Šta je novo?

Novi operater IPTV - ''IP Mreže Srbije D1''

Ja ne znam zasto mi nisu poslali probne kljuceve,da li se to jos nekom desilo????

Ja ne znam zasto mi nisu poslali probne kljuceve,da li se to jos nekom desilo????

ja sam bio dobio cim sam poslao email. a mozda je bila ogranicena ponuda sa kljucevima pa nisu vise slali. samo to vece kada je ovde objavljeno svi koji su procitali su se prijavili i velika vecina je dobila kljuceve. uostalom ko zna sta se desavalo?

Ma radi, evo malopre sam opet dobio probni ključ ali bukvalno za 1 sekundu.

NI ja nisam nikada dobio ključ.

Koje mejlove ostavljate? Meni stiglo jednom na verat i jednom na gmail. Ne znam što ne bi stizalo. Jel popunite ime i broj telefona (naravno fejk :))?

Evo ja već uzeo 2 puta probni ključ (sa 2 različita mail-a), i dobio u roku od par sekundi na mail.

Aman, ključeva na netu kol'ko Vam srce želi :p

Google, your friendly tool :crash:

Pa ne pričamo ovde o listama free net kanala, već direktno o usluzi D1-TV.

Napravite novu temu za free liste, a ne svaki drugi post u ovoj temi nema veze sa samom temom.

Pa ne pričamo ovde o listama free net kanala, već direktno o usluzi D1-TV.
Od kada su to ključevi potrebni za free liste ?. Postoji ključ na netu baš za IP-D1 ;) Zato sam i naveo google...

Inace izasle su cene paketa. Nije toliko ni skupo.

Zašto jednostavno, kada može komplikovano... :d

1. Instalirajte VLC player ( ili pokrenite isti ako ga već imate instaliranog :p )

2. Otvorite playlist, deni klik mišem u polju playlist, advanced open, add...

3. Ubacite VLC Lista.txt

4. Uživajte uz Arenu, xXx, Pink... :smoke:

Izvor [es] :type:

Pola ove liste vise ne radi/ :(

:zgran: Izvor - [es]

"curija: Ja im poslao pitanje preko mail-a u vezi paketa i pretplate i evo sta su mi odgovorili

Postovani,

Osnovni paket je obavezan i kosta 300 dinara, ukoliko niste orionov korisnik tada je 200 dinara. Na tu cenu osnovnog paketa dodajte pakete koje zelite( cene su na sajtu )i dobicete koliko bi Vas kostalo mesecno. Ugovorna obaveza je dve godine, a pakete koje izaberete morate da koristite minimum tri meseca, tada mozete da ih menjate. Motorolin box je 120 eura plus pdv,u dinarskoj protivvrednosti i ne postoji opcija iznajmljivanja,sto znaci da ostaje u vasem vlasnistvu.
Ako zelite da postanete nas pretplatnik mozete nam poslati vase podatke( ime i prezime, adresa, broj mobilnog telefona, maticni broj, email, provajder i na kom uredjaju bi nas gledali) i na Vas mail ce vam stici ugovor i uputstvo.

S postovanjem, IP Mreze D1"

Daklem, dve godine ugovorna obaveza za trt Milojka IPTV servis, tri meseca minimum korišćenja izabranih paketa, 120e Motorola box + pdv bez iznajmljivanja...
Ovi očigledno misle da u Srbiji ima mnogo ovaca za šišanje, ali dok je neta i ljudi otvorenog uma, biće i ... :banana:

update from [es]

"...kad posle par sati meni stize jos jedan odgovor od njih, a to je sledece

Poštovani,

Mi se izvinjavamo jer je došlo do potpune ne komunikacije medju momcima koji trenutno rade na sajtu i menjaju ga i devojkama u call centru. Još uvek nemamo cene za pakete sem osnovnog koji iznosi 300 din.
Duboko izvinjenje jer sam čula da Vam je devojka iz call centra odgovorila verovatno da ste dobro informisani jer je otišla na naš sajt i videla isto što i vi a to je greškom bilo tako unešeno.
Još jednom
Imamo samo osnovni paket sada u ponudi

IP D1 Box je 120 EUR ( u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intessa na dan uplate i to će biti stalno apdejtovano na našem sajtu) + pdv

Hvala u napred na razumevanju

Marija Vukosavljević
manager
IP D1 doo Beograd

Sada me zanima ko je ovde lud, a ko zbunjen"

:d

... the end ...

Ma sprdnja od samog starta kad je na naslovnoj strani pisalo krupnim slovima "OBJAVLJUJEMO POČETAK..." :D Mislim stvarno, objavljuju ljudi početak. Ozbiljna firma. Nooot.

Ja podneo zahtev za testni kljuc na drugi mejl,stiglo posle 2 min,medjutim poslali su mi kljuc koji je istekao 7 januara. Izgleda da su im je ceo sistem lud i zbunjen.

Dobiće nagradu za "fail of the year"....

Katastrofalno. (a onaj gore citirani mail ne mogu od smejanja ni da komentarišem)

Znate kako, da bi delili taj stb uređaj bez ikakve naknade, kao što radi Telekom, morali bi biti spremni na gubitke u tom segmentu u prvih godinu, dve dana. Telekom praktično posluje sa gubitkom u tom segmentu, jel jedan stb košta tih 120-150e, a te pare skupe od pretplate za godinu dana. A pored toga moraju plaćati licence tv kanalima, znam recimo da za Arenu daju poprilično velike pare.

Ko nema zaleđe da izdrži par godina u minusu što se tiče toga, bolje da ne ulazi...

ma sve jos i nekako, ali 2 godine ugovorna obaveza???
ja ne znam gde cu sutra da budem a ne za 2 godine.

Da, ugovorna obaveza i plaćanje opreme ne bi smeli ići jedno uz drugo, to nikako...

Cena aktivacije iznosi 500 dinara
Cena motorola box-a je 120 evra u dinarskoj protivvrednosti i menja se u zavisnosti od promene kursa
na dan 13. 01.2011 iznosi 12.960 dinara.
* Sve cene na sajtu su bez PDV-a

Kakva pa sad aktivacija? I plus cene bez pdv-a. Ovi nisu normalni, kao da se trude da imaju što manje korisnika.

To u mojoj knjizi nije HD.
:d

Pa lepo piše da je to HD u naturi :p . Koliko kod nas ljudi primeti razliku između SD & HD & ovog njihovog ?. Ima i onih koji su pitali za 3D kanale - Jel' to moramo da ukrstimo oči kada gledamo 3D ? :D
Ozbiljnu firmu, sa ozbiljnim namerama da ostvare profit ne treba o'ma đonom. Za početak je dovoljna i motka...

Nego, ja gledah ovaj NetTVplus, htedoh da ga uzmem kad ovi iz D1 već ne znaju da naprave ponudu, ali mi se čini da ne pokrivaju Srbiju. Jesam li u pravu?

Iskreno verujem da ganjaju najvise ljude preko neta u zimbabveu koji gledaju farmu isl. ko ce pametan da uzme onaj box a slika blago receno katastrofa?

To je tzv. blur HD :d

Ni ja ne znam da koristim Google :(
Ko nam je kriv, kad smo glupi...

Nazad
Vrh Dno