Šta je novo?

Novi nokia email klijent problemcic

• Začetnik teme Začetnik teme R_U_S
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

R_U_S

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2004
Poena
620
Instalirao sam novi nokia email na E61. Zaista je veliki pomak u odnosu na default email klijent koji je u telefonu. Naravno, uvek ima jedno ali. Radi se o tome da nece da mi skine hedere (sa celim emailovima nisam probao zbog raspolozivog mesta u telefonu) emailova na mom nalogu. Koristim g-mail da napomenem.
Prvo sto sam uradio jeste da sam obelezio svu postu kao unread. I ista stvar. A ako dobijem novi email uredno ga skida. E sada, zasto sam u stvari presao na novi email klijent? Zato sto defaultni ima ogranicenje u broju poruka (imam ih oko 700 u inobx), i moze najvise 400 da primi. Ponadao sam se da je ovaj novi bolji, al ne lezi vraze. Naravno, arhivirao sam vecinu poruka, i u inboxu sam ostavio oko 50. Posle toga sam odmah stavio novu verziju i od tada imam problem da "pokupim" postu, dok default to radi uz limit po broju poruka. Zaista je bolji ovaj novi klijent (osim gore navedenog), pa bi zeleo da cujem jos necije iskustvo, predlog...
P.S.
Takodje sam stavio i mail.ru nalog u novi klijent i ista stvar se dogadja kao i sa gmail-om.
P.S.
Ovo kucam sa mobilnog te se izvinjavam za odsustvo odredjenih slova iz naseg pisma.

Sto ne koristis ProfiMail? Mnogo bolje resenje od Nokia polovicnih mail klijenata.

Što ne koristiš Gmail mobile mejl klijent? Za čitanje i slanje Gmaila je odličan. Jedino kolko mi se čini ne podržava attachments, ali u slučaju kad baš moraš da šalješ ili skineš attachment sa mobilnog (što meni baš retko treba), pokreneš taj Nokia klijent.

Što ne koristiš Gmail mobile mejl klijent? Za čitanje i slanje Gmaila je odličan. Jedino kolko mi se čini ne podržava attachments, ali u slučaju kad baš moraš da šalješ ili skineš attachment sa mobilnog (što meni baš retko treba), pokreneš taj Nokia klijent.

Upravo iz gore navedenog razloga i ne koristim Gmail mobile.
Kako god, stavio sam Profi mail i sve fercera (verzija 2.91).

Nazad
Vrh Dno