Šta je novo?

Novi best buy!

Tesha

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
320
Stigao corsair cx400, danas skoknuo do BG-a i zaprepastio se...4200din! 30 ampera na 12v, ali samo 3 god garancije. Nisam ga uzeo jer sam imao neplaniranih troskova ali pasce kad-tad! Ajd sad da vas vidim, ima li bolji best buy?

Identican modelu VH450 ali ima kondenzatore slabijeg kvaliteta 85c umesto 105c , verovatno je i ostala elektronika nizeg kvaliteta. Zato je garancija 3god.

I ja mislim da je BEST BUY!

Jel bi mogao da drzi Q6600, ATI 4870, 1 HDD i jedan DVD rezac?

Poslednja izmena:
Mislim da treba min. 36A na 12V. Koliko se sećam iz specifikacija za 4870.
Mada to može da potpadne u ograđivanje proizvođača, a svi znamo da su to brojke sa određenim stepenom sigurnosti.

Inače, gorenavedeno napajanje je stvarno strava za tu cenu.
Pre bih to ugradio nego neki LC od 5500din.

Poslednja izmena:
Corsair CX400 review.

Uhh, divno! :)

Mislim da treba min. 36A na 12V. Koliko se sećam iz specifikacija za 4870.
Mada to može da potpadne u ograđivanje proizvođača, a svi znamo da su to brojke sa određenim stepenom sigurnosti.

Inače, gorenavedeno napajanje je stvarno strava za tu cenu.
Pre bih to ugradio nego neki LC od 5500din.

LC?

Ovaj Cors je bolji od LC 6600GP.

Ovo nije napajanje za gaming komp ali za neki non-gaming moze odraditi posao. Pitanje je koliku buku pravi.

Napajanje je pravi izbor za neku standardnu konfu sa 4850/GTS250.

Ne puni akumulator? :d

Ma kakav akumulator, on je ubio ovaj LC pokusavajuci da napuni JEDNU 1,5V bateriju :d.
Stvarno odlicna cena, 45e.

To samo pokazuje koliko je tvoje poznavanje napajanja.... LC6600GP2 je u svim detaljima ozbiljnije i jace napajanje od navedenog Corsaira.
Posto je LC6600GP2 relativna nepoznanica tesko je tvrditi da li je ili nije ozbiljnije od nekog drugog napajanja.
Corsair CX400 jeste relativno slabo, ali je prilicno ozbiljno uradjeno napajanje (Seasonic S12II platforma).

Posto je LC6600GP2 relativna nepoznanica tesko je tvrditi da li je ili nije ozbiljnije od nekog drugog napajanja.
Da, stvarno. Bas sam sinoc shvatio da ja ustvari NIKAD nisam video review nekog LC Power napajanja. Odem i probam jonnyguru, hardwaresecrets, anandtech...
Niđe ništa!

Treba da trazis kao huntkey 6600 ako je uopste huntkey oem tog napajanja jer se stvarno malo zna o njemu. Mada mislim da se ni sa tom pretragom neces usreciti.

Poslednja izmena:
LC ima deklarisani radni vek od 100.000h pri 25c??? :zgran::zgran::zgran:
Kakav krsh od napajanja.

Prvo, ne vidim po čemu su ovo ista napajanja, drugo, 100.000 radnih sati je više od 11 godina neprekidnog rada. Neka je pola toga pri duplo većoj temperaturi, to je skoro 6 godina opet kontinualnog rada. Što ne znači da neće potrajati i duže.

hajde da ga opteretimo sa 600W na temperaturi od 25C nece raditi ni godinu dana

Neće nijedno od 600W

Do yaya, ajde da svi puknemo još pola novčanog iznosa za njega samo zato što može da izgura 600W godinu dana, iako nam to uopšte ne treba. Ako mi treba 600W realne potrošnje, znači da mi treba jače napajanje. Neću sigurno da cifram potrošnju u vat. Posle tih godinu dana maksimalnog opterećenja možeš da ga baciš ne taj Cors, nego bilo koji PSU.

Voleo bih da vidim analizu nekog LC napajanja od deklarisanih 550+ W, kao i da mi neko objasni kako su ovaj Huntkey i LC6600 sa prethodne ista napajanja. Ono što piše kazuje upravo suprotno. Bilo bi lepo videti slike unutrašnjosti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno