Šta je novo?

Novi Need For Speed Title on the way!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobre shotke.

"NeedForSpeed Pro Street" se zove nova EA voznja.

Electronic Arts sent out a press release announcing development of the latest installment in the Need for Speed franchise, Need for Speed ProStreet. Need for Speed ProStreet is set for release on PC, Nintendo DS, PSP, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 and Wii this fall.

"Need for Speed ProStreet boasts impeccable precision and impressively detailed photo-realistic graphics, effectively transporting you to the center of the action. It pushes the "Autosculpt" technology to a new level, allowing you to directly impact your car's performance for the first time as well as personalize its appearance. Need for Speed ProStreet is a true taste of raw adrenaline and racing with consequences. Every dent, every scratch and every crumpled body panel is a battle scar, proof of your commitment and competitive mettle. With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience. Add in a revolutionary online mode that will redefine the meaning of competitive social play, and Need for Speed ProStreet is the ultimate formula for an emotionally charged street racing showdown."

dakle izlazi na jesen, najverovatnije novembar, kao i do sada.

trailer: http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_nfsps_announcement_h264.wmv

PS. kako ce oni ovo naterati da radi na Wii-u - pojma nemam :)

Poslednja izmena:
PS2, Wii i PSP su jedna verzija, Xbox360, PS3 i PC (nadam se :)), druga...

With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience.

Sto ce reci da je opet kechap prisutan :)

Ma ok, bre, bitno je da u NFS-u dobijamo oštećenja, normalnu dnevnu vožnju i da će konačno biti bar malo naznaka fizike u celoj priči..

meni se ovo opet svidja kao i svaki NFS do sada:d

al ce da padne przenje...

jesrte li mozda obratili paznju na auspuh,diskove i ostale "sitnice" na kolima u onaom snimku???
boooooolest,kako se lepo trese a tek cuje,bice opet mnoooogo nepropavanih noci koliko ja vidim...:)

^ Nishta bez crome :d

Ma od svih tih nfs-ova high stakes i porshe je jedino opravdao ochekivanja. Underground je isto carski odradio posao ali mnogo izmuchena franshiza. Test Drive im je toliko pomerio dupeta da se nece skoro osvestiti sa nekim dobrim nfs-om. Njega danas ljudi vishe igraju zbog imena, a ne zbog kvaliteta zabave.

^ Nishta bez crome :d

Ma od svih tih nfs-ova high stakes i porshe je jedino opravdao ochekivanja. Underground je isto carski odradio posao ali mnogo izmuchena franshiza. Test Drive im je toliko pomerio dupeta da se nece skoro osvestiti sa nekim dobrim nfs-om. Njega danas ljudi vishe igraju zbog imena, a ne zbog kvaliteta zabave.

croma je keva:D
samo shto je nema vishe,kad bi je ubacili u igru bila bi najjaca:p

A samo mogu da kazem da jedva cekam da se pojavi...:smoke:

Ljudi kolko sam mogao da vidim/procitam ovaj NFS uopste nece da lici na svoje prethodnike...jer:
-nece biti policije
-nece biti otvorenog puta kao u prethodnim verzijama (znaci nema vozikanja po raznim ulicama grada)
-trke su na raznim svetskim lokacijma i mislim da je rec o nekakvoj ligi
-svaki auto ce biti izradjen/ima ce 15000-20000 poligona (znaci grafika ce biti photo-realistic)
-autosculpt je jedina stavka koje ce biti preuzeta iz carbona i bice unapredjen(cini mi se da ce auto moci da se menja na 90 nacina/stavki)
-Bice 26 razlicitih proizvodjaca automobila (i mislim da cemo od svakog proizvodjaca moci da biramo po 3-4 auta npr. MAZDA - RX-7/RX-8/MX-5/Mazda 3...)
-Naravno krsenje koje dovodi do prestanka rada motora tako da ako se mnogo skrsite necete moci da zavrsite trku
-Bodykit,Spojleri i felne koje odaberete u zavisnosti od velicine uticace na performanse (takodje i amortizeri ce biti podesivi tako da ako npr. spustite auto on ce ubrzavati brze...itd)
-Od disciplina tu ce biti Circuit,Drag,Drift i cini mi se DIRT(to vam je ono kao u Flat Out-u one osmice i ovalne staze...ako se ne varam)
Sve u svemu ljudi iz EA Games-a kazu da ce ovaj NFS ProStreet uvesti igrace u novi svet Ulicnih trka...
meni stvarno nije jasno kakav novi svet "Ulicnih trka" kad ce se trke odrzavati na zatvorenim trkackim stazama...
Zivi bili pa videli!

Znaci Forza Motosport od EA... Fino! Mada sumnjam u njihov fizički model, ali ajde..

dovojno da se sad vec popalim i da brojim dane:)

da vido jos sinoc, mnogo je dobra ona staza u kanjonu\pustinji, gde god. A i automobili izgledaju extra.

u jednom delu na traileru udara u one kaktuse i nema ama bash nikakvih oshtecenja,a na kraju kad se isprevrce se kao raspao ceo auto,to me je malo zbunilo...

i da li vam radi zvuk,ja sam kupio trailer iz lokalne prodavnice sinoc i ne radi ,i zvuk,a bez njega nema dozivljaja:(

same old bullshit over and over again.wow sad' ima i dim ko iz cod2 :d strasno.jos jedan "wanna be gangsta" (i to u arizoni) paradise :)

ovo i ne izgleda tako lose kao prethodnih par delova.

Trailer me malo podseca na onu ludu stazu iz Porsche-a, neka industrijska
zona ili luka . Nije lose .

ovo extra izgleda pitam se da li ce 7900 moci to da tera lepo i vidi samo kakav je osecaj brzine fantastic

ovo extra izgleda pitam se da li ce 7900 moci to da tera lepo i vidi samo kakav je osecaj brzine fantastic

Ja mislim da nece moci sa svim tim HDR-om... ja mislim da ce trebati neka dx10 grafa... za koju vec stekam lovu... hahaha... inace stvarno dim podseca na onaj iz cod2... malo mi staze u gradu deluju prazno... sve sivo... bledunjavo... nadam se da ce biti nekih staza sa malo vise vegetacije... vise nego one sa kaktusima... neznam za taj osecaj brzine... tako mi se cinio i za cmr dirt na videu... ali kada krenes da vozis taj osecaj nije bas dobro odradjen...

Poslednja izmena:
extra izgleda....uffff jedva cekam da izadje

pa dobro hdr nije neophodan a naravno cim padne 8800 ispod 200jura ili nadjem polovnu da neko daje ispod 200 eto zabave i uzivanja u novim igrama

NFS Underground 2 je bila najbolja igra po pitanju slobode voznje.

Ja sam elegantno preskocio sve posle Porsche Unleashed, jer definitivno nije bilo hemije koju sam nasao u navedenom naslovu. Nadam se da ce Pro Street vratiti NFS na staze koje taj naslov i zasluzuje.

eh kad samo pomislim koliko se ljudi svake godine ispali :S:, daj boze da ovaj deo nesto vredi, mada kad pogledam onaj snimak gde vozi kola sve mi lici ko da vozi letelicu iz wipeout-a

sem zalutalog Porsche dela, NFS je uvek i bio u fazonu arkade. ProStreet mi deluje kao vracanje korenima, sto je za svaku pohvalu. Ako vam se voze simulacije imate GT. Ja to ne volim, volim wipeout style :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno