Šta je novo?

Novi Google interfejs

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Da li je jos neko dobio novi Google interfejs??

Prilozi

• google2.PNG
    google2.PNG
    33.3 KB · Pregleda: 509
  • google.PNG
    google.PNG
    60.3 KB · Pregleda: 463
toliko mi se ne svidja da je to strasno..

Ja inace koristim na operi iGoogle, slucajno udjoh u FF i vidim novo :) Meni se svidja, malo je dosadio onaj stari logo, ovo mi je modernije i lepse.

meni i dalje stoji isti

I kod mene je sve po starom...

I kod mene isto mozda zavisi iz kog prerazivaca se ide ja koristim Operu 10.

I ebay se promenio...

takodje isto. Nisi li otisao na neku od onih customizovanih stranica?

Provalili da koristis Hrom OS pa resili te nagrade :p

Ja tu pocetnu stranu nikad i ne vidim, uvek kucam umesto adrese ono sto trazim i on ode na google...

ja sam naleteo jednom na novi, ali sam kontao da sam sluchajno stisnuo neshto ili shta ti ja znam....da me ubije bog, ne mogu da se setim sa kog od silnih rachunara koje dnevno upotrebim...

Poslednja izmena:
kod mene je jos uvek stari na laptopu, a na pciju novi.ne znam na koju foru biraju i od cega zavisi update.

kod mene jos uvek stari,dobri i provereni :D

Koji pametnjakovic se dosetio da ubaci buttone u autocomplete meni.
To nikakvog smisla nema jer ako selektujes nesto vec ce odraditi search, jedino da markiras red, i napravis krug da bi kliknuo na button, a da se markirani red ne promeni.
Glupost.

@shin-bojan
Ne uochih dok ne reche! Prosto ne mogu da verujem da nema svrhu!

I najbolji grese izgleda...

Koji pametnjakovic se dosetio da ubaci buttone u autocomplete meni.
To nikakvog smisla nema jer ako selektujes nesto vec ce odraditi search, jedino da markiras red, i napravis krug da bi kliknuo na button, a da se markirani red ne promeni.
Glupost.

Dugmad je tu da bi mogao da izabereš "I'm feeling lucky" čije dugme bude prekriveno suggest menijem pa se ne bi moglo kliknuti drugačije. Sad, to što "I'm feeling lucky" niko ne koristi je već druga stvar, ali kapiram da im je to dugme kao zaštitni znak.

Znaci oni stave 2 dugmeta, jer je potrebno jedno?
Fino.

Kad se otvori google i klikne na dugme I'm Feeling Lucky, dobiju se neko odbrojavanje. Sta je to? :D

EDIT: nesto ce se desiti za 19 dana a to je nova godina, tome i sluzi countdown.

Poslednja izmena:
Evo i kod mene sada ide novi interfejs....

Kako vratiti opciju da se pretrazuje na srpskom na pocetnoj strani? Ili mora search, pa onda search na srpskom?

Nazad
Vrh Dno