Šta je novo?

Novi BS Player 2.0

• Začetnik teme Začetnik teme Gorpet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj bag se meni javljao sa novim verzijama, i jos mnostvo drugih bagova.

Volem malko da ucestvujem, sta mogu da radim 🙂

Ja licno ne bih koristio bs zbog one spy *******cije, pogotovo pored drugih besplatnih programa koji su podjednako dobri. To je tako logicno, bar za 95 % ljudi. Valjda...
Pozdrav

Poslednja izmena:
Postoji jos jedan bug... Pustite neku pesmu iz BS 2.0, Idite na subtitles -> font i promenite ono Cetral Europian u nesto drugo i stavite Apply (sve ovo dok ide pesma i videcete sta ce se desiti. 😀

Jedna napomena -> kliknite na continue, nikako na Cancel ili close (ne secam se sta od ta dva ima). 😉

Milos_SD je napisao(la):
Postoji jos jedan bug... Pustite neku pesmu iz BS 2.0, Idite na subtitles -> font i promenite ono Cetral Europian u nesto drugo i stavite Apply (sve ovo dok ide pesma i videcete sta ce se desiti. 😀

Jedna napomena -> kliknite na continue, nikako na Cancel ili close (ne secam se sta od ta dva ima). 😉

Daj reci sta se desava, mrzi me da skidam i instaliram novi bs.

Meni se pri pustanju pojedinih avi fajlova konstantno desava da program puca (BSPlayer 2.0 Pro).

Bokaco je napisao(la):
Daj reci sta se desava, mrzi me da skidam i instaliram novi bs.

Pa desava se onaj prozor sa greskom klasican za bs player... Ono Continue i Close... 😀 Ali kad se stavi Continue, onda bude sve OK, ne javlja nista i nastavlja da radi lepo. Ali ako stavis Close, nema sanse da ga iskljuci jer opet javlja neku gresku gde mozes da kliknes samo OK i tako jedno milion puta (jedini nacin da ga "ubijes" jeste Task menager. A mozes isto da posaljes to i devolaperima, ali opet se isto desava kao i kad kliknes na Close. 🙂

Nadam se da sam lepo objasnio... :d

wiz011 je napisao(la):
Neko reče da BS sam povlači titlove za 2 CD-a. Ne samo to, BS tačno može da odredi koji je drugi nastavak filma i da automatski nastavi reprodukciju, MPC o tome nema pojma i morate da mu ređate fajlove na playlisti (pri čemu je baratanje playlistama urađeno više nego nezgrapno).

U MPC samo treba drag & drop 2 ili više video fajla, i ako je titl u istom folderu (kao što treba da bude) sam ga MPC učitava pri prelasku na sledeći fajl. Nikakve playliste, munje i gromovi...

ZoNi je napisao(la):
slazem se - kod mene to radi bez problema!
Jesi ti siguran da ne koristiš BS Player sa MPC skinom? :d

Nazad
Vrh Dno