Moj drug je uzeo isti taj, samo na kraju ima oznaku HM sto oznacava da ima HDMI ulaz i audio izlaz, a njemu je bas to trebalo za PS4 i mogu da kazem da je slika dosta dobra, odaziv od 2ms je uvek plus, mada licno mislim da retko ko moze da provali razliku npr. izmedju 2ms i 5ms (bitno je da nema duhova).
Sam okvir monitora i podnozje jesu glosy, ali sam ekran nije, pogledaj neki review pa ces da vidis i sam.
Mislim da je sasvim ok monitor za te pare.
Stigao AOC I2269VWM.
Koliko sam uspeo do sada da ga istestiram nemam zamerki.
Izgleda lepše uživo nego na slikama,dobijaš u pakovanju hdmi kabal strujni kabal,audio kabal,vga kabal i disk na kojem su ti programi i uputstvo.
Setovanja možeš sam da podešavaš a imaš i već podešene modove.
Ima ugrađene zvučnike,koji se dosta dobro čuju,ako povezuješ sa hdmi kablom ne treba ti audio kabal,samo podesi setovanje u vindovsu.
Gledanje filmova u 1080p fantastično.Igranje igrica odlično pošto igram samo strategije i menadžera za ostale neznam iako klinac kaže da je slika u doti 2 fantastična.
IPS je stvarno odmor za oči,bilo da surfuješ igraš igrice,gledaš fotografije ili gledaš filmove.
Za cenu od oko 120e nećeš naći bolji monitor sigurno.
Pre kupovine bio sam skeptičan zbog marke,ali za sada je moje mišljenje da je ovo best bay u odnosu cena kvalitet.
Za sada toliko nadam se da sam ti pomogao.
.
Garancija je 3 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari