Šta je novo?

Novi dizajn youtube-a

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Svi se nesto modernizuju i ulepsavaju ovih dana. Napokon je yt ono sto je trebao da postane odavno. Odlican dizajn i sajta kao i samog pleyera. Jos je u experimentalnoj fazi ali radi extra. Bas sam se prijatno iznenadio.

Ja to ne vidim na Operi..

Ni ja na Chrome.

Ja na operi sasvim normalno, sve radi kao podmazano.

Stvarno moderno.

jel onaj interaktivni transkript bio i ranije ili tek od ove promene.

Poslednja izmena:
Sporo ??

Ekstra, lepo osvezenje jako profesionalno i treba svi da se mordernizuju.

Cool, korisno :)

Kako da vratim na stari, ovo novo mi zesce baguje na operi?

Uhvatio sam uninstalirao i ponovo instalirao operu i sada je sve ok. :) U poslednje vreme imao sam dosta bagova sa njom, pogotovo tamo gde je flash najaktivniji.

I kako ti se sada cini ? :)

Kul i funkcionalan je player, moze da se menja velicina nezavisno od rezolucije snimka, ali bre sto mrzim ovaj novi talas crno-sivo-kul svega. Sve je dobilo isti genericki izgled. Dajte bre malo starog sarenisa da se zna sta je sta, ovako kad sam video google smorio sam se maximalno...

a sto bi deaktivirali kad je ovaj novi jedno 5 puta lepsi i funkcionalniji od starog ?

Zato sto mozda nema search polja na operi? Znam da ti imas ali vecini se baguje na operi.

Na Maxthonu takodje radi normalno (ako nekog uopste zanima:D)

I kod mene u operi sve radi kako treba. Skrol je malo sporiji, ali ja retko citam komentare tako da me to ne dotice (a mozda je tako bilo i ranije zbog samog flasha).

Ja ga recimo još uvek ne koristim, jer js skripta koja mi daje direktne linkove za download klipova još uvek ne podržava novi layout.

I ja koristim skriptu ali sve radi perfektno. Imam dugme za download.

A jel ima sada resenje da se ukine ovaj novi video skin i da se vrati onaj stari? Pa pitam iz razloga posto mi sada ne vidi add-ons video2mp3 a mrzi me da se bakcem sa dodatnim programima i kojekavim smicalicama kada je video2mp3 bio odlicno resenje za moj problem! Sta sada raditi? Samo nesto cackaju i prave se pametni, zar oni nisu culi za ovo: ako nesto radi nediraj ga.

De ces bre da konvertujes muziku sa youtube-a, bolji skini ko covek mp3/flac i slusaj kvalitetan zvuk a ne ovo nekoliko puta kompresovano...

Nazad
Vrh Dno