NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
[YOUTUBE]Jq5nrHz9I94[/YOUTUBE]
I kako vas sluze vase HTPC masine? Nisam primetio da je bilo ko od ponosnih vlasnika ovde na Bench forumu napisao neki duzi opis i komentar na konto korisnosti same masine i isplativosti same investicije.
Evo ga:Поштовани,
Претходних година показали сте интерес за производе из наше понуде и користили сте међународне странице RS Componentsa. Имамо за Вас одличну вест.
Од сада нашу понуду од 600.000 производа можете прегледавати на RS страницама на СРПСКОМ језику с приказом цена у ДИНАРИМА.
Уз то вам одобравамо и 10% попуста за све производе које наручите преко нових Веб страница.
Погледајте наше нове странице и искористите свој попуст.
WEB RS СРБИЈА
http://hr.rsdelivers.com/rs/product/raspberry-pi/raspberry-pi-type-b/raspberry-pi-type-b/7568308.aspx
Stigne za par dana, mislim da ako uzimam, uzecu odavde, sigurnije mi je nekako od narucivanja iz GB...Isporuka za 48/72 h nakon porudžbine
Sve porudžbine zaprimljene do 12:00h u pravilu isporučujemo za 48/72h.
Dostava do vrata
Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom do Vaših vrata besplatno (ukoliko iznos porudžbine prelazi 10.000 RSD i težina ne prelazi 10kg), za pošiljke teže od 10 kg ponuditi ćemo Vam cenu.
U slučaju Vašeg odabira kurirske službe cijenu isporuke dogovarate s odabranom kurirskom službom
na primer neki polovan komp, ja ću moj uskoro na oglas za toliko otprilike.
istinanego je gore lik napisao da može da se uzme htpc, a ovi pitaše koji može
Rapsberry pi sam u pocetku razmisljao da uzmem da ugradjujem umesto mikrokontrolera za kontrolu nekih uredjaja
Na primer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari