Šta je novo?

novi firmware i update za LCD/Plasma televizore

renne

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2007
Poena
545
Moja oprema  
Laptop
HP Omen 16.1
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra
Pametni uređaji
Samsung GW 42
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sa novim SW za B650 digitalni tuner mnogo bolje hvata slabije signale. I zap je mnogo brži (iako je bio brz i pre)

Zanimljivo. Samsung je uvek bio odlican sto se tice firmware updatova. Primer je A656 koji je skroz razlicit tv od kada je izasao, u poredjenju za zadnjim firmwarom.

Gizmor, koji je zadnji FW za A656?

1023.0. Ja mislim da si ga vec updatovao na zadnji, stavljao sam bio link.

Onda jesam, hvala. Ako izađe noviji, stavi u temu o A656. Ako ga prvi primetim, ja ću okačiti :)

Panasonic je zato katastrofa sto se firmware tice... Imam firmware 2.013, i kad radim update kaze mi da je poslednja verzaija 2.011 :)

A daleko od toga da nemaju sta da poboljsaju... prvenstveno mislim na VieraCast, DLNA i te stvari...

Moze li se na A431 samsungu update-ovati firmware i ako neko zna kako please okacite.
Hvala.

dje da trazim (ako ima) firmware za pana g10 i kako da znam koji trenutno imam (nisam puno petljao po opcijama, a ni user's manual-u)

Teško da postoji savršen uređaj sa savršenim SW-om.

Zato što su apsolutno superiorni po pitanju kvaliteta u odnosu na konkrenciju čak se može i reći da su savršeni tako da tu nema šta da se updejtuje :)

Panasonic je jako savrsen kada za VireaCast service za vremensku prognozu nema Srbiju?!?! Od celog glupavog VieraCasta, samo me prognoza interesuje jer sve ostalo je bezveze...

Nazad
Vrh Dno