Šta je novo?

Novi laptop

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
Nakon dosta vremena, vreme je da se menja laptop. Trenutno imam Sony VGN CS11Z već nekoliko godina i nakon nekoliko popravljanja, menjanja hard diska i crkavanja baterije mislim da je vreme da ga zamenim.
Dao bih nekih 300e, nema potrebe za preterivanjem nekim, bavim se tu surfanjem weba, multimedija i blagi development.

Gledao sam Lenovo IdeaPad B5030, Dell Inspiron 3542,Toshiba Satellite L50-B-1M7. Šta je najbolje od ovoga ? Još neke preporuke ? Hvala unapred. 🙂

Posto ti cesto crkavalo mozda najbolje da uzmes ono sto ima najvise garancije, a to je Dell mada 3542 ima vise modela, ovu Toshibu sto si naveo ne mozes da nadjes za 300e sigurno, ja bih povecao tvoj budzet do jedno 350e,minimun bi bio i3 i 4gb rama.

38k je ova Toshiba sto mu dodje 320e. Toliko sam ja nasao inace svaki od ovih navedenih imaju i3 i 4gb RAM. Mozda je to do modela Sony, ne mora da znaci da je do mene mada vrlo moguce jer sam ga dobio polovnog. 🙂

38k je ova Toshiba sto mu dodje 320e. Toliko sam ja nasao inace svaki od ovih navedenih imaju i3 i 4gb RAM. Mozda je to do modela Sony, ne mora da znaci da je do mene mada vrlo moguce jer sam ga dobio polovnog. 🙂

Nisam mislio da si baksuz pa ti se kvarilo,ali kad neko ima problema sa nekom masinom onda mu je veliko olaksanje duga garancija. I3 i 4gb rama sam stavio kao neki standard, instalirao sam sisteme i i3 i na celeroncicima sa 4gb rama (pricam o lap topovima) i razlika je stvarno primetna, sa i3 mozes planirati buducnost, dodavati jos rama i sl. sa slabijim ne bas.

Nazad
Vrh Dno