Posto ja nikako ne mogu da ga skinem nek mi neko mailuje najnoviju verziju na [email protected] . Hvala.
okacio sam ga na moj sajt... link ces naci na pocetku ovog thread-a!!! pogledaj malo bolje :eye:br@in je napisao(la):Posto ja nikako ne mogu da ga skinem nek mi neko mailuje najnoviju verziju na [email protected] . Hvala.
Alexandar je napisao(la):Kako resiti problem sa Central European Encoding-om? Ponudjeni su samo Western European i Chinese.
ZoNi je napisao(la):![]()
![]()
![]()
pa, vec si postavio to pitanje u jednom thread-u, i ja sam ti odgovorio! zar to nije pomoglo?
ZoNi je napisao(la):i jedan predlog za sve koje to interesuje (a ne znaju):
Options - MyIE2 Options - Others - Domain Completations
u polje pored Ctrl+Shift upisi: "http://astalavista.box.sk/cgi-bin/robot?srch=" (bez navodnika)
kada trazis ONO za programe, upisi ime datog programa u adresno polje, i pritisni ENTER drzeci pritisnute Ctrl+Shift
MyIE2 ce vas onda prebaciti direktno na rezultate pretrage pomocu... hmm... Astala Viste :beat:
Comet Hunter je napisao(la):Jos lakse, ako postavimo neki pretrazivac kao default dovoljno je da upisemo rec u adress bar i enter i eto nama trazene pretrage.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari