mrezu zovem ili fiksni telefon odma se obracunava na minut a posle prvog minuta obracunavaju se sekunde
ovaj paket mi u potpunosti odgovara ali zbog jako loseg signala i malo malo nedostupnosti mog broja moram menjati provajdera

pa pitam koji paket da uzmem od nekog drugog provajdera

dosta imam poziva ka 064 moguce je da uzmem dva broja jedan za zenu a jedan za mene pa ako ima nekih pogodnosti za medjusobni razgovor
znaci treba mi postpaid paket dali u 063 ili 064 mrezi do 600-700din sa pdv

bez ikakve dileme MIX500,
150 minuta i 150 poruka ka bilo kojoj mrezi za 500din+PDV

Imaš identične pakete kod druga dva operatera, za identičnu cijenu (s tim da se kod telenora prenose nepotrošene minute u sledeći mjesec).

Što se tiče povoljnosti kod međusobnog razgovora, na postpaidu ih nema, jedino možda da uzmeš sebi Mix500 na MTS-u (isto 150 minuta i poruka), a da žena uzme prepaid i stavi tvoj broj kao "omiljeni" i za 140 din mjesečno razgovarate besplatno...

Ili postpaid kod Telenora, Tarifni dodatak "Omiljeni broj" -0,5din/min + uspostava veze (99din pretplata)

Poslednja izmena:
Posto kazes da ti je slab signal ne znam da li jos traje nacionalni roaming sa Mts-om, ako funkcionise prebaci ga rucno na Mts, pa ako ti je opet slab signal onda ti je resenje ovo sto je Septimus napisao.

Posto kazes da ti je slab signal ne znam da li jos traje nacionalni roaming sa Mts-om, ako funkcionise prebaci ga rucno na Mts, pa ako ti je opet slab signal onda ti je resenje ovo sto je Septimus napisao.

pa signal za sve mreze je u full-u ali kod VIP-a jednostavno ako ne koristim telefon signal oslabi ili ga skroz nema a onda kad zovem cekam nekih 10 sec pa onda dodje signal pa paze da je preusmeren i onda tek poziv a kad me zovu isto tako pa sam bio primoran da iskljucim sekretaricu jel je ljudima stalno skidan kredit
kolko sam ja skontao VIp koristi mrezu od MTS

znaci ovi paketi su isti znaci ako ostajes u okviru paketa tih 150min i 150sms onda ti je racun zagarantovan od 590din sa pdv

Vip koristi mrezu Mts-a, ako rucno izaberes mrezu onda mozes da koristis samo Mts pa samim tim ne bi trebao da imas problem sa nedostupnoscu. Paketi Prenesi 150 kod Telenora i mix 500 kod Mts-a su ti 590 din. sa pdv-om. Trenutno po meni daleko bolji izbor je Telenor, mreza bolja nema krcanja i seckanja, provera preostalog saobracaja azurira se na par minuta, racuni stizu na vreme, imas prenosenje minuta i poruka ako ne potrosis sve u toku meseca.

Ja sam postpaid korisnik MTSa već 3 godine, i baš sam se danas raspitivao o prelasku na Telenor. Gledao sam cene i tu su negde slične, s tim što Telenor ima mnogo bolju mrežu i uslugu. MTS ima pogodnost većeg izbora tarifnih dodataka ali šta mi vredi kad im taj servis ladno ne radi kako treba već dva meseca i uopšte svi servisi im loše funkcionišu i to je jedan od razloga zašto ću najverovatnije od sledećeg meseca preći na Telenor postpaid, i to verovatno taj Prenesi, no još ću da vidim.

Od MTS mi ovog meseca nije čak ni stigao račun za prethodni a na stanju mi piše zaduženje 0,00din! Znači kao da sam platio račun koji mi nije ni stigao. Sistem im se definitivno raspada.

Nazad
Vrh Dno