Šta je novo?

Novi firmware za Liteon-a 48x i 52x

10x dude :D

Ne zalicite se

Pih, ipak su ih okacili iako nisu ispravili neke bagove: i dalje kad se radi overburn test ne rade ga kako valja. I prepoznavanje medija je gore nego ranije.

Re: Ne zalicite se

BokiPK je napisao(la):
Pih, ipak su ih okacili iako nisu ispravili neke bagove: i dalje kad se radi overburn test ne rade ga kako valja. I prepoznavanje medija je gore nego ranije.

Na koje medije mislis?

BokiPK je napisao(la):
i dalje kad se radi overburn test ne rade ga kako valja.

Misliš da je do firmware-a? Možda je krivac i Nero CD Speed?

Ma jok!

Nije Nero u pitanju, iskljucivo drajv(fw).
U kontaktu sam sa njihovom tehnickom podrskom odavno, jos kad sam kupio 40x model.
Nesto nije odradjeno kako valja kod 48 i 52x modela, ne rade o/b test nikako, teraju do 99min uvek.
Nove fw-e sam dobio pre 10dana na test ali nisu ispravili nista. Samo dodata podrska za vise sorti. Sa ovim mi iz CD-Speeda javljaju kapacitet 32min(!) i uopste ne dozvoljavaju test.
Testiram na raznim masinama i OS-ima.

BokiPK je napisao(la):

Offtopic: Da li je moguce uraditi "reverse" procesa? Dakle sa firmware-a 1.0B vratiti na 1.0A (npr. oznake za TEAC). :confused:

Moguce je. Na isti nacin kako se inace overklokuju: uz pomoc mtkflash-a.

BokiPK je napisao(la):
I prepoznavanje medija je gore nego ranije.
Meni sa 6S0D daje na Princu48x da pišem 52x a sa 6S0C je davao 48x
Mada mi je svejedno jer režem na 32x ;)

Re: Re: Ne zalicite se

jddipqd je napisao(la):
Meni sa 6S0D daje na Princu48x da pišem 52x a sa 6S0C je davao 48x
Mada mi je svejedno jer režem na 32x ;)

Pa da, divno, vise sansi za pucanje diskova.
O da, narezace na 52x, za 2min30-ak sec, i imaces problema sa citljivoscu zadnjih 10min na vecini CD-ROMova.

Re: Re: Re: Ne zalicite se

BokiPK je napisao(la):
Pa da, divno, vise sansi za pucanje diskova.
O da, narezace na 52x, za 2min30-ak sec, i imaces problema sa citljivoscu zadnjih 10min na vecini CD-ROMova.
Kao što rekoh ja režem na 32x... na 52 sam probao jednom i trajalo je 2:07. Nisam primetio neke naročite probleme u čitljivosti...

Re: Ma jok!

BokiPK je napisao(la):
Nije Nero u pitanju, iskljucivo drajv(fw).
U kontaktu sam sa njihovom tehnickom podrskom odavno, jos kad sam kupio 40x model.
Nesto nije odradjeno kako valja kod 48 i 52x modela, ne rade o/b test nikako, teraju do 99min uvek.
Nove fw-e sam dobio pre 10dana na test ali nisu ispravili nista. Samo dodata podrska za vise sorti. Sa ovim mi iz CD-Speeda javljaju kapacitet 32min(!) i uopste ne dozvoljavaju test.
Testiram na raznim masinama i OS-ima.

Meni radi. SS0C FW.

Nazad
Vrh Dno