Šta je novo?

Novi MechWarrior?

A evo ga i kompletan gameplay trailer

I teaser iz Februara

Poslednja izmena:
ceka se... iako mi deluje soooo arkadish :p

Da je srece da povuce na 3. deo , no razumem da ovo pravi da bude online od 3 do 133 godna starosne barijere.

ma naravno da ce biti neka arkadna varijanta

f2p, sta se drugo moze ocekivati

Meni deluje savrseno dobro mada to je samo snimak, a nacekacemo se dok ne bude mogla da se proba.

f2p, sigurno nije predvidjeno za fanove serijala vec za sto vecu masu koja bi se navukla na mikrotransakcije

a peti deo je bio tako blizu :(

Ma dobro, to za F2P se slažem ali na osnovu ovo malo video materijala ne deluje arkadično...
Ono, tu je sistem pregrevanja, cooldown oružja, hit detekcija na armoru, pogled iz kokpita. Crysis engine na kom Mechwarrior Living Legends radi i izgleda savršeno. Malo mi deluje sporo ali je moguće da je zbog toga što su u traileru prikazani heavy mech-ovi.

Čisto da ne flejmujemo u napred a nemamo nikakve dokaze :)

Poslednja izmena:
ma jok nije flejm, vec zal sto nije full igra

Dajem benefit of a doubt i ovoj igri i Hawkenu, dok ne izađe neka beta, pa ćemo da vidimo kakav je feeling. Bilo bi kul da ima i kampanju, ali ako je dobar multiplayer, onda će se živeti bez toga.

Počela je registracija imena pilota :D

naisao sad na trailer , sve bolje i bolje deluje , mada bih voleo da ova oruzja malo prodrmaju torso pri pogodku.

Mda, nekako deluje kao da se pogadjaju vodenim topovima a ne laserima. Ali ostatak lepo izgleda.

najavljuje se closed beta, stigao mi mail

jel neko uspeo da upadne u closed betu? znate da su promeili uslove za kandidovanje?

potrebno je da se ispunite neki formular , bez obzira da li ste se vec prijavili za closed betu ili ne.

ja to uradio pre 3~4 dana , od tad stoji na pending i ne mrda. izgleda da ako bude stiglo , stici ce tek nakon predstavljanja na E3 :S:

Moj su favoriti uvek bili Madcat , Vulture , Uziel... medium/support Mechovi.

Oni manji su mi nikakvi , a oni veci su mi nubarski ( jer vise je "bolje" , zar ne :p ).

Dosta klipova su pustili svih klasa sad za E3 . Voleo bih da bude i nekih konkretnih misija , tipa da se napadne ili odbrani neka strateska baza , ili da se obracuna sa nekim okorelim klanskim rivalom i td...

Ma Catapult ftw! Long range artilery!

Ja sam uvek gotivio što veći autocannon x 2,3 komada. Jedan lep plotun i otpadaju mehaničke ruke, glave, delovi motora i naoružanja.

uuu vec mi se svidja , ima nas svakakvih. Iskreno sad sam ocekivao lavinu ljubitelja Atlasa , Daishi-a , Marauder-a... kad ono , totalno razliciti stilovi. :)

Gaus rifle i PPC su neki moji favoriti , zahtevaju preciznost ali prevrnu protivnika kada ga pogode :d

Ja sam skoro celu trojku presao sa Bushwackerom - FTW mech. Puls-laseri u nogu, mech popije gyro overload, i dok mech ljubi patos dokusurim istu tu nogu. Jedino je bilo zeznuto kada sam naleteo na Anihilatora koji ima 4x LBX-AC20 - ako ga ne razvalim iz prve jedan salvo iz sve cetri puce i odletimi mi noga. Cetvorku sam igrao sa Cougarom dok sam mogao - obigravam oko neprijatelja sa pasivnim senzorima i rostiljam ga sa dva large ER lasera - milina. Sto se tice teskasa u cetvorci i placenicima, nikad nisam isao iznad Mad Cat Mk2 - ubedljivo najbolja kombinacija brzine, oklopa i vatrene moci.

Iskreno se nadam da ova igra nece biti suvise arkadna i da ce podrzavati twist handle joystick, posto ste je neverovatno dobro igrati sa istim.

Poslednja izmena:
Nesto sumnjam da ce ovo liciti na MW3... Podrska za joystick takodje nekako nedeluje realno, ipak danasnja omladina samo za gamepad zna :) Mada mozda se varam.

Evo ga jedan Catapult gameplay!! Nisam znao da su ovo izbacili...

Nazad
Vrh Dno