Šta je novo?

novi izgled benchmarka!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

core.graphics

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2006
Poena
390
Crno bela - default grafika ubija i smara oci! Na HTC Desireu mi ne radi lepo kao stari forum, stari sam prosto obozavao da listam preko moba... ona plava kombinacija prijatna za oci.... ovo mi je kriminalno!

Nadam sa da se ne ljutite, samo sam izneo misljenje.... i voleo bi da vidim ima li slicnih misljenja....

Imas dole, pri dnu stranice, mozes da promenis temu. Stavi na vB4 Default Style i vozi.

Prestanite vise da otvarate ovakve teme. Jedna rec za tebe - Tapatalk. Jos zanimljivija stvar mi je da uopste neko ide na bench full verziju preko android ili iOS telefona kada postoji Tapatalk.

A sta je sa nama koji idemo na forum preko Java browser-a (mini Opera...), nista se ne vidi i sve je poremeceno. Sto se tice izgleda i boja svejedno mi je, moze da bude i roze boje ali ubacite staru mobile temu!!! :mad::mad::mad:

Forma sajta je manje bitna. Važna je suština.

Vesti su loše odabrane i sortirane, testovi su tendenciozno i površno napisani (potrebno je mnogo više truda i stručnosti), a forum nije na nivou sličnih sajtova čak ni u okruženju. Nažalost (kao i u mnogim drugim oblastima) mnogi precenjuju svoje nedovoljno znanje iz IT oblasti.

Ajde da pitam ovde. I ja imam problema kada surfujem preko Opere Mobile, ili MicroB browsera. Mnogo mi teško učitava forum, iako kliknem da sakrije ovaj panel sa desne strane, on ga prvo učita pa ga sakrije... Čak mi i na kompjuteru duže učitava forum. Da koristim Tapatalk neću jer hoću pun ugođaj foruma, a ne znam ni da li ga ima za Maemo, pošto to nije open source. Jel zna neko foru kako da ugasim ovaj panel sa desne strane skroz na skroz? Ili sam osuđen doveka da se patim sa omiljenim forumom? Hvala

Forma sajta je manje bitna. Važna je suština.

Vesti su loše odabrane i sortirane, testovi su tendenciozno i površno napisani (potrebno je mnogo više truda i stručnosti), a forum nije na nivou sličnih sajtova čak ni u okruženju. Nažalost (kao i u mnogim drugim oblastima) mnogi precenjuju svoje nedovoljno znanje iz IT oblasti.

Koji su to sajtovi? Ako nije problem ostavi linkove ka tim sajtovima pa da pogledamo i mi ;).

^^+1 daj da vidimo te sajtove koji imaju to "znanje " iz IT oblasti

Jel ima negde da se nadje free tapatalk app?
Nema free ima "free" ... al tome nije mesto ovde...

A nije ni ovakvim temama..
Nemoguce da se ijedna tema na svetu svidi 25 000 clanova...

Poslednja izmena:
^^+1 daj da vidimo te sajtove koji imaju to "znanje " iz IT oblasti

Nema free ima "free" ... al tome nije mesto ovde...

A nije ni ovakvim temama..
Nemoguce da se ijedna tema na svetu svidi 25 000 clanova...

Da da,slazem se. Jel moze neka asistencija ? :)

Poslednja izmena:
Idi begaj, kad sam video temu pomislio sam da je zavrsen najavljeni redizajn Benchmark sajta :d

Jos 10 dana :)

Ako me nisu slagali :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno