Šta je novo?

Novi Google-ov servis!

Meni baš jutros stigla oprema, nisam mogao da verujem, mislio sam da nikad neće poslati u Srbiju. Odoh sad da instaliram - nadam se da sledeću poruku pišem sa besplatnog wireless broadband-a!

Kako wireless kada lepo piše da treba žica?! :p

Kako wireless kada lepo piše da treba žica?! :p
Jeste wireless od klozetske šolje na dalje, ali do šolje ti treba žica. Zar nisi čitao uputstvo? Ja sam probao jutros da instaliram, ali avaj, kaže da imam stari tip klozetske šolje. Sad čekam vodoinstalatera da mi ugradi šolju novog tipa koja je Google compatible.

je ne mogu da nadjem gde da se poruci ovaj WC free internet :D

Download piči kao blesav! Samo me malo brine račun za komunalne usluge...videćemo na kraju meseca.

I meni nekompatibilna solja, evo vec dva sata namjestao, stavljao compatibility mode, probao iz vmware, linux, mac, win95 i opet nece :wall:

Ne znam za vas, ali meni ovaj novi pristup netu nesto smrdi. A i blam me da ga koristim dok je jos neko u prostoriji.

Ne znam za vas, ali meni ovaj novi pristup netu nesto smrdi. A i blam me da ga koristim dok je jos neko u prostoriji.

Cekaj, hoces da kazes da u svojoj sobi nemas solju?!?!? Delis wc sa ukucanima?!

Trebalo bi sve korisnike da brine download - ud*p* paketi umeju da budu bas krupni.
Odo' da nesto upload-ujem...

^^^Ne delim ja s njima, nego oni sa mnom. :D

Joj, kad nastane zagusenje veze, bicemo u problemima do gushe...

Poslednja izmena:
Pa i nasi postovi su u skladu sa time :D

Kod mene radi fenomenalno, prosto "klizi" net sa 8Mbit/s :d

Ja sam umrezio 3 WC solje u kuci i imam 24Mb, ide ko' ludo.

Poslednja izmena:
Ja sam pokusao da namestim, ali sam samo napravio sra*e :wc: :D

Heh, uspio sam i ja da ga namjestim, morao sam skinuti zvanicni Microsoft Windows WC Driver Framework i WC Cleaner Utilities 2007, i sad pici ko nenormalan :d

A da znate koliko je ljudi naselo na ovo, pa to je neverovatno... Već danima moram da objašnjavam da ipak nema free Interneta preko WC šolje. Ko me terao da šaljem taj link ljudima na mail. :p

Prokletstvo! Pošto imam zajednički šaht sa stricem, veza je deljena, tako da imam samo 4Mb/s.
Šta da radim? Korisnički servis mi se ne javlja na mailove! Verovatno su do guše u "zahtevima"!
Ah, gorka sudbino! Avaj!
:d

A da znate koliko je ljudi naselo na ovo, pa to je neverovatno... Već danima moram da objašnjavam da ipak nema free Interneta preko WC šolje. Ko me terao da šaljem taj link ljudima na mail. :p

Ja sam zato odmah napisao da se radi o prvoaprilskoj šali, ne bih imao živaca svima redom objašnjavati posebno :D

^^^Ne delim ja s njima, nego oni sa mnom. :D

Joj, kad nastane zagusenje veze, bicemo u problemima do gushe...

Mislis, paketima? :D :D :d

Ko nije citao FAKJU, obavezno:
http://www.google.com/tisp/faq.html
:D

I na kraju, spisak kompanija koje podrzavaju TiSP:
Google
Error

Not Found

The requested URL was not found on this server. There are so many reasons that this might have happened we can scarcely bring ourselves to type them all out. You might have typed the URL incorrectly, for instance. Or (less likely but certainly plausible) we might have coded the URL incorrectly. Or (far less plausible, but theoretically possible, depending on which ill-defined Grand Unifying Theory of physics one subscribes to), some random fluctuation in the space-time continuum might have produced a shatteringly brief but nonetheless real electromagnetic discombobulation which caused this error page to appear. Or (and truth be told, this is by far the most likely scenario) you might have reached a page that we meant to create but didn't get around to it, since this year's April Fool's joke got hacked together at the last minute, more or less the same way this one did. And this one. And this one, and this one, and this one...

Poslednja izmena:
Vrh Dno