Šta je novo?

Novi divx player-odlican

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
MV2player. Odlican ima milijardu mogucnosti, moze da grebuje frame, odlicno radi sa subtitlovima, ima play listu...I dzabe je. Definitivno sam batalio microdvd.

Odlican player ,nama sta, svaka preporuka.Mada me mrzi da se "privikavam", tako da i dalje koristim Media Player Classic i RadLight .Sta ces, navika je cudna stvar O:)

ja sam batalio mDVD kad je izashao prvi player posle njega :)

Ma ja sam batalio sve (a bio sam zakleti poklonik BS-a ali mi puca sa draw subtitle on overlay) kada sam provalio Crystal player...

kako se ucitava subtitle u mv2 ako nije u istom olderu kao i .avi?
Mozda je glupo pitanje ali nisam nesto stigao da ga cackam pa reko da pitam

Mozes rucno da mu kazes gde se nalazi, ali nije tesko da ga kopiras u isti folder, zar ne?

Boro ovaj player uopste nije los! Cak sta vise... svidja mi se. Slican je BSu cak i koristi njegove skinove, konacno neki normalan player pored BSa, a ne neki Micro, Media....

MV2player je neko postavio na Sezamovom Get Oreder-u prejedno tri meseca (otprilike). Probao sam ga iz za...ancije, a ispostavilo se da je jedan od najboljih. Ko se razmislja, obavezno da proba.

Jos jedna preporuka ... vrlodobar 4+

MPC je i dalje majka ...do sledece verzije :)

Wakizashi je napisao(la):
Ma ja sam batalio sve (a bio sam zakleti poklonik BS-a ali mi puca sa draw subtitle on overlay) kada sam provalio Crystal player...

U 0.497 ne puca. A, zamisli ironije u 0.498 i 0.499 puca :eek:

Neverovatno :?

Preporuka za MV2, mada, pukne kad instaliram divx g400... Vama ostalima?

MV2 je stvarno odlican. A g400 ne koristim odavno, niti vidim potrebu za njim pored mv2.

Radlight do kraja:) ne mogu bez njega nikako:)

Broze, koju verziju koristis. Sada postoje i Rad Lite i Rad Light, totalno sam zbunjen oko verzija. Ja koristim staru 3.03 ali bih hteo neku noviju, ali neke sto sam skidao ne valjaju.

Ja koristim staru mislim da je 303, i u pitanju je Rad Light...Ne menjam i ne zelim noviju jer mi iova vrsi posao i radi savrseno...

Ja koristim Rad Light he is the best!!! mada ovaj ni MV2player nije za pocenjivanje stvarno sto hiljada funkcija.

BodyRemover je napisao(la):
...

U 0.497 ne puca. A, zamisli ironije u 0.498 i 0.499 puca :eek:

Neverovatno :?

Preporuka za MV2, mada, pukne kad instaliram divx g400... Vama ostalima?

Kod mene 0.499 radi perfektno u svim varijantama...
Morao sam da ga reinstaliram da to bilo tako...

Laza je napisao(la):
Broze, koju verziju koristis. Sada postoje i Rad Lite i Rad Light, totalno sam zbunjen oko verzija. Ja koristim staru 3.03 ali bih hteo neku noviju, ali neke sto sam skidao ne valjaju.
Prvi put cujem za tu Rad Lite :eek:
Inace, poslednja verzija RadLight-a je sada vec matora 3.03 R5.2. U medjuvremenu je izbacena 3.03 Special Edition koja je u stvari ista ta R5.2 sa nekoliko skinova i sa dodatom multiinstances opcijom, tj. mogucnoscu da se pokrene vise player-a odjednom sto je za 99.99% ljudi beskorisno. U pripremi je 4.0, ali trenutno postoji samo neka rana Alpha verzija tako da cemo se nacekati na finalnu :(

ja koristim rad light, savrseno jednostavan, a i kada se malo upoznaju sve komande sa tastature tu je sve sto realno treba.

Jeste da je 3.03 vec matora verzija, ali to je obican player! cemu tu neki update kada postojeci provereno stabilno i bez bagova radi
osim sto ce da pise da je izasao juce i da nosi broj verzije recimo 4.1

misterno je napisao(la):
Jeste da je 3.03 vec matora verzija, ali to je obican player! cemu tu neki update kada postojeci provereno stabilno i bez bagova radi
osim sto ce da pise da je izasao juce i da nosi broj verzije recimo 4.1
Pa mogli bi malo da ga optimizuju, tj. da mu smanje zahtevnost (zahtevniji je od BSP-a i mDVD-a) i da dodaju po neku opciju i onda bi bio zakon...

Zoni je principijelno u pravu, ali bih samo da pohvalim i taj ViPlay, jer dok sam imao slabu mashinu (366MHz), samo on, i NI JEDAN drugi player, mogao da pokrene film bez seckanja.

apolon je napisao(la):
Zoni je principijelno u pravu, ali bih samo da pohvalim i taj ViPlay, jer dok sam imao slabu mashinu (366MHz), samo on, i NI JEDAN drugi player, mogao da pokrene film bez seckanja.

:rtfm: Ma da, "Na muci se poznaju junaci", reche neko...

Vrh Dno