Šta je novo?

Novi nForce2 driveri - 4.40

tex707

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
680
Upravo sam downloadovao nove nForce2 drivere 4.40...prema nekim vestima, poboljsane su IDE performanse. Medjutim, ne mogu da ih "otpakujem" zbog nekih pravila sa ocworkbench.com sajta...ima li neko ideju kako raspakovati arhivu?

Link:

http://www.ocworkbench.com/downloads/NFref_440.zip

Jesu li to NVIDIA-ini zvanicni driveri ili.....

Kah-kah
p/w:eek:cworkbench rules
p/w je skraceno od PassWord |>>

ovo je moje dobro delo za danas...

Nisu zanicni driveri.

Naravno da se radi o password-u...ali kako to "prevazici"...sajt ne prima nove "clanove", pa sam pomislio da postoji neko ko je imao cast to da postane pre limita....ako to uopste vredi cemu....

BeastMaster je napisao(la):
Pa evo, danijel je dao pass.

Pa ja mora da sam sizn'o skroz...nece nikako da se raspakuje....sta TACNO kucate kao password? Da li je Case Sensitive?

Konacno sam uspeo...interesantno je da iz Total Commander-a nije moglo da se raspakuje, a kada sam pokusao iz WIN RAR-a, onda je sve prosklo OK.

Sto se rada dribera tice, za sada nisam primetio nikakve razlike.

Zahvaljujem se.

Novi Nvmixer. Lepši interfejs. Meni se sa ovim drajverima ne sukobljavaju USB portovi.

mixer je isti kao i u 4.24, verovatno si pre toga imao neke 3.xx, koji su stvarno imali losh dizajn. I bolje se podesavaju zvucnici, wizard je bas inteligentan.

vama zapravo rade BEZ PROBLEMA SW driveri ?! meni se pri duzem kopiranju uvek zaglupi windows na minut, izbaci gresku pa nastavi sa kopiranjem, pa se zaglupi na minut...jeste da brze kopira kad radi, ali u 700 mb ima 3 zaglupljivanj na po minut pa mu dodje 5x sporije :) jel ima leka tome ?! Ovo mi je radio sa 2 HDD-a do sad, tako da ih izbegavam i drzim default windowsove...

Nazad
Vrh Dno