Šta je novo?

Novi Need For Speed Title on the way!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a joj ala kilavi...

KOd mene ide full brzinom imam jos 20 minuta da kompletiram i da isprobam demo jedva cekam

sa kog linka skidaš?? Ja mogu samo sa trećeg linka (gledano od početka), svi ovi su popunjeni...

The PC demo can be downloaded here. Stay tuned for more and faster mirrors, this list will be updated soon.

Mogao si link da ostaviš. Ovo nam ne vredi ništa :(

Ja imam rapid linkove al ne znam da li smem da kacim ovde, radije ne bih.

edit: da, bili su fake linkovi, kao sto goran.a ispod mene rece...

Poslednja izmena:
fake linkovi..sorry

Poslednja izmena:
Evo nekih linkova pa probajte,ja ne mogu trenutno.Ne znam da li su fake,na svoju odgovornost skidajte :p

EDIT: evo linkova,sorry.mislim da su svi slotovi zauzeti...

http://www.nfsunlimited.net/

Poslednja izmena:
izvini pa gde su

Evo nekih linkova pa probajte,ja ne mogu trenutno.Ne znam da li su fake,na svoju odgovornost skidajte :p

Hvala na linkovima , do 00 su :D

@mneomnik:

znam ja, skines fajl, prmenis svoju ip adresu (ne pitaj me kako), obrises RS coockie iz browsera i onda skines sledeci fajl, rinse and repeat.

Poslednja izmena:
evo ono sto sam do sada skinuo nfsps_pcdemo.exe

Prilozi

• nfsps.jpg
    nfsps.jpg
    128.3 KB · Pregleda: 109
Hvala na linkovima , do 00 su :D

@mneomnik:

znam ja, skines fajl, prmenis svoju ip adresu (ne pitaj me kako), obrises RS coockie iz browsera i onda skines sledeci fajl, rinse and repeat.

off
pa brate znam i ja to nego sam mislio na neki novi postupak koji ne ukljucuje to i softver

hvala forumashu fxgt na pomoci oko rapida, nije mi palo to napamet uopste :D

a zasto ne radi opcija izmeni poruku?

Ajde dajte neke screenshotove!!! Da vidim ja kakva je ta grafika. Po mogucnosti na max detaljima:D;)

Meni je crc failed in group10.cab,please download a fresh fopy :mad::mad::mad: smor...

nema na cemu, a menjanje radi samo 60min
skinuo danas probam

daj mani se grafike u fulu :p jel ima nekog smeka sam gejplej?

Ajde vi što ste probali dajte linkove koji su ok, da ne skidamo "korumpirane" ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno