Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
http://www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=1900
Igra ce izlaziti po principu Sam and Max - u epizodama.
Igra ce izlaziti po principu Sam and Max - u epizodama.
Jeste, zica i tri narandze i dobijes rolshue :-devil-:
Ajde da si rekao četiri narandže, ali kako sa tri da voziš?! Jel to neki modem Grunf-rolshue? :d
Pogledah trejler i najavu i... zgrozih se. Guybrush izgleda kao kržljava varijanta Dolfa Lundgrena, sa glasom nazeblog Van Dama. Užasno!!
Ne znam kakav će humor biti (nema teorije da bude dobar kao u prethodnim delovima) ali vizuelno (ovde mislim na 3. i 4. deo MI) tupavi pogled Gajbraša, poslovična trapavost i nenadmašni voice-acting Dominika Amata činili su 50% šarma igre.
sa glasom nazeblog Van Dama. Užasno!!
nenadmašni voice-acting Dominika Amata činili su 50% šarma igre.
Izgleda da sam ja jedino gluv zato sto mi se cini da su glasovi od Guybrusha i Voodoo prorocice identicni iz starih delova, ali LeChuckov jeste drugaciji, ali mi opet nije los.
Edit: Nisam ipak gluv posto cititram sa sajta: "Dominic Armato: Voice of Guybrush
The Monkey Island legacy began before the advent of "talkie" games, but starting with Curse of Monkey Island, Guybrush Threepwood had a voice. Dominic Armato was that voice, and he's back for Tales of Monkey Island, flying to the Bay Area monthly to participate in voice recording sessions with Telltale's team."
Koliko ja vidim Dominik Armato daje glas i u novoj igri, tako da ne kapiram kako je sad odjednom nazebli Van Dam :d
edit: ralex2 me pretekao![]()
Hahahahahahahaha
Ti bre nemas pojma sta pricas. Sa tobom nema dalje rasprave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari