Šta je novo?

Novi MechWarrior?

Na pocetku trailera odmah stab in a back, godina 3015. Znaci zaglibicemo sa inner sphere krshevima, nema Thora, nema Mad Cat, nema Blood ASP, nema Daishi... tuga i zalost :(.

Nema problema tu, dobro je da kreću iz početka jer tako ostavljaju mesta za addonove, nastavke i sl :eyebrows:

Ja bih samo voleo da dobro potrefe igrivost između simulacije (malo više) i arkade (malo manje).... i pogled iz kokpita pod obavezno.

Mislim da ce biti i novijih mechova samo ce oni biti neki prototipovi ili tako neshto. A mozda ce napraviti takvu kampanju gde se igra u nekoliko vremenskih perioda.

Eto sada ste me naterali da ponovo instaliram trojku! Sram vas bilo! :d

Oh yeah! :guitar:
Full HD Reveal trailer
http://www.youtube.com/watch?v=sl4eI3htAuA

Reveal trailer komentarisan od strane DEV tima:
http://pc.ign.com/dor/objects/18954...os/mechwarrior_spc_rewindtheaterr_070809.html

Ceo clanak
http://pc.ign.com/articles/100/1002275p1.html

fans have been hoping, praying and anticipating a new game in the famed franchise ever since the last expansion pack for MechWarrior 4 was released in 2002. Now, seven years later, their prayers have been answered. IGN has the very first details about MechWarrior reboot that is currently in production at Smith and Tinker and Piranha games. Yes, that's right, reboot. Instead of this game becoming MechWarrior 5, the developers have decided to completely re-launch the entire franchise, calling this new title MechWarrior.

Poslednja izmena:
Eto sada ste me naterali da ponovo instaliram trojku! Sram vas bilo! :d

A ja sam instalirao MW4, MW4 Black Knight, MW Mercenaries, MechCommander, MechCommander 2 i sad se uzimam fix od svakog po malo. :smoke:

Poslednja izmena:
pa nije proseravanje, nece imati peticu u naslovu, sto ce reci da krecu od nule sa novim pristupom...

proseravanje je kada das nekoj igri fallout 3 ime a koja blaged veze sa fo nema :d

Што се мене тиче могу да га назову и Democracy warrior :D, само да га направе како ваља и да мулти буде добар.

Poslednja izmena:
Meni je super sto MechWarrior krece od nule ali me brinu ovi likovi sto prave igru. Pa njihova najbolja igra je Die Hard: Nakatomi Plaza od pre 10 godina plus par igara za PSP. Po mom misljenju dati nekim anonimusima da revitalizuju ovako bitnu fransizu je jednako lose koliko i Bethesdin FO3.

Poslednja izmena:
To celebrate BattleTech's 25th anniversary as well as MekTek's 10th anniversary MechWarrior 4 is to be re-released for FREE!
But wait, there's more! You also get all of the expansions for FREE

klik!
Keep an eye on BattleTech – the free download will be available soon!

A taj MW4 za Dz, da li ce podrzavati net play, to bi bilo jaaaaaaaaaaakoooooooo lepo.

To celebrate BattleTech's 25th anniversary as well as MekTek's 10th anniversary MechWarrior 4 is to be re-released for FREE!
But wait, there's more! You also get all of the expansions for FREE

klik!
Keep an eye on BattleTech – the free download will be available soon!

OMFG! Ne mogu da verujem! Ako bude radio online ovo ce biti ludilo!
Kad smo vec kod ovoga treba mi nov joyStick. Svojevremeno sam igrao MW3 i MW4 sa nekim jeftinim genius-ovim plastikanerom. Ima li neko predlog za neki solidan model koji ce mi sluziti za MW (4) i sledeci :)

OMFG! Ne mogu da verujem! Ako bude radio online ovo ce biti ludilo!
Kad smo vec kod ovoga treba mi nov joyStick. Svojevremeno sam igrao MW3 i MW4 sa nekim jeftinim genius-ovim plastikanerom. Ima li neko predlog za neki solidan model koji ce mi sluziti za MW (4) i sledeci :)

Kupi kvalitetan dzojstik, ali OBAVEZNO sa twist handleom. Twist handle (Z osa) se koristi za rotiranje torzoa levo i desno, i osecaj igranja sa tim ficerom je odlican. Haoticno i nepredvidivo tricis oko protivnickog mecha i rotiranjem torzoa stalno da ga drzis na nisanu i punis. U urbanim bitkama ovo pogotovo dolazi do izrazaja.

Iz licnog iskustva bih ti preporucio Logitech Extreme 3D Pro. Ergo palica za desnjake, ogromno stabilno postolje, 12 dugmica (od cega se 6 nalazi na palici na dohvat prstiju), POW hat, throtle, twist handle, nema FF. Ako oces FF tu je Logitech Force 3D Pro koji fizicki skoro isti kao X3D Pro stim sto ima FF, jedina mana bi mu bila paprena cena.

Poslednja izmena:
Kupi kvalitetan dzojstik, ali OBAVEZNO sa twist handleom. Twist handle (Z osa) se koristi za rotiranje torzoa levo i desno, i osecaj igranja sa tim ficerom je odlican. Haoticno i nepredvidivo tricis oko sporijeg mecha i rotiranjem torzoa stalno da ga drzis na nisanu i punis. U urbanim bitkama ovo pogotovo dolazi do izrazaja.

Ja imam Logitech Extreme 3D Pro i prezadovoljan sam sa njim, ogromno stabilno postolje, 12 dugmica, POW hat, throtle, twist handle ali nema FF. Ako oces FF tu je Logitech Force 3D Pro, ali on kosta dosta, oko 6k. Ima i Saitek dobrih modela ali za njega nisam strucnjak.

Hvala na tako detaljnom odgovoru. Bas taj model sam i merkao ovih dana. Prethodne MW sam igrao sa ovim: http://www.computech-ec.com/images/joystick genius.JPG
Za rotiranje torzoa sam koristio gornje plave tastere. Ni to nije los sistem ali je dosta neprecizniji i "grublji". FF mi nije toliko bitan, ne igram simulacije letenja :)

Ajao - besplatni MW4! Pa vidim ja da će serveri da procvetaju kao pečurke posle kiše :)

Како бре може ишта да се погоди са џојстиком? Пробао сам да играм са твист-стиком, све је то супер ротира се мек у торзу али кад треба нациљати покретну мету у ногу или руку, циљам као да сам :bottle:

Poslednja izmena:
Evo par screens od German PCGames:

Nije nesto skroz novo, al barem nije od trailer-a

Klick Link!

http://www.pcgames.de/aid,689880/Me...owser&image_id=1159502&browsersize=fullscreen:eyebrows:
Wallpapers anyone??

Ako nekog zanima, MekTek ce za slavu 25 godina postajanja BattleTech-a i 10 god. MekTek-a, pruziti Mech4 in sve njive pack-ove for free!:guitar:

klick for more!
http://www.mektek.net/

Da, znamo za free M4, to je genijalna ideja.
Inace, to nece biti obicna verzija igre, nego patchovana, sa najnovijom finalnom verzijom mek pack-a (3.0.3 valjda) i bez one prastare zastite koja je pravila greske korisnicima 64bitnih sistema. MekTek tim ce takodje da se postara da ubaci mogucnost lake automatske provere za update-ove jer planira da izbaci mekpak 4 za par meseci i zeli da tranzicija na tu verziju prodje bezbolno (u duhu modernih igara).

Evo necega za igranje dok cekamo novi MechWarrior :D

[YOUTUBE]P2OksmJthZc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]FtovadY4lYk[/YOUTUBE]

Nego :D...steta sto nisu stavili pravu stvar :d

p.s. +1 za laughing man avatar

Poslednja izmena:
Sunce ti..jos malo pa ko Crysis odelo :d...

Nego, sto se tice izbacivanja MW4 for free, jel se zna kada ce to...i kada uopste pada tih 25 godina Battle Tech-a ?

Video sam to ali to je samo valjda zbog trejlera...nema veze sa samom igrom

Nazad
Vrh Dno