Gorpet
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.10.2005
- Poena
- 620
Molim za Vasa iskustva. http://www.bsplayer.org/en/bs.player/home/
This version has an client-side software application Whenu Save! that deliver a limited number of behaviorally targeted and contextually relevant coupons, ads and comparative shopping results directly to consumers desktops - without compromising the privacy, security or smooth functioning of peoples computers! No URL hijacking or redirects!
You can use BSplayer for free, and support our future development, through support from Whenu Save! If you don’t want Save! Ads, or if you install now and decide later you don’t want the ads, just upgrade to our BSplayer Pro version.
Upravo tako. Osim toga meni zaista ne treba BSplayer da bih gledao DVD, pa mi je sasvim dovoljna verzija 1.39 build 829 (to je poslednja adware verzija koja može da radi i ako je SaveU advare deinstaliran).ZoNi je napisao(la):Pro verziju ne zelim da koristim... Free je adware...
a sta fali pro verziji ?ZoNi je napisao(la):Pro verziju ne zelim da koristim...
Možda u celini MPC jeste bolji, ali za DivX definitivno nije. Meni su oba instalirana i sasvim sam siguran da znam zašto je BS Player default za DivX.Alexandar je napisao(la):Čemu plaćati za BSPlayer, kad ima mnogo boljih besplatnih rešenja, npr Media Player Classic.
Jeste, silan tehničar pa ne ume automatski da učita titl za 2 CD-a. Za opciju koja se već dugo u helpu navodi kao feature MPC-a NIKO od vas "uzmi MPC, uzmi MPC..." nije umeo da mi kaže čemu služi i kako se koristi (o "stabilnosti" sad da ne pričam, morao sam da uradim downgrade, kao što sam i rekao):kUdtiHaEX je napisao(la):Mali (al tehnicar 🙂)
kUdtiHaEX je napisao(la):Simplicity is teh power 🙂
Mali (al tehnicar 🙂), brz, jednostavan, otvara sve zivo... sta bi vise od programa za reprodukciju multimedijalnog sadrzaja?
1. MPC ima ugrađenu podršku za titlove isto ko i BS (i pritom bolje crta VobSub bitmapirane titlove od BS-a)wiz011 je napisao(la):Ja se stvarno čudim da neko to može da pita... Instalirajte oba programa, pogledajte koje opcije imaju, samo će vam se kas'ti. Čini mi se da ogromna većina onih koji tvrde da je MPC bolji uopšte i nemaju instaliran BS Player ili se, u najboljem slučaju, nisu zadržali ni 5 minuta na njegovim opcijama.
Zato što držiš da film crta kao teksturu pa mu uradi filtriranje pride. Prebaci na plain offscreen surface i sve će biti kako treba.Serbianboss je napisao(la):Inace MPC mi se uopste ne svidja. Mpeg fajlove nekako pomuti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari