Šta je novo?

Novi Affiliate program za Srbiju

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Upravo sam stavio na sajt IQ Test, pa me zanimaju vasa iskustva i da li da uopste gubim vreme kao sa nekim drugim affiliate programima od kojih nista nije bilo?

Takodje sa pre par nedelja stavio Bet At Home (sa desne strane pred kraj ima opcija postanite nas partner) , za sada imam nekoliko uclanjenja ali nista para...

Ona robnakuca.com mi je stajala mesec dana i nista, kao i tiketservis.com koji na strani na kojoj bi neko trebao da kupi kartu od koje ja imam procenat stavili broj telefona da se naruce karte...

Poslednja izmena:
E ovako posto se ja bavim kladjenjem vise godina preko interneta i drzao/im sajtove i bavim se time ja cu ti objasiti kako to funkcionise (bet-at-home).

Neko treba da se uclani preko tvog bannera, da uplati pare i svaki omaseni tiket (od uplate) dobijes procenat. Nemas velike vajde posto ta kladionica nije bas nesto rangirana. Pokusaj sa www.expekt.com www.bet365.com www.unibet.com sve tri kladionice imaju dosta nasih korisnika i dosta su preporucene od strane drugih. Expekt i unibet su najbolji za affilitate a bet365 najvise korisnika ima.

http://affiliates.expekt.com/page.aspx?p=1
http://www.unibetaffiliates.com/

i probaj sa google adsenseom.

naravno, mogao bi lepo da stavis samo linkove u svom postu, BEZ tvog affiliate broja, jer zaista je bezveze da generises prihod na osnovu kliktanja clanova od kojih trazis savet...

naravno, mogao bi lepo da stavis samo linkove u svom postu, BEZ tvog affiliate broja, jer zaista je bezveze da generises prihod na osnovu kliktanja clanova od kojih trazis savet...

Jel si se meni to obratio ili sam pogresio nesto?

Ako si se meni obratio ja sam mu dao obicne linkove ka sajtu a ne moj referal link :wall:

Ako mislis da je ovo affilitate "page.aspx?p=1" idi se rokni moj ti savet :zgran:

Ako se nisi obratio meni onda izvini stvarno ;)

Da si samo pogledao linkove iz prvog posta video bi da nije na tebe mislio.

@djpaan

Izvini jos jednom, mislio sam da si se meni obratio a nisam bio nesto raspolozen. Tek sam sada primetio da stoji ref. na bet-at-home

generalno dobar je i betfair pored onih sto je gore navedeno

Nazad
Vrh Dno