Šta je novo?

novi K-Lite Mega Codec Pack - bagovit??

oliveragajic

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2007
Poena
304
Od instaliranja poslednjih par verzija K-Lite Mega Codec Packa, Media Player (bilo classic ili home cinema, verzija je 6.4.9.1) mi ne pušta sve formate, a i ove koje hoće ne pušta kako treba? BS Player radi malo bolje, ali i on kao da se ne snalazi najbolje s codecima. Instaliran mi je klmcodec470.exe (lots of stuff) + QuickTime Alternative. Na dve mašine je isti problem, sistem je XP SP2 64-bitni na obe. Ima još neko slična iskustva??

Ne čita sve formate, neke krene da otvara i onda zabaguje.. pa neke otvori posle 5min.. Ne znam s kojim codecima tačno kuburi, gomila .avi-ja ne radi..

Izasao je danas update. Koliko sam video u changelogu, postoje neke ispravke vezane za ffdshow. Probaj, pa vidi.

Codeci su ok, ali MPC ne pušta skoro ništa?? :zgran: Bilo da je classic, bilo da je home cinema verzija. Kako to? Isto se ponavlja i na 64bitnim XP-ovima, i na Tiny XP-u. Na svim mašinama je AMD.

Poslednja izmena:
Sad sam probala da instaliram klmcodec470.exe bez plejera i onda MPC odvojeno i tako radi... zašto zaboga:zgran::zgran::zgran:

Ja nemam takvih problema sa K-Lite 4.7 probano na XP x64 SP2 i Windows 7. Mada meni je default plejer KMPlayer ali povremeno koristim MP Home Cinema.

Meni nikad dosada nije k-lite zakazao, tako da kontam da su samo zabrljali nesto u toj verziji. Sacekaj sledecu, pa onda vidi.

Klmcodec470 na Visti sve radi.MPC takodje. Mozda se nije slozio sa nekim drugim kodekom ili programom u tvom sistemu.

Nazad
Vrh Dno