Šta je novo?

Novi Nero 6.0.0.23

Ala izlaze...

ovaj ima bag... ne prijavljuje regularno Time Remaining... 6.0.19 je radio korektno

Da li postoji ijedan razlog da sa 5.5.10.35 predjem na 6.x?
Imam Nec 1300a

Sasvim sam zadovoljan 6.0.11 i ne planiram ni da se vratim na staru verziju a ni da intaliram novu. Mada sam skinuo Nero 6.0.23

ma ja ne razumem zasto bih uopste neko koristio noviju verziju nera ako mu radi stara sasvim korektno? da nece mozda bolje da mu reze diskove ili sta?? gluposti... novije su samo nashminkane i dodana je podrska za novije rezace....

I jos je 6 puta veci na hardu O🙂

Vidim da svi ovde blate nero 6.x ali ja sam prosao bas suprotno upgrade-om sa 5 na 6.
Dok sam imao nero 5 (promenio xx release-a), dosta su mi pucali diskovi (ne bas pucali, narezu se uredno do kraja, kad krenem da ih citam, potpuno su prazni, a used space je onoliko koliko sam narezao) i to se desavalo prilicno cesto. Hard je drljao kao lud za vreme rezanja diska (sa iskljucenim cache from hard/network). posle narezanih 5-6 diskova za redom, pocinje masina da se glavi... xxxxx cudnih i neobjasnjivih problema (nije pomogo ni format). Svi problemi su nestali kada sam instalirao 6-icu. Imam Abit BE-7 plocu, Sony CRX210E1 kao sekundarni master.

Slažem se da ono što dobro radi, nema razloga da se menja. Ali isto tako nove verzije donose nova poboljšanja (uglavnom :mrgreen: ) Tako na primer, verzijom 6.0.11. nisam mogao da snimim Verbatim DVD+RW 4.7 GB na LG 4040B DVD snimaču (snimio ga je prvi puta, ali kada sam prebrisao taj snimak i probao drugi put, uvek je javaljao grešu da ne može da formatira disk, iako je disk već formatiran) Prelaskom na 6.0.23. taj problem je rešen. Dakle problem je bio u programu (Neru) a ne u hardware-u (snimaču).

Tako da dok radi zaista nema potrebe da se menja, ali očito nove promene imaju smisla, ako ne za nas same, onda za nekog tamo sigurno; ne rade se promene u programu bez razloga.

Visente je napisao(la):
Slažem se da ono što dobro radi, nema razloga da se menja. Ali isto tako nove verzije donose nova poboljšanja. Tako da dok radi zaista nema potrebe da se menja, ali očito nove promene imaju smisla, ako ne za nas same, onda za nekog tamo sigurno; ne rade se promene u programu bez razloga.
Bas tako kolega. Diskusije na tu temu su zato mlacenje prazne slame, a dokonih izgleda imaaaaaa.

Ne mora da znaci da je problem u programu za rezanje. Mozda samo nova verzija detektuje taj bag i realizuje nekim drugim putem. Ja recimo imam hardverski bag da iz bilo kog programa ne mogu pravilno da burnujem sliku ukoliko rezac nije sam na grani. Nero6 je to resio, ali i dalje iz svih ostalih programa bag postoji. Dakle, tehnicka podrska je samo ubacila "zaobilaznicu"

I dalje sam na 6.0.0. i radi bez ikakvih problema 🙂

Ja sam na nekoj petici koja sljaka bez problema i nemam zasto da menjam...

Da kucnem u drvo, ali ni jedna verzija mi nije pravila problem (mozda zato sto rezem dva puta mesecno 🙂 )

I to je protiv pravila. Sto se 6.0.0.0.0........23 tice, nema nekih poboljsanja...

ZoNi je napisao(la):
ma, meni 5.5.10 super radi... mada, 6ica bi se verovatno malo gusila kod mene (Cel633)

Takvu sklopociju sam imao pre 4 godine :mrgreen: Zar nije vreme da malo sredistu tvoju zver? ;P

Inicijalna verzija Nera 6 je kilavila i kod mene (3200+,512mb,sATA RAID0), ali 6.3.0.X (mislim da je to oznaka) radi mnogo bolje.

Nazad
Vrh Dno