Šta je novo?

Novi modeli LG LCD televizora!!!

juninho

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poena
309
Vidim da u nasim prodavnicama imaju u ponudi 2 nova modela LD465 i LD565, interesuje me da li neko zna nesto vise o ovim modelima, kakvi su, koji je kvalitet, da li su to samo modeli LD450 i LD550 sa nekim dodatnim funkcijama? Koliko sam uspeo da iscackam na nekim sajtovima, negde pise da 465 ima 100Hz true motion a negde to nije navedeno (na sajtu tehnomanije stoji da ima).Na oficijalnom LG sajtu za srbiju nema nista...

51000 i to bez 5% popusta!

Preteraste sa cenom kod nas je 50500 din inace LD465 u odnosu na LD 450 ima otkljucanu podrsku za DivX HD i MKV tako da za 4500 din vam LG fabrika hack TV.

Znaci definitvno nema 100MHz LD465 a pametnjakovici na tehnomanijakovoom sajtu naskrabali da ima...

@Sasha
Izvini nisam razumeo deo "kod nas je 50500" ?

Poslednja izmena:
Da na tehnomamnji su svasta stavili i Netcast da ima i jos sto sta a cena 50500 din je za gore pomenuti LG televizor LCD 32LD465

Sorry ja mislio da je ono cena za 42" kod komsija...

juninho gde ima taj tv na akciji za tolike novce?

edit: tastatura brza od pameti... nasao sam!
Dakle ovaj tv je sve kao 450 samo sto je otkljucan?

Poslednja izmena:
Ne mogu sada da se setim gde, ali video sam na jednoj reklami da ima moela LG sa 5 godina garancije.

Moguce da je LED, ali kostaju ko LCD ( oko 60000).

U dijagonali 32" LG LE4500 je nov, i blizu je toj ceni, 67k.

Primetih i ja da ih Tehnomanija reklamira u svom flajeru ali sam spec. potrazio na net-u i ustanovio da lazu "samo tako".
A primetih i da pomenutih modela nema na LG-jevom sajtu na srpskom. Pomenuti su samo na Poljskom jeziku.
Razocarali su me.Mrzim te varijante za "istocnu Evropu". Citaj "slepce", "sirotinju", "bivse komunjare", "daj im, samo da je sareno" itd...

haha da i ja sam video da su svi linkovi za Rumuniju, Mađarsku, Poljsku, Litvaniju i naravno - Srbiju!

No dobro, vidim sada da 42LD465 može da se nadje za 65.580 a to se stvarno povoljno...

Nazad
Vrh Dno