Šta je novo?

Novi operater IPTV - ''IP Mreže Srbije D1''

Ni ja ne znam da koristim Google :(
Ko nam je kriv, kad smo glupi...
:d

Druže, ako neko ne zna nešto da koristi, to ne znači automatski da je glup :) . Može jedino biti lenj ako ne želi da nauči nešto, pa očekuje da mu sve što poželi jednostavno padne sa Googla :D
"Ključeva" ima na netu, iako se gospoda dobrano trude da ih menjaju, pa samim tim i oni kopaju po sajtovima ne bi li uočili negde novi ključ koji se koristi u edukativne svrhe, kako bi se potencijalni korsnici što bolje upoznali s njihovim servisom. Seća li se iko ključeva za DigiTV ? ,)
Vrlo rado bih podelio svima na ovom forumu nove "ključeve", but remember...

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    8.9 KB · Pregleda: 66
  • vlcsnap1.jpg
    vlcsnap1.jpg
    107.2 KB · Pregleda: 137

Druže, ako neko ne zna nešto da koristi, to ne znači automatski da je glup :) . Može jedino biti lenj ako ne želi da nauči nešto, pa očekuje da mu sve što poželi jednostavno padne sa Googla :D
"Ključeva" ima na netu, iako se gospoda dobrano trude da ih menjaju, pa samim tim i oni kopaju po sajtovima ne bi li uočili negde novi ključ koji se koristi u edukativne svrhe, kako bi se potencijalni korsnici što bolje upoznali s njihovim servisom. Seća li se iko ključeva za DigiTV ? ,)
Vrlo rado bih podelio svima na ovom forumu nove "ključeve", but remember...
Baci onda na PP kljuc i lokacije gde mogu da se nabave :) Necemo pricati nikome :D

Baci onda na PP kljuc i lokacije gde mogu da se nabave Necemo pricati nikome

I treba da se priča, kada nisu sposobni da zaštite svoj "legalni" posao. Na ovaj način mogu samo unaprediti svoje poslovanje (ako uopšte znaju - how to...). Uostalom, uvek će se naći zainteresovani (oni koji ne umeju, neće, ne zanima ih, ma idi bre, pretraživači interneta) da plate ovaj tzv. iptv. Na netu ima podosta free i "free" servisa koji strimuju video, pa ko voli...

Zato, uživajte u HD kanalima - bar danas :D

Prilozi

• iptvhd.txt
    554 bajta · Pregleda: 917

I treba da se priča, kada nisu sposobni da zaštite svoj "legalni" posao. Na ovaj način mogu samo unaprediti svoje poslovanje (ako uopšte znaju - how to...). Uostalom, uvek će se naći zainteresovani (oni koji ne umeju, neće, ne zanima ih, ma idi bre, pretraživači interneta) da plate ovaj tzv. iptv. Na netu ima podosta free i "free" servisa koji strimuju video, pa ko voli...

Zato, uživajte u HD kanalima - bar danas :D
Zahvaljujem :D

Hvala. A, stvarno, ako neces javno, mogao bi da posaljes gde ima kljuceva na pp ;) Pozdrav.

kljucevi vaze za sve kanale, ne samo HD :D

Poslednja izmena:
Da li bi ovi HD kanali bilo u D1 ili VLC plejeru trebalo da rade kako treba na 2Mb/s? Secka mi non stop i negledljivo je.

Neki optimalni bandwith za IPTV HD rezolucije je min 8mbit/s ...

Ima li neko jos kljuceva za njihov software? Istekao mi je prije 2 dana :p a m00ka mi je praviti novi mail.

Poslednja izmena:
vuku oko 350 kb/s tako da nista od toga na 2 mb/2

E hvala na informaciji. Cekam povecanje brzine. Obicno sam poslednji u drzavi kome povecaju brzinu.

Ja sam probao sa 500kb i 1mb (tj. da oganicim stream) umesto hd i nece. Steta :(

meni ip d1 ne prikazuje sliku (to jest prikazuje zeleno -crni ekran). jel moze neka pomoc kako da resim ovo? kontaktirao sam korisnicki servis, kazu mi da mi mozda ne valjaju kodeci i da nadjem nekoga ko se razume u kompIjutere da mi to namesti:)... ja sa kodecima nisam imao nikad problema, imam instaliran k-lite pack i svi drugi video programi mi rade ok.. btw. ako uz mesecnih 300 dinara uracunamo i 1500din za adsl pa plus privatna tehnicka podrska jer zvanicna nije sposobna ni osnovni system requirements da navede, ovo dodje ipak dosta skuplje od bilo cega na trzistu...

Ja ne mogu ni da dobijem onaj kljuc za promociju. Jel nekom dosao posle nekoliko dana?

Meni oba puta sa dva mail-a posle nepun minut. Cak su mi drugi put poslali i kod za gledanje preko telefona :p

Meni prvo nije stizao danima jer sam stavila hotmail, na to ne salju i popunim opet prijavu sa gmail i za min mi stiglo i sve ok radi sad.:banana:

I ja sam dobio u roku par minuta.
Samo mi nije jasno preko koje aplikacije da se gleda tv na telefonu posto meni na htc sa windowsom krene samo da downloaduje.
A 3D i HD kanali su radili samo dva dana i vise ih nema.

I ja sam dobio u roku par minuta.
Samo mi nije jasno preko koje aplikacije da se gleda tv na telefonu posto meni na htc sa windowsom krene samo da downloaduje.
A 3D i HD kanali su radili samo dva dana i vise ih nema.

Meni ovo sokoćalo ne šljaka juče, a bogami ni danas ceo dan. Mnogo im bre ovo nepouzdano

Ni meni ne radi već 2 dana. Ključ je svež, ubačen pre 4 dana.

Isto, s tim što nije da ne radi sve. Radi poneki od treš kanala.

Ja dobih mejl od njih:
Dragi korisnice , privremeno su obustavljeni probni kljucevi , Ako niste stigli da probate nasu uslugu morate uplatiti 10 dana i probati , dozvoljeno je i bez ugovorne obaveze.
Ako ste ipak odlucili da postanete nas korisnik , kontaktirajte nas kol centar na telefon 011 7446206

Izgleda da sam poslednji saznao. :(

Da uplatis 10 dana pretplate???? Gde??? Kako??? Koliko??? Toliko neozbiljnosti nisam skoro video.

Ko uplati ovu glupost taj je lud 100%...

Bolje da da tih par stotina nekoj sirotinji ispred crkve Sv.Marka.

Koju su oni anti-reklamu napravili sa ovom svojom kvazi-promocijom. Par hiljada korisnika na ovom i jos nekim domacim forumima je videlo koji je katastrofalan kvalitet signala, koliko su nepouzdane informacije na njihovom sajtu, i niz drugih problema, i sad samo mogu da okace katanac o vrata...

Poslednja izmena:
Slazem se sto se tice neozbiljnosti, oni prvo pustili informacije i sajt a ostalo nista. Eto odusevilo me sto se moze gledati i sa PS3 a vidim da tek u martu pustaju zbog probe. Ko ce ceka mart? :wall:

Nego, dobri im ovi "paketi"...

Filmski paket na sajtu je obuhvatao prošle nedelje 6-7 kanala, a sad su ostala samo 3 Pink trash kanala...

Dečiji paket isto tako... ostao je samo Pink Kidz...

Ko ceka doceka...mozda se isplati. Meni je ovo za mobilne super, neki put mi secka ali to je do neta a ne do kanala...

Zašto jednostavno, kada može komplikovano... :d

1. Instalirajte VLC player ( ili pokrenite isti ako ga već imate instaliranog :p )

2. Otvorite playlist, deni klik mišem u polju playlist, advanced open, add...

3. Ubacite VLC Lista.txt

4. Uživajte uz Arenu, xXx, Pink... :smoke:

Izvor [es] :type:

Ima li neko novu listu? Ne radi 90% kanala.

Izbacili su cenovnik... naravno, opet ljudi treba da gledaju u pasulj kako da naruče pakete...

Skupo rođaci...skupppoooo....

NOVI MOMENTI:

CENOVNIK počinje da se primenjuje od 01.03.2011.

POST PAID * MOTOROLA VIP 1003 BOX PC RACUNAR MOBILNI TELEFON
Pretplata 12 MESECI 472 din. 472 din. 236 din.
Pretplata 24 MESECA 354 din. 354 din. 177 din./Gratis***
CENA BOX-a 12/24 mes.** 21240 din/11800 din. - -

Iskazane cene su sa uračunatim PDV-om.
* POST PAID usluga podrazumeva ugovornu obavezu u trajanju od 12 meseci ili 24 meseca.
** MOTOROLA VIP 1003 se plaća jednokratno po ceni prikazanoj u cenovniku u zavisnosti od pretplate.
*** Gratis pretplata za mobilni telefon ide uz ugovor na 24 meseca uz pretplatu za BOX ili PC .

PRE PAID MOTOROLA VIP 1003 BOX PC RACUNAR MOBILNI TELEFON
Pretplata 15 dana 354 din. 354 din. 295 din.
Pretplata na 30 dana 649 din. 649 din. 413 din./Gratis*
Cena BOX-a u slobodnoj prodaji 27140 din. - -

Iskazane cene su sa uračunatim PDV-om.
*Gratis pretplata za mobilni telefon ide uz pretplatu na 30 dana za PC ili BOX.

I dalje stojim iza toga da je ovo preskupo.... oni imaju cenu od 600+ dinara za domaće kanale, gde nema apsolutno ni jednog cable kanala (tipa explorer, discovery, nat.geographic, ne daj bože arena ili sportklub).

Ovo je izgleda ipak na kraju namenjeno samo našoj dijaspori koja ne pita za cenu da gleda domaće kanale.

Nazad
Vrh Dno