Jel bi mogao da drzi Q6600, ATI 4870, 1 HDD i jedan DVD rezac?
Mislim da treba min. 36A na 12V. Koliko se sećam iz specifikacija za 4870.
Mada to može da potpadne u ograđivanje proizvođača, a svi znamo da su to brojke sa određenim stepenom sigurnosti.
Inače, gorenavedeno napajanje je stvarno strava za tu cenu.
Pre bih to ugradio nego neki LC od 5500din.
LC?
Ovaj Cors je bolji od LC 6600GP.
4870 i Q6600 na 30A???
LC?
Ovaj Cors je bolji od LC 6600GP.
To samo pokazuje koliko je tvoje poznavanje napajanja.... LC6600GP2 je u svim detaljima ozbiljnije i jace napajanje od navedenog Corsaira.
LC ne racunam za napajanje, to je najobicnije djubre...
Posto je LC6600GP2 relativna nepoznanica tesko je tvrditi da li je ili nije ozbiljnije od nekog drugog napajanja.To samo pokazuje koliko je tvoje poznavanje napajanja.... LC6600GP2 je u svim detaljima ozbiljnije i jace napajanje od navedenog Corsaira.
Da, stvarno. Bas sam sinoc shvatio da ja ustvari NIKAD nisam video review nekog LC Power napajanja. Odem i probam jonnyguru, hardwaresecrets, anandtech...Posto je LC6600GP2 relativna nepoznanica tesko je tvrditi da li je ili nije ozbiljnije od nekog drugog napajanja.
Mislim jel to LC6600 napajanje? ili je neki drugi model... Mislim kad dajes neki link verovatno ga vezujes za neko napajanje iz cele price..
Neće nijedno od 600W
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari