Ma daj, tvoj izgleda kao iPod iz 1998.

. Nosiš ciglu da bi slušao malo muzike...

. Ajde da ima onaj fensi ekran i listanje albuma prstima, pa da ima razloga da je toliki. Novi nano je ok. Jeste ružniji od prethodnog Nana (i meni), ali nije ni Classic neki lepotan, tj. postao je prevelik... Ipak je to samo audio plejer...
Pa izgleda kao izvorni iPod, osim sto je nesto tanji - kao iPod Classic. To znaci da izgleda i kao iPod iz 2001. (prvi iPod je predstavljen 2001, a ne 1998.) i kao iPod iz 2007.
Na kapiram, koja je prednost iPod Toucha? Manji kapacitet, ne moze se koristiti jednom rukom, a kosta 50% vise od iPod-a 6g, koji se ne razlikuje od iPod-a 5g/5.5g koji ja imam. Fancy interfejs imam na Mac-u, nisam ga ja toliko zeljan kao vi sto radite Windowsom koji je "bad gui master". Nama, Mac korisnicima lep i user friendly GUI je kao dobar dan

Mislim, Coverflow...
Meni je sasvim OK ovaj iPod Video i sacekacu iPhone veceg kapaciteta, posto ovi modeli daju premalo razloga za upgrade - niti gledam video na iPod-u, niti mi treba Safari u iPod-u, niti me zanima da listam omote prstima, a iPod drzim drugom rukom.
Bitno mi je da imam barem 20 GB kapaciteta i neku opipljivu prednost kao sto je npr. integracija telefona i iPod-a, ali na pravi nacin - tj. iPhone. Tada cu vrlo rado sa se otarasim ovog ocajnog Symbiana koji je spor i bagovit do bola, a iPod video koji sada koristim postace prenosni HDD od 30 GB, za bekap

Takodje, zarad integracije telefona i MP3 plejera na pravi nacin (iPhone) zrtvovacu lakocu upotrebe koju pruza click wheel kod pravog iPod-a.
Sta god da kupujes treba da kupujes u skladu sa svojim potrebama, a ne zato sto je to "cool", jer to nije cool

Meni jednostavno 8 GB ne igra i ja necu kupiti iPhone. Nekome je 8 GB sasvim dovoljno i njemu je iPhone cool. Tome dodas jos i faktor da ce se iPhone, nesumnjivo, usavrsavati (3G, veci kapacitet, nove funkcije koje je Apple obecao), a cena ce mu padati. Meni velicina iPod-a uopste nije problem, uostalom i iPhone ili iPod Touch su slicnih dimenzija kao Classic. Plus, iPod savrseno staje u moje omiljene
Diesel farmerke sa dzepom za iPod